Kärleksbrev för honom

Romantiska kärleksbrev för honom från hjärtat

Innehåll

Verkar som om allt går snabbt i dag, eller hur? Att använda snabbmeddelandeprogram och e-post är bekvämt och snabbt. Men kärleksbrev till din man kan vara så mycket mer. Att skriva ett riktigt kärleksbrev kan tyckas gammaldags, men det är ett underbart sätt att befästa ett förhållande med någon som är din kära.När ska jag skicka ett kärleksbrevDet kommer alltid att finnas ord som inte sägs och det är sant oavsett hur ofta vi pratar med varandra. Det är inte för att det är trivialt, utan för att vi ibland antar att det är något de redan vet. Tillfällen som jubileum - eller till och med de vanliga dagarna som vi betraktar som extra speciella - kommer att kräva att vi uttrycker vår kärlek högt.Kärlek är en resa. Planera på prövningar och triumfer längs vägen. Vad sägs om att dokumentera varje milstolpe i ditt förhållande i ett brev? Du kommer att se hur dina 'Jag älskar dig' fördjupas och utvecklas.

Hur man skapar ett kärleksbrev

Vad vill du skriva till din speciella person? Tänk på det. Tänk dig att han sitter mittemot dig. Ett foto av honom framför dig kan också hjälpa. Svara på den här frågan: Varför skriver du ett kärleksbrev till honom? Finns det något du vill berätta för honom? Vill du få honom att skratta? Utforska dina känslor. (1)

Här är några tips (2):

 • Ta din tid. Skynda dig inte.
 • Dela dina verkliga känslor. Var spontan.
 • Gå inte överbord bara för att imponera på honom. Var verklig.
 • Använd fint skrivpapper eller ett kort. Skriv det för hand.

Vad ska man inkludera i ett kärleksbrev

Den första delen av ditt brev kan handla om anledningen till att du skriver honom ett kärleksbrev. Övergång sedan till de saker du är tacksamma för på grund av honom, hans kärlek och hans omsorg.

Det kan handla om en viss tid i ditt liv tillsammans. Eller om honom som en person som får dig att älska honom mer sedan du träffades första gången. Avsluta kanske ditt brev med en bekräftelse på din kärlek. Eller avsluta det med en busig förförisk tanke om du känner för att vara lite nyckfull, (1)

Hur man skickar ett kärleksbrev

Läs det igen innan du lägger in brevet i kuvertet. Fortsätt och gör ändringar tills det känns perfekt. Överväg att spruta din favoritparfym på kuvertet eller försegla den med en kyss. (1)

söta kärleksfulla stycken för din flickvän

Lämna det till honom när tidpunkten känns rätt. Är det en överraskning? Dölj det på en av dessa platser: inne i en bok som han läser, bärbar dator, ficka eller under en kudde.

Att skicka kärleksbrev kan ge en känsla av 'att vara helt säker och bekväm.' (3)


Söta kärleksbrev för honom: skrivna från hjärtat

Ta en titt på några av dessa kärleksavsnitt för lite inspiration om hur man talar från ditt hjärta:

