Inga fler bakåtkompatibla Xbox-spel har lagts till efter en massiv ny våg av titlar

Xbox har precis lagt till mer än 70 spel till sitt bakåtkompatibilitetsprogram. Ändå, det blir sista gången vi ser listan växa eftersom företaget har meddelat att lag- och licensbegränsningar hindrar dem från att fortsätta lägga till spel på detta sätt.

I den officiella posten av Xbox Wire Xbox tillkännager den senaste delen av bakåtkompatibla och förbättrade spel, skriver Xbox: Medan vi är fokuserade på att bevara och förbättra konstformen av spel, Vi har nått gränsen för vår förmåga att lägga till nya spel i det förflutnas katalog på grund av juridiska, tekniska och licensieringsbegränsningar. Tack för att du är en del av denna resa med oss. .

Det har MRT bekräftat med Xbox detta är det senaste tillskottet till bakåtkompatibilitetskatalogen och att vi kan sluta förvänta oss fler titlar från och med nu.

hur man får en tjej att gilla er gymnasiet

I ett uttalande från en talesman för Microsoft kommenterar företaget: Ja, detta är det senaste tillskottet av Xbox 360 och Original Xbox-spel till bakåtkompatibilitetsprogrammet. . Vi har nått gränsen för vår förmåga att lägga till ytterligare spel till katalogen på grund av licensiering, juridiska eller tekniska begränsningar. Vi vet att vi har sagt det förut, men vi har kommit tillbaka igen för att ta med så många titlar efterfrågade av fans till katalogen som möjligt för att fira vårt 20-årsjubileum.Xbox One skulle kunna spela ett bibliotek med Xbox 360-spel genom bakåtkompatibilitet. Under 2017 meddelade Microsoft att de skulle utöka bakåtkompatibiliteten till att inkludera original Xbox-spel. Xbox Series X | S behåller den här funktionen och inkluderar bakåtkompatibilitet med Xbox One-spel samt originalspel för Xbox och Xbox 360.

Den stora och sista delen av bakåtkompatibilitet tillkännagavs under Xbox 20th Anniversary Livestream Inkluderar hela Max Payne-serien, Skate 2, Dead or Alive-spel och mer . Andra franchiseföretag, som Fallout, har fått en FPS-boost när de körs på ny Xbox-hårdvara.