Jennifer Lawrence bryter mot sin icke-Twitter-regel för att stödja Black Lives Matter

Tidigare hade Jennifer Lawrence betonat hur hon aldrig kommer att få ett Twitter-konto

Den ledande damen i Hollywood, Jennifer Lawrence har äntligen markerat sin ankomst på sociala medier genom att skapa ett Twitter-konto.

Anledningen till att hon skapade en Twitter-sida var dock enbart i syfte att höja hennes röst för att stödja Black Lives Matter-rörelsen.Twitter-kontot skapades i samarbete med Represent Us och skulle enbart användas för att sprida medvetenhet om rasojämlikhet i USA.De Hungerspelen skådespelarens första tweet på kontot med handtaget @JLawrence_RepUs, innehöll en video som beskriver hur korruption har knäckt vårt straffrättssystem.Hon gjorde ett nytt inlägg strax efter att ha sökt rättvisa för 26-åriga Breonna Taylor som sköts ihjäl av polis i sitt hem i Louisville i mars.

Redan 2014 hade Jennifer under en intervju betonat hur hon aldrig kommer att få ett Twitter-konto eftersom hon inte anser sig vara tekniskt kunnig.

Jag kommer aldrig att få Twitter. Jag är inte särskilt bra på min telefon eller teknik. Jag kan inte riktigt hänga med i mejl, så idén med Twitter är otänkbar för mig. Det är som den här konstiga gåtan som folk pratar om.