 • Jag trodde alltid att jag visste vem mannen / kvinnan i mina drömmar var tills jag träffade dig. Alla tankar jag kunde ha om den perfekta personen gick ut genom fönstret när du kom in i mitt liv. Du har överträffat alla mina förväntningar. Även med dina brister är du perfekt eftersom du är den perfekta personen för mig. Jag kunde inte ha drömt om en bättre person. Att vara med dig är som att vara i en dröm som jag aldrig vill vakna upp från.
  Din,…
 • Var ska jag börja från min pojke, du köpte så mycket glädje i mitt liv med din underbara kärlek. Sedan jag träffade dig finns det inget annat jag kan se. Alla de härliga stunder som jag tillbringar med dig ger mig så mycket lycka, det finns en glimt i mina ögon. Det finns någon form av lockelse i dig eftersom jag inte vill lämna dig. Min enda önskan är att stanna kvar i dina armar för alltid och tänka på det underbara härliga livet framöver. Baby Jag vill erkänna det för dig att jag helt enkelt älskar dig. Jag älskar dig så mycket min baby, jag menar det!
 • Min sötaste pojke
  Jag ville skriva ett kärleksbrev till dig. Jag vet att det är lite dumt men jag tänkte att jag skulle försöka ändå. Det är bara att jag känner så mycket när jag är med dig att jag försöker formulera det, så att du vet hur jag känner för dig. Du är en sådan gåva till mig. Att ha dig i mitt liv är en sådan välsignelse.
  Men jag kan inte se dig just nu, men jag kan föreställa mig hur du är. Jag ser dina ögon och hur de lyser, jag ser hur du ler och hur du ser ut innan du skrattar. Jag vill vara bredvid dig just nu. Jag vill inte att du ska hålla tillbaka något. Jag hoppas att du vet att jag alltid kommer att vara där för dig.
  Jag kan känna dig nära mig trots att du är långt borta. Tro mig när jag säger att jag älskar dig.
 • Hej älskling
  Om du undrar hur mycket jag älskar dig , undrar inte mer. Du är solen på min himmel, floden som rinner genom min själ och den luft jag andas in. Innan jag träffade dig trodde jag inte att det var möjligt att älska någon så djupt och fullständigt, men du har gett mig tro på att sann kärlek verkligen finns eftersom jag delar den med dig.
  Din
 • Jag glömmer bort alla mina bekymmer och jag tänker bara på dig och hur älskande och underbar du är. Kanske är detta för känslomässigt för dig, men du vet att jag är så här och att det inte finns något jag kan göra åt det. Du älskar mig för vem jag är och det är det som betyder mest. Tänker långt tillbaka till vår början och till våra första datum och hur vi skulle leka med varandras händer på sociala möten och hoppas att ingen kunde se oss, det var de vackraste situationerna i mitt liv.

Kort Jag älskar dig Citat för honom


Det perfekta kärleksbrevet att skriva till din pojkvän

Skriv honom ett kärleksbrev utan någon speciell anledning eller för att notera ett speciellt tillfälle. Här är några idéer:

 • Min brottskompanjon,
  Vi har varit tillsammans så länge eftersom vi är vettiga tillsammans. Vi tar fram det bästa i varandra. Efter alla dessa år är vi fortfarande lika glada som vi var i början. Jag kan faktiskt till och med vara lyckligare. Jag tycker att det är något vi borde vara stolta över. Jag tror att det är något att värna om.
 • Hej sötnos,
  Jag drömde alltid om att ha en pojkvän och jag funderade över hur han skulle vara. Jag trodde att han skulle vara stilig och rolig, och han skulle också vara en fantastisk person. Nu är du här och alla mina drömmar har blivit verklighet. Det är så underbart att ha någon speciell att dela allt med. Du skrattar åt mina svåra skämt, och vi älskar att lyssna på samma musik. Jag känner att jag kan berätta vad som helst, och du förstår exakt var jag kommer ifrån. Jag har aldrig varit så glad, och allt beror på dig. Jag hoppas att du känner samma sak och jag lovar att jag ska försöka vara den bästa flickvännen du någonsin kommer att ha.
  Från,
 • När jag såg dig för första gången hade jag ingen aning om att den stiliga mannen som jag tillfälligt beundrade skulle visa sig vara mitt livs kärlek. Du är så perfekt för mig. Livet har överraskat mig på ett bra sätt. Det här är allt jag kan be om.
 • Min mamma sa till mig att gifta mig med en man som är din bästa vän. Jag kan med säkerhet säga att du är min bästa vän och mitt livs kärlek. Jag trodde inte att jag skulle kunna ha båda i mitt liv men då hittade jag dig. Jag hör så många misslyckade kärlekshistorier, men vår fortsätter. Vi skjuter igenom allt, varje hinder och vi håller varandra nära, bredvid varandra hela vägen. Jag är så tacksam för att ha dig i mitt liv och att ha dig som min sten. Jag vet att vi klarar vad som helst.
 • Jag är inte en känslomässig person så jag kommer inte att skriva till dig om min kärleks djup. Men ja, jag vill bara låta dig veta att du har en speciell plats i mitt liv. Du har alltid varit där som ett ankare; du stöder mig när jag är låg. Du accepterar mig som jag är och det är som det bästa med dig. Kärlek betyder att acceptera hur en person är, du har aldrig förändrat mig och du är ok med mig som jag är. Du är den sötaste pojkvän i hela världen.

