Hur man litar på din flickvänRelationer är tuffa. De flesta av oss har bränts vid en eller annan tid med en fuskare eller någon som bröt vårt hjärta. Det gör det ganska svårt att dra nytta av tviveln till din tjej och lita på henne innan du ställer frågor.

Det är den lilla rösten i ditt huvud som alltid undrar om hon någonsin kommer att spela dig.Förtroende tar din partners ord; Men dessa indikatorer hjälper dig att lita på utan tvekan, och det är ovärderligt!Hur man litar på din flickvän

Pointer One - Hon delar gärna alla sina känslor

När din flickvän är ärlig om alla sina känslor och tankar är det ett stort tecken på att du kan lita på henne.När hon öppnar sina sårbarheter och delar när hon inte ens tänker på det, säger det mycket. Hon riskerar att du borstar bort henne eller skrattar åt henne.

Tänk på att, bara för att hon inte berättar om sina djupaste, mörkaste hemligheter direkt, betyder det inte att du inte kan lita på henne. Vissa människor tar lite mer tid än andra att öppna sig.

Chansen är att när hon pratar med dig hjälper det henne att bearbeta sina känslor. Låt henne göra sitt, men om hon låter dig på det här sättet finns det stora chanser att hon är pålitlig.

Pekare två - Hon berättar för dig när hon slog till

Här är en annan enorm sårbarhet när det gäller förtroende för relationer. När hon berättar om sina små skruvningar - som att sätta diesel i sin blyfria bil - visar det att hon inte har några problem att vara öppen och ärlig, oavsett hur dumt hon ser ut.

När hon visar dig att hon kan ta ansvar för de små sakerna, säger hon att det inte är troligt att hon kommer tillbaka från sina stora livsförvirringar. När människor gömmer saker och ljuger är de rädda för att släppa in någon.

Men om hon ljuger och ber om ursäkt, visar det sig att du kan lita på din flickvän.

Pekare tre - Hon älskar att prata med dig om sin dag

När hon inte har något att dölja för dig kommer hon att kittla rosa för att prata om sin dag. Om hon ger dig alla detaljer har du verkligen inget att oroa dig över.

Ju fler detaljer, desto bättre, för det här visar att hon inte har några problem att låta dig komma in så mycket som du vill veta om hennes dag. Detta ökar naturligtvis chansen att hon har zippo att dölja.

Pekare fyra - Hon älskar att röra vid dig

Sex är inte det enda sättet att visa att du vill komma närmare någon. Om din flickvän är glad att nå ut och kyssa eller smeka dig när behovet uppstår är det en bra solid indikator på att hon kan lita på.

Om hon kommer bakom dig när du lagar mat och ger dig en fin kram, är det ett annat gott tecken på att hon är en pålitlig flickvän. Det är de små sakerna som räknas!

Pointer Five - Du har ett delat bankkonto

När ett par gifter sig är det vanligt att man får veta ett separat konto från din make för alla fall. Ett tydligt tecken på förtroende är om din flickvän är helt villig att sätta sig i fara och vara helt öppen och ärlig om sin ekonomi.

När du gömmer pengar för din partner visar du på en viss nivå att du förväntar dig det värsta.

Även om du har separata bankkonton, när hon är öppen om sina penningfrågor, visar det att hon litar på dig och är tillräckligt beroende av dig för att göra henne sårbar. Det är ett stort steg när du letar efter indikatorer som du verkligen kan lita på din flickvän.

Pointer Six - Hon har inga problem som går ut för att se till att du är okej

När du känner dig lite osäker, var inte blyg när du accepterar din partners godhet för att hjälpa dig att känna dig lugn.

Till exempel, om du känner dig lite avundsjuk på hennes nya hunky arbetspartner, men hon har inga problem med att presentera er två, visar detta att hon går ut ur hennes sätt att göra dig mer bekväm och säker.

Detta visar dig att du är viktig för henne, och hon har inga problem att låta folk se det.

citat om falska vänner som använder dig

I alla förhållanden är det viktigt att visa din partner upprepade gånger att de kommer först. När onödig osäkerhet och misstro dyker upp i bilden är det ganska svårt att återhämta sig från det och faktiskt lita på varandra.

