Kärlekstexter: 52 söta kärlekstexter för honom och henne

Kärlekstexter

Innehållhur man får en tjej i gymnasiet

Det är välkänt att de bästa sakerna i livet inte kan köpas. Detta inkluderar utan tvekan också den kärlek som vi alla längtar efter så mycket. Det är väldigt tur att bli älskad och att kunna förlita sig helt på någon. Vem gillar inte att ha någon vid sin sida och höra frasen 'Jag älskar dig'?

Varje relation börjar med en kärleksförklaring eller en bekännelse av kärlek. Någon måste ta det första steget och hoppa över sin skugga. Det här ögonblicket är förknippat med ett absolut racinghjärta för både män och kvinnor och vi kommer att minnas det ögonblicket för en livstid när vi öppnade våra hjärtan för vår partner. Det är därför värt att förbereda detta ögonblick så bra som möjligt.Det finns många sätt att förklara kärlek: till exempel lång och korta kärleksord , kärleksdikter liksom kärlekssånger som passar en mängd olika tillfällen, situationer och omständigheter. Bekännelser om kärlek kan göras muntligt eller skriftligt, beroende på individens mod och önskemål.Lyssna alltid på dina känslor och var inte rädd för att det kan tyckas för ostlikt eller överst. Din framtida betydande annan kommer att uppskatta din ärlighet och njuta av de vackra orden. I slutändan har kärlek alltid något att göra med mod och galenskap. Skäm dig inte för det du känner, öppna ditt hjärta och låt dina känslor springa fritt.
På den här sidan har vi sammanställt några av de vackraste förklaringarna om kärlek och kärleksord till dig.Introduktion

Långa kärlekstexter för honom att gråtaKärlek har ofta mycket att göra med smärta och lidande. Vem vet inte det? Älskvärk! Vi saknar vår partner, känner oss försummade eller känner till en hemlighet eller två. Långa kärlekstexter som får varje man att gråta passar i många av dessa situationer.

 1. Kärlek är utformad för evigheten. Även om hon kan
  Besvikelse, likgiltighet, försummelse och liknande
  gå ner i vikt eller gå helt bort. Ändå hur människan är evig
  Längtar efter liv, han kan också tänka på en
  Svårt att komma överens med kärlekens oförmåga.
 2. Ännu en sömnlös natt, återigen bara tänker på dig. Grät hela natten igen, en annan morgon när allt verkar hopplöst. Återigen inser jag: Jag älskar dig fortfarande!
 3. Du var den bästa i mitt liv - jag har redan föreställt mig vårt liv och planerat allt med dig, nu när du har tagits bort från mig, för tidigt och så meningslöst, jag vet inte längre hur jag ska fortsätta.
 4. Min lycka är ett mjukt, varmt moln. Jag lät mig själv
  falla in, att drömma och njuta. Det är rädsla
  jag hög. Stormen kommer - mitt moln är mättat.
  Jag faller med regndropparna - mina skärvor
  Tur
 5. Att älska dig är inte svårt.
  Men för att släppa dig
  Å andra sidan väldigt mycket.
  Snälla stanna med mig.
  Tänk på den goda tiden med dig
  Och jag.
 6. Du var där. Alltid och överallt. Hjälpte mig. Alltid och överallt.
  Var det bästa som kunde ha hänt mig Alltid och överallt.
  Du gjorde mig bra Alltid och överallt.
  Och jag var inte där för dig när du behövde mig mest, för jag var rädd för att förlora mitt alltid och överallt.
 7. Vet du vad kärlek är Ett ord, en tanke, en oändlig kyss. Men kärlek är mer! Ta mitt hjärta på allvar eftersom det bara talar till dig en gång.
 8. Jag såg fram emot dig min lilla älskling, men innan jag kunde hålla dig i mina armar och titta på ditt leende, gick du. Nu får du spela med änglarna för evigt i himlen och en dag kommer jag till dig.
 9. Jag lutar mig tillbaka, döljer min smärta, lugn och tröst, säger att allt är okej - jag gör det för de andra tills jag inte längre kan själv.
 10. Kärlekssjukdom kan vara lång, hård och brutal, men så småningom försvinner smärtan, men sann kärlek varar till slutet av dagarna.