205 Jag älskar dig mer än citat


Hjärtrörande Jag älskar dig bokstäver för män

Känner du att tiden är rätt, men du kan fortfarande inte hitta orden för att uttrycka dina känslor för honom? Här är några idéer:

 • Jag kan bara använda så många ord i ordboken för att visa dig hur mycket jag älskar dig. Jag älskar dig så mycket att du alltid tänker, lägger ett leende på mitt ansikte och får mitt hjärta att hoppa över ett slag. Det finns så många sätt för mig att uttrycka min kärlek och jag tänker visa dig hur mycket kärlek jag har till dig under resten av mitt liv. Jag hoppas att mina handlingar låter dig veta omfattningen av min tillgivenhet, tillbedjan och mitt engagemang för dig.
 • Hej älskling,
  Ord kunde inte räcka för att beskriva all min kärlek till dig. Att bara tänka på dig får mig att skriva detta. Jag vet att jag aldrig kommer att älska någon som jag älskar dig. Jag skulle göra något för dig och jag vill bara spendera tid med dig.
  Du är min anledning att leva och min stora kärlek. Mitt mest underbara ögonblick är när du kysser och håller mig hårt. Det ger en känsla av att vara älskad och vårdad. Du har mitt ord att jag aldrig har känt något liknande för någon tidigare, och jag är väldigt glad att du är min pojkvän. Jag hoppas att detta brev får dig att förstå hur mycket jag älskar dig och tänker på dig.
 • Mitt sinne är alltid upptaget med tankar om dig och vår kärlek. Det är som en ständig återuppspelning av tankar, även de dagar när jag verkar vara nere och deprimerad, eller om jag är arg och slåss mot dig. Ingen av dessa saker spelar någon roll. Jag glömmer dem snabbt, för i det ögonblick jag ser ditt ansikte klarar allt bara upp för mig och jag kommer ihåg hur lycklig och tacksam jag är att ha dig i mitt liv. Jag älskar dig.
 • Paj,
  Du har tur att du är söt eftersom du gör mig galen. Även när du glömmer att lägga din vikta tvätt i lådorna eller lämna kattkullen smutsig i flera dagar i taget (låter bekant?), Vill jag fortfarande kasta dig mot väggen och ha mitt sätt med dig. Är det konstigt? Eller betyder det bara att jag är väldigt kär? Kanske är det båda.
 • Hej socker,
  Jag hoppas att det här brevet hittar dig trygg och sund. Jag vet att du bara har använts i några veckor, men det känns redan som en evighet. Jag saknar ljudet från din röst och att kunna titta på dig och dela ett leende. Jag har fortfarande inte tvättat skjortan du lämnade hos mig eftersom det luktar som du. Jag gillar att sätta på den och föreställa mig att dina armar är lindade runt mig. Du är det första jag tänker på när jag vaknar på morgonen , det sista jag tänker på varje natt, och du är alltid i mina drömmar.
  Trots att jag oroar mig hoppas jag att du vet hur stolt jag är av dig och det offer du gör för vårt land. Du är den starkaste, modigaste personen jag känner, och det är bara några anledningar till att jag älskar dig. Jag berättar resten när du kommer hem. Fram till dess, håll dig trygg min kärlek.
  Från din älskling

Kärleksbrev för honom Bilder och citat

Föregående1 av 8 Nästa Knacka / svep

Föregående1 av 8 Nästa Knacka / svep

Trevliga exempel på korta kärleksbrev till pojkvänner

Anledningarna att berätta för honom att du älskar honom är många. Att skriva honom ett kort men meningsfullt kärleksbrev är en bra idé:

 • Ibland frågar jag mig själv, vad har jag gjort för att ha den här mannen i mitt liv? Var jag en helgon i mitt tidigare liv? Vad gjorde jag för att förtjäna någon som dig? Du är snäll, du är rolig, du är passionerad, du är vacker inifrån och ut. Kvinnor drömmer om att vara med en man som du och jag har den här mannen som min partner. Ibland slåss vi, ibland tar vi varandra för givet men jag säger en sak, jag uppskattar allt du gör för mig. Jag älskar dig och kan inte vänta med att fortsätta denna resa med dig vid min sida.
 • Jag har alltid velat gifta mig med en man som var speciell och annorlunda än resten av folket. Jag är så tacksam att jag hittade dig. Du är mannen i mina drömmar. Du är en gåva som skickas av Gud. Du är den största välsignelsen i mitt liv. Jag älskar dig till månen och tillbaka.
 • Du vet att jag verkligen älskar dig min kära, jag kanske inte berättar det för dig dagligen. Idag vill jag bara låta dig veta att du menar så mycket som du tror att du är. Du är som den diamantgnistan som för alltid lyser. Du är som det starka ljuset som får mörkret att se bra ut. I mitt liv har du en speciell roll att spela. Jag kände mig aldrig riktigt så kär som jag kände mig tillsammans med dig. Baby, vet att jag är kär i dig. Jag lovar att denna kärlek kommer att stanna till slutet av tiden. Jag lovar att du för alltid kommer att bli min. Jag lovar att ren kärlek kommer att växa med tiden. Jag älskar dig!
 • Till den jag älskar,
  Det är alltid ett nöje att se dig le hela tiden, jag hämtar glädje av ditt fruktansvärda skratt och det är ännu mer glädje att veta att jag är orsaken bakom dina vackra leenden, jag tror inte att jag kan bära synet av att du är olycklig även för en sekund, jag kommer att ge dig allt för att du är mitt hjärta.
 • Min älskling,
  Jag vill erkänna något speciellt för dig genom detta brev. När jag tittar på dig slår mitt hjärta snabbare och jag kan inte beskriva den lycka som invaderar mig. När jag känner din blick mot mina ögon och din hand håller mina, sveper en underbar känsla runt mig. Du har gett ett vackert skäl till mitt liv. Mitt liv kretsar kring dig och jag kan inte tänka att leva utan dig. När jag säger att du är min perfekta kompis säger jag det från hjärtat..lita på mig.
  All min kärlek till dig, min själ, min älskling!

Passionerade långa kärleksbrev till pojkvän

Ett långt kärleksbrev kan visa verklig tanke. De verkar mer passionerade, djupare och uppriktigare. Ta en titt på dessa exempel:

 • Om du vill krama mig och kyssa mig kommer jag vara där vid din sida om några dagar. Vi kan göra det här! Jag saknar dig för mycket. Det känns som sekunder är timmar och timmar är år. Ibland gråter jag till och med att jag är borta från mig, men kom bara ihåg att du är allt jag behöver i mitt liv och all glädje och lycka jag behöver kan passa in i ditt leende. Så var inte ledsen. Vi kommer snart att vara tillsammans. Jag älskar dig.
 • Min enda,
  Vi har båda varit vansinnigt upptagen nyligen. Vi har inte haft mycket tid att sitta ner och äta tillsammans eller gå på datumkvällar eller till och med klättra under täcket för lite sent på kvällen roligt. Det känns som att vi bara ser varandra en kort stund varje vecka, men det roliga är att jag inte alls känner att vi har vuxit ifrån varandra. Jag känner att det inte spelar någon roll om vi tillbringar tid ifrån varandra eftersom våra känslor aldrig kommer att förändras. Jag kommer aldrig att älska dig mindre. Jag kommer aldrig att vilja ha någon annan. Jag hoppas att du vet det. Jag är i det här för lång tid, älskling.
 • Käraste,
  Idag är det din födelsedag, och jag ville bara ta en stund för att berätta hur mycket jag älskar dig. Att bara vara med dig har gjort alla mina drömmar uppfyllda, och jag vill göra allt jag kan för att du också ska känna så. Du förtjänar att vara värdefull för att vara den sötaste, snällaste och mest omtänksamma pojkvän någon tjej kan be om och tro mig, jag värdesätter dig. Jag hoppas att vi firar din födelsedag tillsammans varje år resten av våra liv.
 • Jag tål inte att vara på jobbet nu när jag har dig i mitt liv. Jag sitter vid mitt skrivbord och tittar på att klockan sakta tickar och klämmer, timmarna går som melass. Spendera varje minut och tänka på det ögonblick jag får träffa dig och vara i dina armar. Arbetet har nu blivit en syssla och du har upptagit hela mitt sinne med tankar om oss tillsammans. Vi arbetar båda så hårt, spenderar så mycket tid på kontoret men vi vet båda att vi måste göra detta för att bygga en framtid för oss. Jag fortsätter att titta på klockan tikar långsamt om det betyder att jag får chansen att vara med dig resten av mitt liv. Jag älskar dig och kan inte vänta med att träffa dig.
 • Du är den sötaste, sötaste och mest fantastiska mannen jag någonsin har träffat. Hur lyckas du vara så perfekt? Du har alltid ett leende i ansiktet. Du är ljuset i mitt liv. Du är min sol och mina stjärnor. Jag älskar dig mer än någon annan i den här världen.

