Lightyear-regissören berättar om kopplingarna till Toy Story-serien: Vilken var filmen Andy såg när vi gjorde Toy Story?

Det är omöjligt att inte känna ett speciellt kittlande när man ser ny trailer av Ljusår efter att ha sett Toy Story . Det är en av de mest kända Pixar (Disney)-franchiserna i världen eller 26 år gammal och Buzz Lightyear är en av de mest älskade och eftertraktade karaktärerna (leksaker) av miljontals människor. Det är inte förvånande att förslaget till en film låt honom räkna äventyren Uras av Space Guardian vi finner det mer än önskvärt. dock ger en fråga att lösa: Är det kopplat till den ursprungliga Toy Story-serien?

Angus MacLane , från rektor för Lightyear, ansvarar för att ge liv åt riktig karaktär av Buzz Lightyear, att spelas av Chris Evans (Captain America) istället för av Tim Allen, som jag ntolkó al j uguete i Toy Story. I en intervju med Fanda till MacLane har pratat om de kopplingar eller influenser han har hämtat från den ursprungliga animationsserien.

Vad var film Andy såg när vi gjorde Toy Story? De från Lightyears rektor, Angus MacLane, undrade alltid: Varför gör vi inte den filmen? .saknar dig älskar citat för honom

MacLane har sagt det Toy Store har varit en grundpelare för att skapa Lightyear . Så mycket att personlighet av Is Med är exakt samma som kon Vi gjorde i den första filmen (innan vi ändrade under de kommande filmerna): Besatt av regler, äventyrlig och modig . Denna Buzz är den riktiga Buzz Lightyear, den Vad sa han? se leksaken. Ma är sent, wo ody övertygade leksaken om att han inte var den riktiga Buzz. Och mycket senare fick leksaken övertyga en annan leksak om att det inte var den riktiga Buzz. Buzzs personlighet har varit en konstant i franchisen .

Jag har alltid varit fäst vid Buzz sedan jag började i studion. Jag har alltid gillat det mycket. ho animera den karaktären. Och som en stor sci-fi-filmfantast har jag alltid undrat vilken sci-fi action-äventyrsversion av Buzz Lightyear som skulle vara rolig och lämplig för karaktären. […]

Grattis på födelsedagen mamma från dotter

B. uzz är någon som tar sitt jobb på största allvar och följer reglerna. Och tro stenhårt på dig själv .

Angående historien av Lightye ar, Buzz måste övervinna testerna Du behövde bli en riktig Star Command Space Guardian från en pilot. Detta har fått fansen att teoretisera det de Authentic Buzz kommer att utföra uppdraget som leksaken babblade när han nådde Andys rum i Toy Story eder Detta kan också betyda utseendet på kejsar Zurg.

L åttaår har sitt stjärndatum ene planerad till juni 2022.