Pekare sju - Hon har inga problem att tappa allt, så hon kan prata med dig

När din flickvän slutar diska eller avsluta sitt träningspass bara för att prata med dig, är det ett ganska solidt tecken att du kan lita på henne. En stor indikator på förtroende är när hon är villig att möta dig med sin kropp och ge dig hennes odelade uppmärksamhet, oavsett vad hon gör.

Om hon stänger sig för dig genom att korsa armarna, vänder huvudet från dig eller pekar kroppen i en annan riktning, minskar tillitsfaktorn avsevärt.

När hon ger dig sin uppmärksamhet och håller sitt kroppsspråk öppet och positivt visar hon dig att du kan lita på henne.

Pekare åtta - Hon har inga problem med att du pratar

När din flickvän kan hålla tyst och låta dig ventilera när du har en dålig dag, är det en bra indikator på att hon är pålitlig. En bekväm tystnad är bra, men det är också att låta din partner ta scenen och blåsa av lite ånga när behovet uppstår.

Oavsett vem som pratar, låt inte den andras tystnad vara obekväm. Om du släpper loss hennes stress och hon frågar dig om det finns något hon kan göra, det är ännu bättre.

Pointer Nine - Hennes frågor är definitivt inte som förhör

Ganska ofta blir människor mycket misstänksamma mot sin partner eftersom de kan se sig själva skapa de problem de anklagar sin partner för att göra. Om hon litar på dig kommer hon inte att ge dig den tredje graden när du kommer hem lite sent på kvällen. Hon kommer inte att anklaga dig för att ha en affär när du lägger till övertid. Och absolut när du går ut och har kul med pojkarna kommer hon inte att anklaga dig för att slå på andra kvinnor.

Hon visar dig stöd när hon låter dig informera frivilligt och grillar dig inte för svar.

När din flickvän bara ställer frågor av äkta nyfikenhet och inte misstänksamhet, visar hon dig att hon förtjänar att lita på.

Pekare tio - hon ger dig sin telefon upplåst medan hon kör

Du ska aldrig gå och snoopa genom din partners telefon, oavsett hur frestande det kan vara. Så när din flickvän skickar sin telefon till dig när hon kör, är det en stark signal som hon kan lita på.

Detta visar dig tydligt att hon inte har något att dölja för dig. Hon visar dig att hon är en helt öppen bok, och det finns inget på hennes telefon som du inte kan se om du gillar.

Du måste dock akta dig. Ibland kommer en tjej att göra detta, förutsatt att du inte kommer att titta på någonting. Det djärva och det vackra är vad jag kallar det. Kom bara ihåg, om hon vaktar sin telefon och verkar väldigt undvikande med den finns det en riktigt bra chans att hon inte kan lita på.

god morgon kärleksdikt för henne

Använd din tarm med den här. Om hon låter dig se sin telefon utan reservation, betyder det normalt att hon är en tjej som man kan lita på.

Pointer Eleven - Konversationen flyter bara

När någon ljuger kan de i allmänhet inte se dig rakt i ögat. När en person är pålitlig kan de lätt vara avslappnade och direkta. Ingenting verkar konstigt eller på sin plats. Så när din flickvän kan prata med dig tillfälligt, utan någon reserv, naturlig och bekväm, är det en annan bunnsolid indikator som du kan lita på henne.

Tips för att få din flickvän att lita på dig

När det gäller relationer finns det alltid mer än en vinkel att ta itu med. Som sagt, låt oss titta på inspirerande tips för att se till att din flickvän litar på dig lite mer än igår. Förtroende måste fungera åt båda hållen.

Förtroende är verkligen en av de hemliga ingredienserna som hjälper till att jämna ut stötar längs vägen som är oundvikliga i alla förhållanden. När du vill bygga förtroende kräver det en viss grad av engagemang för specifika beteenden.

Det finns verkligen ingen sak du kan göra för att din partner ska lita på dig, men det finns några tips du kan vara uppmärksam på som hjälper dig att bygga det förtroende du behöver för att ha en hälsosam och kärleksfull relation.

Pointer One - Börja med dig

Om du menar allvar med att vinna din flickväns förtroende måste du först lita på dig själv. När du kan lita på dig själv att förbinda dig till en vana kommer det att ge dig självförtroendet att hålla fast vid det och driva igenom de tuffa tiderna som kommer att uppstå någon gång.