Bästa flirty textmeddelanden till en kille

De bästa romantiska kärleksbrev till honom (berätta om dina känslor)

Män kan vara väldigt romantiska. Han kommer att älska att få en handskriven kärleksnot eller ett brev från sin flickvän. Här är några att tänka på:

 • Du visade mig hur mycket en kvinna faktiskt kan älskas. Du fick mig att inse hur underbara mina drömmar faktiskt är och hur jag kan förbättra mig själv på min väg till framgång. Du fick mig att komma ut ur min komfortzon och se skönheten utanför den. Du. Du är vacker. Tack för att du finns. Jag älskar dig så mycket.
 • Hej du!
  Ibland suger du. Ibland får du mig att vilja slå mitt huvud mot väggen. Ibland är du så frustrerande att jag inte ens kan linda huvudet runt det. Men alla dessa gånger älskar jag dig fortfarande. Jag kommer att älska dig varje dag i mitt liv. Jag kommer att älska dig när du är på grovt humör. Jag kommer att älska dig när du är sjuk och gnällande. Jag kommer att älska dig även när du får ont i rumpan eftersom jag vet att du gör detsamma med mig.
 • Hej Sweetie Pie,
  Du tänkte redan när jag vaknade i morse. Roligt hur jag bara inte kan sluta tänka på dig. För sex månader sedan hade vi inte ens träffats, och nu är du den viktigaste personen i mitt liv. Så jag ville bara säga att jag älskar dig och jag kan inte vänta med att träffa dig igen.
  Från din tjej # 1
 • Du vet hur grumlig jag kan bli när jag är bredvid dig, det här är en av dessa tider. Jag vet att du vet att jag älskar dig, jag menar, jag säger dig detta hela tiden. Men ibland undrar jag om du verkligen vet hur mycket jag älskar dig. Och om du undrar hur mycket, ja, låt mig berätta. Från det ögonblick jag tittade på dig visste jag att jag ville tillbringa resten av mitt liv med dig. Jag ville gå igenom de goda och dåliga tiderna med dig, genom rikare och fattigare vid din sida. Du har blivit den luft jag andas in och har visat hur det är att ge kärlek.
 • Under dagen får jag ofta prata om dig. Jag pratar om dig med mina vänner, min familj och ibland främlingar. Varje gång jag pratar om dig fylls jag med glädje och stolthet över att ha dig som min pojkvän.

Deep Love Poems for Boyfriend

De hetaste kärleksbrev för honom någonsin

Att vara emotionell och sensuell är spännande. Det visar att du verkligen bryr dig om honom. Ta det första steget och bekänn honom din kärlek:

 • Jag minns fortfarande första gången våra ögon möttes och du blev fascinerad av mitt utseende, första gången du höll i min hand hade jag skakningar överallt att känna. Jag minns första gången du frågade mig, det var så speciellt av folkmassan. Och den första magiska kyssen som förseglade vår kärlek för alltid. Den första kram som jag fick med dig fick mig att känna mig som en kvinna. Baby första gången jag är kär, det är den första kärleken bara för dig. Jag vill tillbringa resten av mitt liv med dig. Jag älskar dig helt enkelt.
 • Ibland, när jag tänker på vårt förhållande, undrar jag, vad förväntas framtiden för oss? Vilka överraskningar är precis runt hörnet? Vi har redan haft så många underbara, spännande äventyr. Jag kan inte vänta med att se vad framtiden har för oss. Med dig vid min sida vet jag att livet alltid kommer att vara spännande. Du är den enda personen i världen jag kan tänka mig att bygga ett liv med. Från stötar på vägen till de underbara tiderna, med vår rättvisa andel av både hjärtsorg och skratt, vet jag att det inte finns någon jag hellre vill spendera min framtid med än du.
 • Min underbara,
  Hela dagen ser jag fram emot det ögonblick då du kommer att hålla mig i dina armar. Jag vill känna värmen i din kram, musiken i ditt hjärtslag och det sensuella läget. Detta brev är att säga att du är den finaste, ömaste och vackraste personen någonsin. Det skulle vara en underdrift om jag börjar definiera hur mycket jag älskar dig så kom ihåg att årstiderna kan förändras, världen kan falla sönder men jag kommer inte sluta älska dig. Du är energi till min själ som driver min värld. Jag älskar dig mest.
  Din för alltid,
 • Kan jag hjälpa dig? Vad sägs om att du ringer till mig? Jag kommer genast och ger dig en massage, precis som du gav mig häromdagen. Kanske kan jag sjunga dig en vaggvisa och göra dig te? Alla dessa saker kan hjälpa dig att lugna dig ner och slappna av. Jag vet inte om jag verkligen kan få dig att må bättre, men jag ska försöka med säkerhet.
  Om jag av någon anledning inte kan komma med, vet att det kommer att passera. I morgon morgon kommer din rygg inte att skada och ditt sinne kommer att vara avslappnat igen. Somna och tänka på oss och le. För allt som stör dig kommer att passera - bara de goda sakerna kommer att stanna för alltid. Jag älskar dig.
 • Min älskling,
  Jag har inte sagt detta på ett tag men du är den mest attraktiva mannen jag någonsin har känt. Jag kan inte tro att du är min. Du får mig att skratta hårdare än någon annan. Du gör mig orgasm svårare än någon annan. Du är inte perfekt, inte ens nära (hah), men du är verkligen perfekt för mig. Jag skulle inte ändra en enda sak om dig. Inte ett hår på huvudet.

Söta rader för honom

Djupa kärleksbrev för honom att skriva på Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är långt ifrån vanlig. Det är ett perfekt tillfälle att påminna honom om din kärlek. Här är våra idéer:

korta romantiska kärleksdikter för henne
 • Sötnos,
  Om du undrar hur mycket jag älskar dig, undrar inte mer. Du är solen på min himmel, floden som rinner genom min själ och den luft jag andas in. Innan jag träffade dig trodde jag inte att det var möjligt att älska någon så djupt och fullständigt, men du har gett mig tro på att sann kärlek verkligen finns eftersom jag delar den med dig.
  Helt din, älskad tjej
 • Jag är ingen bra författare, det tog mig tio försök att hitta rätt ord för att berätta hur jag mår. Och jag insåg att det inte finns tillräckligt många ord för att berätta hur jag mår. Jag tillbringade timmar på att försöka välja rätt ord som beskriver min kärlek till dig, men ingen av dem matchar. Min kärlek till dig är oändlig och evig. Jag har inte älskat någon som dig, och jag vet att jag aldrig kommer att älska igen. Även om jag inte är en bra författare vill jag berätta en sak. Vänligen vet att jag älskar dig och kommer att fortsätta att älska dig så länge du tillåter mig. Du är mitt hjärta och själ.
 • Kära kärlek, alla de datum vi åkte på, och alla dessa långa telefonsamtal är inskrivna i mitt minne som sniderier på en sten. Att komma hem efter en lång och tröttsam dag och sedan avsluta dagen med att höra din söta röst skulle slappna av mig. Jag vet att vi har haft skillnader, och vi slåss ibland, men inget av det kommer att minska min kärlek till dig.
 • Romeo,
  Även efter hela den här tiden får jag fortfarande fjärilar när du ler mot mig. Jag känner mig fortfarande lätt som luft när du trycker dina läppar mot mig. Att bara tänka på dig ovanpå mig, bakom kyssar över mitt bröst och mage och lår, får mig att vilja dig. Dåligt. Jag hoppas att vi kan fixa det ikväll. Vad säger du?
 • Att vara kär i dig är som att falla i en lycklig sömn. Det händer långsamt och sedan sover jag. Jag befinner mig då aldrig vill vakna igen. Att falla för dig var det bästa som hände mig. Jag vill fortfarande inte vakna och jag hoppas att jag aldrig behöver. Den bästa kärleken är den typ som väcker själen och får oss att nå mer, som planterar en eld i våra hjärtan och ger fred i våra sinnen. Och det är vad du har gett mig. Du är mannen i mina drömmar i verkliga livet. Jag hoppas att du inte bleknar, men att du stannar hos mig för alltid.

