Konami har tre nya digitala Yu-Gi-Oh! meddelade spelet

Konami Digital Entertainment har tillkännagett tre spännande nya Yu-Gi-Oh! tillkännagav sitt digitala spel och en helt ny värld som ska läggas till Yu-Gi-Oh Duel Links.

Konami organiserade Yu-Gi-Oh! Digital Next, Yu-Gi-Oh! Master Duel och Yu-Gi-Oh! Förutom att marknadsföra Cross Duel, tillkännagav ett annat spel som heter Yu-Gi-Oh Rush Duel för nu också att de planerar att släppa det på Nintendo Switch-plattformen i Amerika och Europa nästa höst.Yu-Gi-Oh! Master Duell, både gammal och ny Yu-Gi-Oh! spelare i det populära Yu-Gi-Oh! Det ger möjlighet att uppleva Collectible Card Game (TCG) digitalt. Genom detta spel kommer spelare över hela världen att kunna tävla i samlarkortsdueller som är både spännande att spela och se. Yu-Gi-Oh! Övrigt Yu-Gi-Oh! med karaktärer och varelser från Master Duel, manga och anime. spel, det är helt Yu-Gi-Oh! Det kommer att släppas som ett samlarkortspel fokuserat spel.ett trevligt stycke att säga till din pojkvän

Yu-Gi-Oh! Master Duel kommer till PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam, iOS och Android över hela världen. Det är också första gången ett Yu-Gi-Oh! Spelet kommer med fantastisk 4K-grafik (på enheter som stöds).Kommer till Nintendo Switch, Yu-Gi-Oh! När det gäller Rush Duel, animen Yu-Gi-Oh! kommer att baseras på de sju av dem. Baserat på kortspelet Rush Duel som finns tillgängligt i Japan sedan förra året, kommer spelet att tillåta duellister att skapa sina egna kortlekar, välja karaktärer från sjuor och utmana vänner och motståndare från hela världen. Yu-Gi-Oh! Rush Duel kommer att släppas hösten 2021.

spel du kan spela över text med en tjej

En dramatisk duell för fyra spelare, Yu-Gi-Oh! Cross Duel kommer till iOS och Android.


Adam Bankhurst, nyhetsskribent på MRT .