En läckt bild från säsong 2 av The Witcher visar Geralt från Rivia träna i Kaer Morhen – precis som The Witcher 3!

Säsong 2 av The Witcher, Netflix-serien, kommer att innehålla en scen som kommer att vara väldigt, väldigt bekant för fans av The Witcher 3. Wild Hunt. Alla användare som spelar CD Projekt Red-spelet är förvånade över att se en ung Ciri-träning under de första minuterna av tv-spelet . Det är den första scenen som tydliggör trollkarlarnas hårda träning. Tja, säsong 2 av The Witcher kommer att visa oss Geralt som gör den här träningen.

En ny läckt bild från säsong 2 visar Henry Cavill som Geralt of Rivia som tränar stav och rörlig sparring på Kaer Morhen . Ciri kör det i tv-spelet genom att göra blomstrar, stunts och träffa alla mål med ögonbindel. Nu kommer vi att se Henry Cavill göra det i verkligheten (i serien) men med ögonen avslöjade ... i princip.

Bilden har delats av Instagramkontot häxarens värld . Det är bekräftat att The Witcher säsong 2 kommer att äga rum (delvis) i Kaer Morhen , trollkarlarnas fäste. Den officiella trailern har avslöjat att Geralt of Rivia kommer att ta Ciri dit för att skydda henne och träna henne tillsammans med Vesemir. Denna scen kan vara första takterna av nämnda träning , exemplet som Ciri måste följa för att slutföra det vi ser i videospelet.Det kommer att vara under den här utbildningen när Geralt och Ciri börjar utveckla far-dotter-relationen som vi har haft så mycket av i videospel och som vi är så angelägna om att se replikeras i Netflix-serien.söta kärleksanteckningar till din pojkvän

I andra nyheter i serien, nyligen Henry Cavill stödde showrunnerns sjusäsongsplan för serien , Lauren Schmidt Hissrich. För närvarande är bara säsong 3 bekräftad. Säsong 2 har premiär den 17 december på Neflix.