Konami undertecknar nytt kapitel i katastrofal lansering av eFootball, försenar efterlängtad patch för att fixa spelet

Efter den olyckliga lanseringen av e-fotboll , Konami lovade en patch, motsvarande version 0.9.1 , för att fixa många av de problem som rapporterats av spelare. Tyvärr den lösningen nu är det försenat till början av november.

Ursprungligen planerad till 28 oktober , har Konami meddelat och Twitter att patchen och dess motsvarande korrigeringar inte kommer fram förrän ett datum som ännu inte har bestämts, i början av nästa november .

Tweeten säger: Vi vill informera alla användare om det vi har beslutat att skjuta upp releasen av version 0.9.1 till början av november. Vi vill också uppriktigt be om ursäkt för förseningen och besväret. Vi hoppas att den extra tiden gör att vi kan se till att upplevelsen förbättras. för alla våra användare. Vi kommer att meddela datum och detaljer för korrigeringarna så snart de har bekräftats. Under tiden, c Vi kommer att fortsätta arbeta för att förbättra spelet och vi ser fram emot att arbeta med dig och eFootball 2022. .Utgivningsversionen av eFootball, som Konami hade annonserat som i huvudsak en demo av spelet som kommer, lanserade han sig själv med en mängd olika problem, som inkluderar fel, dålig artificiell intelligens och några väldigt inexakta gamermodeller.

I våra intryck av spelet har vi redan nämnt att eFootball 2022 inte är en värdig efterträdare till PES. Det är uppenbart det är fortfarande en lång väg att gå , och vi måste se vad som verkligen händer med den här uppdateringen, såväl som med den slutliga versionen av spelet, men för nu Allt verkar tyda på att Konami inte kommer att ha det lätt .

Å andra sidan påminner vi om att eFootball är det en fullständig ommärkning av den långlivade Pro Evolution Soccer-sagan . I grund och botten har distributionsmodellen ändrats, sedan franchisen har gjort det ändrat till en gratis att spela modell . Om du vill ha mer information om färdplanen för titeln kan du läsa den här artikeln.

en lång stycke till din flickvän