Kate Middletons manipulerade bilder som används för våld i hemmet

Kate Middletons manipulerade bilder som används för våld i hemmet

älskar dikter för att vinna hennes hjärta

Doktorerade bilder av internationella kvinnor som Kate Middleton, USA:s vicepresident Kamala Harris, Spaniens drottning Letizia och EU-kommissionens chef Ursula von der Leyen har skapats för en kampanj för våld i hemmet.

Bilderna har redigerats och cirkulerats online av den italienska konstnären Alexsandron Palombo.Varje bild innehåller en chockerande bildtext som pekar på chocken av hemska övergrepp.Bilderna delades till en början på Instagram med en bildtext som framhäver texten i bilderna.Kate Middletons manipulerade bilder som används för våld i hemmet

Det står, Hon anmälde honom - Men ingen trodde henne - Men hon blev ensam - Men hon var inte skyddad - Men han greps inte - Men hon dödades ändå'.

Varför ska en kvinna anmäla våldet om hon efter anmälan inte är skyddad av anstalterna och ändå blir dödad? Hur kan en kvinna som utsatts för övergrepp och våld fortfarande ha tilltro till institutionerna?

Han fortsatte också med att tillägga, jag ser bara att Politiken bjuder in kvinnor att rapportera men utan att ta ansvaret för att ge skydd och stöd till offren. En stat som inte skyddar utan lämnar kvinnor ensamma i händerna på sin plågare blir en tyst medbrottsling.

Det finns många föreningar av frivilliga som med mycket små medel försöker stödja offren, men det är till politiken, institutionerna och staten att ta detta ansvar, sa aleXsandro Palombo.

roliga roliga födelsedagshälsningar

Kolla in det nedan:

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av aleXsandro Palombo (@alexsandropalombo)