Din flickvän kommer också att se att du är pålitlig om du har den tron ​​på dig själv.

Pekare två - Du måste lita på henne

Fakta ... Förtroende fungerar båda sätten i alla förhållanden. Om du vidtar åtgärder för att visa din partner att du litar på henne är chansen ganska bra att hon kommer att lita på dig, åtminstone tills du visar henne att du inte kan lita på det.

Försök att inte vara misstänksam mot hennes beteenden eller få henne att känna sig defensiv när det gäller att lita på. Följ din tarm och ta itu med eventuella förtroendeproblem tidigt om de uppstår. Försök bara göra konfrontationen så mild som möjligt.

Pekare tre - Håll kommunikationslinjerna öppna

Nyckeln till en framgångsrik relation är öppen och tydlig kommunikation. När du är öppen och ärlig mot din tjej, desto lättare blir det att vinna hennes förtroende. Hon vill inte känna att du gömmer saker för henne. Ta dig tid att prata med henne om vad du behöver och hur du känner; skapa den magiska atmosfären som är fri från misstankar och tvivel. Det är giftigt och kommer att döda det som kan vara en fantastisk relation snabbt.

Pekare fyra - Gör en punkt att dela ditt liv

Detta är en stor faktor för att svänga din flickvän att lita på dig själv. Ta din partner att träffa dina föräldrar, familj, kollegor och vänner regelbundet. Ge henne inte chansen att tro att du döljer något för henne genom att inte släppa henne in i den 'stora bilden' i ditt liv.

Ibland är det svårt, för när du väl har fått din supportenhet inblandad i ditt personliga liv har du fler människor att svara på om något går fel. Försök att sätta den tanken på baksidan av din hjärna. Om du verkligen vill vara med den här tjejen och vill ha hennes förtroende måste du hoppa in med båda fötterna och få det att hända så fort du kan.

Pekare fem - Döm aldrig henne

Om du tycker att det är okej att bedöma din flickväns handlingar är du död fel. Att döma henne kommer bara att försvaga din anslutning och skapa misstro. Om du slår henne där det gör ont med personligt omdöme, kommer hon inte att vilja berätta något för dig av rädsla för ett nytt överfall, oavsett om du menade det eller inte.

Arbeta hårt för att vara empatisk mot sina behov, lyssna uppmärksamt på vad hon har att säga och se alltid till att hjälpa henne med optimistiska och stödjande lösningar.

Pointer Six - Visa henne att du är pålitlig och pålitlig

Genom att visa din flickvän att du är sanningsenlig och leverera ditt ord, visar du henne att hon kan lita på dig. Om du säger till henne att du ska hämta henne från jobbet klockan 6, gör det. Om du säger att du ska ta henne på bio och middag på fredag ​​kväll, se till att du gör exakt det.

När du fortsätter att visa henne att du är pålitlig och trogen mot ditt ord ger du henne inget annat val än att lita på dig. Detta driver bort alla hennes bekymmer och osäkerhet.

Pointer Seven - Visa henne att du är extremt tålmodig

Att få förtroende för en relation sker inte över en natt. Det tar tid. Vad du säger och gör kommer att hjälpa dig att lyckas, men du måste ändå ge henne tid att se och själv bestämma att du kan lita på.

Jag tror inte att min fru älskar mig

Du kan behöva göra din tid innan hon verkligen litar på dig. Då måste du bestämma om hon är värt att vänta eller inte.

Pekare åtta - Ärlighet är alltid den bästa policyn

Många män tycks glömma bort denna faktor. Även om du tror att en liten vit lögn kommer att göra det lättare, kommer det oftast att komma tillbaka och bita dig hårt bak. Även om du tror att hon kan bli lite arg, ska du berätta för henne om du ska ut på en natt på stan med pojkarna. Ljug aldrig för henne och säg att du bara jobbar sent eller hjälper en vän att flytta.

Om du kan vara ärlig med henne om allt, varför skulle hon inte lita på dig?

Pointer Nine - Leverera äkta komplimanger

Komplimanger går långt för att få en flicka att må bra och att få sitt förtroende. Visa henne hur mycket du uppskattar henne och se till att det är riktigt. Ett av de största misstagen som killar gör är att berätta för en tjej något trevligt som bara inte är sant. Lita på mig, hon kan lukta en fib en mil bort.