Trevliga kärleksförklaringar och kärlekstexter för henneVarför ska män alltid ta det första steget? Dagens kvinnor är tillräckligt självsäkra för att närma sig män på egen hand och erkänna sin kärlek till dem. Vid denna punkt hittar du några fina förslag.

hur man får ditt ex att gilla dig igen
 1. När jag tänker på dig under dagen blir mitt ansikte en spegel av kärlek. Bara tanken på dig ger mig styrka och trygghet. Jag kan inte riktigt beskriva den här känslan, den är bara där och jag vet att den är bra.
 2. Ord ensamma kommer aldrig att kunna uttrycka hur jag känner för dig. Men dessa ord är en start: Jag älskar dig av hela mitt hjärta!
 3. När rosorna gråter på natten och mitt hjärta går sönder av längtan, vill jag synas för dig i en dröm och berätta att jag älskar dig.
 4. Jag älskar honom mer än bara från mitt hjärta ... Jag älskar honom från mitt hjärta, som om han var en del av mig.
 5. Du är min största stjärna på himlen. Min drömkvinna! Dina ögon - de lyser som en diamant. Jag behöver dig. Med dig är mitt liv vettigt! Jag älskar dig mer än någonting i världen.
 6. När du inte är med mig stänger jag ögonen. Då känner jag dig bredvid mig
  Jag rör dig. Jag kysser dig. Du är unik och ändå inte perfekt. Nej du är inte perfekt alls.
  Men varje udda i dig gör dig till den person som jag alltid vill vara med. I alla fibrer i min kropp vet jag - jag älskar dig!
 7. Den som tror att de känner kärlek har fel.
  Den som verkligen älskar tänker med hjärtat.
  Ingen kan tvinga dem eller ens äga dem.
  Givet och mottaget kommer du att vara unik.
  Själviskhet och hat kommer inte att ge dig liv
  Vård ger henne livskraft.
  Tillsammans kommer du att överleva alla jordbävningar
  Två hjärtan förenas till kärlekens kraft.
 8. Du är den ljusaste stjärnan på himlen, den mest värdefulla av alla diamanter, min käraste tanke och min vackraste dröm! Jag behöver dig som luften att andas! Du är meningen med mitt liv !!! Du är min 'sanna, rena kärlek, inget annat än kärlek'!
 9. Du är en mycket ovanlig kvinna, en unik kvinna och en 'mycket vacker kvinna'! Du dyker upp i mina drömmar, bestämmer mitt liv och är min stora kärlek! Du är min längtan, mitt hopp och mitt öde! Du är allt för mig! Min undergång eller mitt liv! Du är min framtid!
 10. Du är min käraste i mitt liv, jag vill ge mitt liv i din hand. Jag vill röra dig ömt, dröja vid din sida, vad kan vara trevligare än att dela mitt liv med dig. Varje gräl kommer att övervinnas av vår kärlek, vi kommer alltid att hitta varandra. Vi kommer att se till att vår kärleks flamma inte slocknar. Och det vi lovade varandra kommer vi inte att glömma.
 11. Du ensam är mitt ljus i mörkret. Mina vingar när jag faller Vid din sida kan jag vara vad jag är. Med dessa ord vill jag visa dig hur viktig du är för mig. Jag vet att det inte är lätt - ord är bara ord. Linjer är bara linjer. Men jag vill försöka: Jag älskar dig så mycket! Jag kommer alltid att vara där för dig - i goda tider och i svåra tider: idag och för alltid!

De vackraste texterna och kärlekstecken till min vänMän gillar också att få bra ord från sin flickvän då och då. Detta fräschar upp kärleken och går bara ner som olja!

 1. Vi hittade varandra och band varandra för alltid. Mitt hjärta kommer alltid att darras för dig, för utan dig kan jag inte längre leva.
 2. Jag säger det kort i en mening, du är min största skatt!
 3. Jag älskar dig väldigt mycket.
  Men var kommer kärleken ifrån?
  Hur hanterar jag det?
  Fan det är svårt.
  Lova mig en sak:
  Håll mig
  Jag älskar dig.
 4. Mitt allt, min livselixir, min söta solros, min lilla åkertopp. För dig skulle jag segla runt världen bara för att försegla vår kärlek.
 5. Jag älskar dig så mycket för att du är en tjuv. En tjuv av mitt hjärta och utan smärta. Jag älskar dig så mycket, så håll dig aldrig borta från mig.
 6. Jag skulle kunna berätta mycket för att berätta hur mycket jag älskar dig. Men de ögonblick som vi har tillsammans är bara ett bevis på hur mycket du betyder för mig.
 7. Jag lever bara för dig varje dag. För att du visade mig vad det innebär att bli älskad.
 8. Så länge jag fortfarande kan stå, ska jag slåss för dig. Så länge jag andas försvarar jag dig Så länge jag lever älskar jag dig!
 9. Om jag hade ytterligare två andetag ...
  ... jag skulle använda den
  att kyssa dig och den andra,
  att berätta för dig
  att jag älskar dig!
 10. Du är den viktigaste personen i mitt liv. Du är min solida sten. Du gör mig till den lyckligaste personen i världen med allt du gör. Tack för att du har det

Romantiska kärleksbrev och kärlekstexter till min älskling

Absolut alla gillar vi att uppleva lite romantik då och då. Kärleksbrev och kärlekstexter som detta är gjorda för detta!

