LoliRock Säsong 3: Bekräftad eller inställd? Finns det en förnyelse ännu?





Det var ett tag sedan det senaste avsnittet av LoliRock släpptes och fansen kräver fortfarande en tredje säsong. Följare har försökt allt för att övertyga showrunners att förnya ‘LoliRock Season 3.’ Inget av företagen relaterade till seriens produktion är dock redo att säga ifrån. Därför är det hög tid att ifrågasätta om den animerade showen någonsin kommer tillbaka till skärmarna eller inte. Här är allt du behöver veta.





Den populära animerade serien av Marathon Media och Zodiak Kids debuterade i Frankrike redan 2014. Den engelska dubbade versionen tog dock två år att komma till Netflix för internationell release. Den andra delen hade premiär både i Frankrike och internationellt 2017. Produktionsbolagen slutade dock göra några ytterligare avsnitt efter det.







Kommer 'LoliRock säsong 3' någonsin att komma ut?

Den andra säsongen av den animerade showen slutade på en galen cliffhanger. Därför är det svårt för tittarna att inte förvänta sig ett svar. När avsnittet avslutades väntade fansen på ett förnyelsemeddelande om 'LoliRock säsong 3'. Men trots att de har väntat i flera år, gjorde producenten inga kommentarer om förnyelsen eller avbokningen.



romantiska plocka upp rader för att imponera på en tjej

Än så länge har inget av produktionsbolagen scheman för produktionen av LoliRock säsong 3. Chansen att den kommer tillbaka är fortfarande ganska stor. Netflix har tidigare tagit tillbaka några långa förlorade program på grund av stor efterfrågan. Detta inkluderar animerade program som Ung rättvisa , som återupplivades efter sex år. Det beror dock helt på showens popularitet.



Fans runt om i världen har skrivit på olika namninsamlingar för återupplivandet av LoliRock. Faktum är att serien har en enorm publik som är krävande för en tredje säsong. Netflix kan komma att ge grönt ljus för LoliRock säsong 3 om efterfrågan går överstyr. Därför finns det fortfarande hopp om återkomsten av den populära showen.





LoliRock säsong 3

LoliRock Säsong 3: Releasedatum

Det tar vanligtvis tid att samla in tillräckligt många underskrifter för att övertyga producenterna för petitioner. Just nu är skaparna inte redo att göra ännu en säsong av den animerade showen. Tittarna kan behöva vänta ett tag för att få några konkreta detaljer. Även om de förnyar serien i år kanske den inte kommer någon gång tidigare än 2021. Vi lovar dock att uppdatera det här avsnittet så fort nyheterna kommer.

Vill du ha ännu en säsong av den magiska showen? Vad har du för förväntningar på säsong 3 av LoliRock? Dela med oss ​​i kommentarerna nedan.