Hur man får gratis hästrustning i Skyrim Anniversary Edition som var så kontroversiell under Oblivions dagar

Hur saker och ting har förändrats. Femton år efter att spelare klagade på hästrustning i The Elder Scrolls IV: Oblivion, Bethesda ger bort den ökända DLC:n i Skyrim Anniversary Edition , som rapporterats

The Horse Armor DLC finns i Creation Club of Skyrim-menyn . Du bör se båda versionerna (stål och elf) på fliken Utvalda för nedladdning. Därifrån startar du om ditt spel och går till valfritt stall i regionen. Leta efter NPC som säljer hästar till dig så kommer det att bli en ny dialog för att skaffa rustningar till din modiga häst. Välj den version du vill ha, betala den vänliga stallpojken 500 Septim och du har officiellt trimmat ditt fäste.

Det är lustigt att tänka på att när Bethesda introducerade Oblivion-spelares hästrustnings-DLC, var det bara $ 2,50 (eller 200 Microsoft Points), och många i spelgemenskapen skrattade åt idén att betala riktiga pengar för kosmetisk DLC i ett enspelarspel . Idag är termerna stridspass och innehållsfärdplan till ordningen, och spelare runt om i världen betalar mycket, mycket mer än det beloppet för föremål i spelet. Enligt USA-spelare , Bethesda var den första tredjepartsutgivaren som anammade Microsofts idé att erbjuda mikrotransaktioner på Xbox Live Marketplace.Det var inte så mycket existensen av själva DLC, utan priset som gjorde spelarna arga. I gamla forum av NeoGaf , skämtade folk om att nästa sak skulle vara en Pepsi-sponsrad hästrustning. Hästrustning blev snabbt ett skämt i spelgemenskapen. varje gång en utvecklare släppte en DLC som verkade mindre än nödvändigt.hur man flörtar med en pojke du gillarThe Elder Scrolls V: Skyrim 10th Anniversary Edition kommer, tack och lov, med mycket mer än hästrustning för att fira tillfället. Återutgivningen innehåller nya uppdrag, Morrowind-vapen och rustningar, överlevnadsläge och fiskemekanik. . Förutom allt tidigare publicerat innehåll, Creation Club-innehåll och mycket mer.