 1. Att bara berätta hur mycket jag gillar dig räcker inte. Jag måste skriva ner det.
  Men ord varar inte för alltid. Endast det som skrivs varar för evigt.
  Jag vill behålla det i det här meddelandet. För att jag vill hålla dig också.
  Jag släpper aldrig dig Min kärlek är din
  Min älskling, jag älskar dig, stanna här för alltid.
 2. Med små ord säger jag dig - du betyder så mycket för mig! Ett stort steg i att berätta, ja fan, jag älskar dig väldigt mycket! Jag kommer aldrig att ge dig min älskling igen!
 3. Hittills har du alltid varit där för mig. Med dig känner jag mig oändligt bekväm och säker. Varje minut vi spenderar tillsammans kännetecknas av förtrogenhet, kul och vänskap. När du inte är i närheten saknar jag något, men så snart mina tankar vandrar till dig slår fjärilarna i magen larm.
 4. Med dessa linjer vill jag ge dig att förstå hur värdefull du är för mig och vad du betyder för mig. Du är min stora kärlek - unik och dyrbar!
 5. För min älskling,
  Tack för att du alltid var där för mig ...
  Tack för att du finns…
  Tack för att du är vid min sida ...
  Tack för att du aldrig sviker mig ...
  Tack för din vänlighet, hjärtlighet, värme och vänlighet
  - och framför allt tack för att du älskar mig.
 6. Kärlek är en sak, en känsla, allt som aldrig kan ordas. Oavsett vad vi försöker, förblir vad vi känner för varandra alltid en känsla som bara vi förstår. För det är språket för älskare.
 7. Det finns människor som har
  många önskningar. jag har bara
  en, och det är du!
 8. Det är bara du dag och natt. Min stjärna, min hjälte, min dröm. För dig, varje morgon en dikt som du inte kommer att glömma mig! För att jag älskar dig!
 9. Jag älskar dig mer än någonting, min älskling och jag vill säga att du är det viktigaste för mig. Jag ger dig aldrig tillbaka och ser fram emot en underbar framtid med dig.
 10. Ge bara ditt hjärta till personen som ger dig värme utan att röra dig och som ger ett leende i ditt ansikte utan att tala. Idag ger jag dig min.

Söta kärlekstexter för flickvän för WhatsApp

Ingenting är omöjligt idag, inte ens en kärleksförklaring via WhatsApp. Använd dessa kärlekstexter för att skicka din flickvän stora kärlekscitat.

 1. Jag måste säga dig ... Jag älskar dig mer än någonting! Jag älskar allt om dig, varje ögonblick där jag hör din röst, varje ögonblick där jag ser dig och också varje ord du skriver till mig! Jag älskar dig helt ... från topp till botten ... av hela mitt hjärta!
 2. Allt jag behöver är dig. Jag älskar allt om dig och varje hjärtslag är för dig! Du är mitt hjärta
 3. De viktigaste sakerna i livet borde alltid vara med dig: Jag undrar bara hur man stoppar dig i min handväska?
 4. Godmorgon älskling. Jag önskar dig en underbar dag och kom ihåg: Jag älskar dig!
 5. Jag blir kär i dig varje dag och hoppas att vi kan stanna tillsammans för alltid.
 6. Du får mitt hjärta att ropa, vill smeka dig hela tiden, förföra dig till en kyss och bara känna din närhet!
 7. Jag gillar dig - det är inte mitt fel att mitt hjärta längtar efter dig - hör du det slår, det slår för dig, hör du det säga att jag bara gillar dig?
 8. Blommor behöver solsken och jag behöver att du ska vara lycklig!
 9. Hej min älskling, jag ville bara önska dig en god natt. Dröm något vackert, tusen kyssar, jag älskar dig mer än någonting!
 10. För världen är du bara någon, men för någon är du hela världen

Hur ska en bra kärlekstext se ut?

Det finns inget hemligt recept på den perfekta kärleksförklaringen eller det perfekta kärleksbrevet. Var och en av oss arbetar annorlunda och varje relation är annorlunda. Naturligtvis kan du falla tillbaka på många mallar från Internet och kopiera dem gratis. Detta är ännu mer praktiskt när du saknar rätt idé och har svårt att sätta ord på dina känslor.

citat för att säga ledsen till din flickvän

Inte alla av oss är bra på att använda ord och behöver därför lite hjälp med att välja rätt ord. Och ändå finns det inget som ditt personliga uttryck. Bestäm själv om din kärleksförklaring ska vara lång eller kort, om det ska vara en dikt eller ett ordspråk. Bara du kan veta hur man kan fånga hjärtat hos den person du vill ha.
Vi önskar er mycket framgång!