Lightyear, filmen med den riktiga Space Guardian i huvudrollen, visar sin första officiella trailer, affisch och detaljer

Disney och Pixar har visat den första officiella Lightyear-trailern , nästa film som kommer att visa den riktiga versionen av Buzz Lightyear, samt medlemmar av Star Command Space Guardians.

jag slutar aldrig tänka på citat

Filmen, vars premiär är planerad till sommaren 2022 , följer Buzz Lightyears resa (den här gången uttryckt av Chris Evans i hans amerikanska version), som går från att vara en testpilot till att bli en sann Star Command Space Guardian. Trailern visar en snabb titt på den resan, där vi kan se Lightyear testa vad som verkar vara en experimentell rymdfarkost. Vi ser senare Buzz på en främmande planet, instängd i ett utomjordiskt monsters tentakler, och honom närma sig en realistisk version av sin ikoniska vita, gröna och lila rymdrustning. Det finns också en olycksbådande ruta som öppnas för att avslöja ett rött ljus, men släcks innan vi kan se vad som finns inuti. Kan det vara ... kejsar Zurg?Om allt detta är lite förvirrande, förklarade Pixars kreativa chef Pete Docter konceptet tidigare i år, och definitivt inte en Toy Story-film eller en prequel . Vid första anblicken kanske du tänker, 'Ja, det här är en Toy Story-film.' Inte så snabbt , sa. När vi skapade den första Toy Story-filmen designade vi Buzz Lightyear med idén att han skulle vara en leksak baserad på en riktigt cool karaktär från en episk storfilm. Tja, alla dessa år senare har vi bestämt oss för att det är dags att göra den filmen. .Disney och Pixar hade redan utforskat idén om det riktiga Buzz Lightyear i den animerade tv-serien med karaktären, men han verkar ha lite gemensamt med Lightyear förutom behandla Buzz som en riktig person istället för en leksak . Det verkar som om filmen har en mer realistisk sci-fi-strategi.Det har också visats den första officiella affischen , som du kan se nedan:

Lightyears nya affisch visar detaljerna i konststilen, med en försiktighetsvarning på den röda knappen på rustningen som, åtminstone i leksaksversionen av Buzz, aktiverar hans vingar. Här ser det dock mer ut som en hamn, kanske för bränsle eller syre.

Lightyear tillkännagavs på Disneys investerardag förra året, där det också tillkännagavs att The Mandalorian skulle ha en spin-off i form av Star Wars: Ahsoka. Vi fick nyligen veta att Hayden Christensen kommer att dyka upp i den serien, och att han också kommer att spela Darth Vader i Obi-Wan Kenobi-serien.