Ge henne äkta komplimanger för det hjälper långt att få hennes fulla uppmärksamhet och förtroende.

Pekare tio - var bara du

Det här är svårt för många män eftersom de så illa vill imponera på en tjej. Du måste få den tanken ur din hjärna för att agera är tufft arbete. Vill du verkligen få kontakt med en tjej och måste fejka dig igenom resten av ditt liv för att du inte visade henne den riktiga du?

Glöm inte det faktum att hon kommer att räkna ut det förr eller senare och knyta dig som en patetisk lögnare. Då har du ingen chans att vinna hennes förtroende. Var säker på vem du är, helt enkelt för att det är mycket lättare att lita på en kille som är okej och visar världen exakt vem han är.

Pointer Eleven - Berätta en hemlighet för henne

Det behöver egentligen inte vara en hemlighet, men du borde kunna berätta för henne saker som ingen annan vet. Detta hjälper till att fastställa den förtroendefaktorn eftersom du öppnar dig för att vara sårbar och du litar på henne med dina hemligheter. Det måste få henne att känna sig ganska speciell, tycker du inte?

Berätta för henne några hemligheter, och hon kommer säkert att lita på dig med sina.

Pointer Twelve - Var smart med dina beslut

Detta säger sig självt, men det måste sägas ändå. Ta ut din flickvän till middag till en restaurang som hon verkligen älskar, inte den där du vill åka. Om du ska på bio, var öppen för att gå till en chic-flick om det är vad hon föredrar.

När du sätter dig i hennes skor och fattar några av de beslut hon skulle göra, får du henne i slutändan att känna sig speciell och bekväm, och det leder till fullt förtroende.

Pointer Thirteen - Var noga med att visa henne att du bryr dig om och älskar henne

Närhelst du får möjlighet bör du visa henne att du tänker på henne, att du älskar och bryr dig. Fråga henne om hon vill att du ska göra några ärenden åt henne, eller ännu bättre, dyka upp på jobbet med lunch åt henne, även om hon äter vid sitt skrivbord.

Hon tar sannolikt lite tid att lita på dig eftersom hon funderar ut om det är säkert att ge dig hennes hjärta. Det enda sättet att bryta igenom denna osäkerhet eller oro är att alltid visa hennes kärlek och stöd. Gör detta framgångsrikt och konsekvent, så är du på god väg att vinna hennes förtroende.

Pointer Fourteen - Gör mycket tid åt henne

Ju mer kvalitetstid du spenderar med en tjej, desto mer kommer hon att lita på dig. När du tillbringar tid med henne lär du känna varandra bättre och det hjälper henne att bli bekväm att lita på dig. Gör en poäng att öppna upp för henne och låta henne se den speciella sidan av dig.

Den här pekaren är ganska enkel. Ju mer du kan ge henne din tid, desto snabbare kommer förtroendet.

Pointer Fifteen - Visa henne att du kan lita på

Det är så viktigt att du gör vad du säger. Att se är att tro, och du måste visa henne att du är en av de män som du kan lita på. Fortsätt visa henne att hon inte har något att oroa sig för och att du kan lita på, och innan du vet ordet av det kommer du att nå ditt mål.

Pekare sexton - tankeväckande offer för henne

Detta är ett tufft drag men kan vara pricken över i när du vill att din flickvän ska lita på dig eller litar mer på dig. Genom att ge upp något för henne som du verkligen älskar visar du henne utan tvekan att du älskar henne av hela ditt hjärta.

Detta drag försäkrar henne att hon är mer värdefull än 'saker' i livet. När hon känner din osjälviskhet kommer hon att öppna sig för att acceptera det faktum att du inte kommer att skada henne och att du inte har några problem att offra något för att göra hennes liv bättre.

Slutord

När det gäller att lita på din flickvän är det inte alltid lätt. Använd dessa tips för att ta reda på om den tjej du vill är den pålitliga typen. Följ din tarm och se till att du vidtar åtgärder för att visa henne att du också kan lita på.

Det tar två till tango, och om du vill få det att fungera måste du arbeta med att bevisa det för henne och leta efter ledtrådar för att avgöra om du kan lita på henne.

24aktier