Sweet Good Morning Texts for Boyfriend

Skicka ett sött kärleksbrev till honom på din årsdag

Här är några bra idéer för att komma igång med att skriva ditt mycket speciella kärleksbrev till honom:

 • Vissa saker lämnas bara outtalade och vissa känslor lämnas osaga. Den kärlek som jag har till dig är också densamma. Jag sa aldrig att du är den viktigaste personen i mitt liv. Jag sa aldrig till dig att jag inte kan föreställa mig mitt liv utan dig. Jag har aldrig sagt till dig att du är lika viktig för mig som hjärta är för kroppen. Ja, det är sant, min kärlek till dig är ren precis som du. Idag vill jag bara erkänna det för dig att jag är kär i dig. Jag älskar dig helt enkelt!
 • Du har alltid varit min största anhängare och fan. Du har alltid haft min rygg och i dina ögon, jag kan inte göra något fel som har byggt upp mitt självförtroende under hela mitt liv. Tack älskling för att du älskar mig villkorslöst och för alltid! Du har gjort mig till den man jag är idag och jag kommer alltid att älska dig av hela mitt hjärta. Folk säger att de skulle älska att ha en fru som skulle göra vad som helst för hennes man. Jag har det i dig och jag uppskattar allt du gör och alltid har gjort i mitt liv. Du kommer att vara kärleken i mitt hjärta till evigheten.
 • Till min eviga person,
  Jag älskar oss. Vi är sötaste. Jag vet att det låter skrytande, men jag menar det när jag säger att jag tror att vi gör det perfekta paret. Vi förstår varandra. Vi lyssnar på varandra. Vi inspirerar varandra att bli starkare för varje dag som går. Grattis på årsdagen. Jag kan inte vänta med att spendera ytterligare ett år tillsammans med dig, för det finns ingen plats jag hellre vill vara. Du sitter fast med mig. Du kommer ihåg det bättre!
 • Med dig är det en känsla av att jag är någon ängel eller någon prinsessa. Hur får du mig att känna mig så speciell varje gång. Det finns inte ett enda ögonblick när jag är med dig och jag ler inte. Så många härliga stunder med dig och så många minnen som vi gör är alla inskrivna i mitt hjärta. Baby jag är så lycklig att jag har någon som du i mitt liv. Någon som behandlar mig som en pärla! Vänligen ändra inte och stanna som du är. För du är mitt livs ljusaste stjärna. Håll dig som du är, jag älskar dig mycket.
 • Min älskling,
  Det var för två år sedan ikväll att du först sa att du älskade mig och bad mig vara din flickvän. Du förändrade mitt liv den kvällen och satte oss på en väg som har gett oss en sådan glädje. När jag tittar på dig idag inser jag att min kärlek till dig blir djupare, rikare och mer tillfredsställande med tiden. Närhelst något bra händer är du den första personen jag vill berätta för. När något dåligt händer vet jag att jag kan lita på att du tar mig i dina armar och säger att allt kommer att bli okej.

LÄS OCH:
Bästa tänkande på dig citat 100 skäl till varför jag älskar dig Jag saknar dig citat för honom
REFERENSER:

 1. Skriva passionerade kärleksbrev. (2019). Psykologi idag. https://www.psychologytoday.com/us/blog/the-empowerment-diary/201902/writing-passionate-love-letters
 2. Brown, L. M. (2014, 16 april). Så här skriver du INTE ett kärleksbrev. HuffPost; HuffPost. https://www.huffpost.com/entry/love-letter-writing_b_5155402?guccounter=1
 3. HatVad gör ett stort kärleksbrev? (2014). Psykologi idag. https://www.psychologytoday.com/us/blog/valley-girl-brain/201409/what-makes-great-love-letter
2aktier
 • Pinterest