LPBW: Jeremy & Audrey Roloff väntar barn nr 3 i november! Vacker babybump visas redan!

Det är en glad nyhet för alla Little People Big World-fans! Familjen Roloff expanderar när Jeremy Roloff och hans fru Audrey väntar ytterligare ett barn. LPBW alums informerade sina fans på sociala medier med en hjärtvärmande video. Videon blir viral eftersom fansen är glada över att välkomna Jeremy och Audreys bebis nr 3. Men mitt i firandet undrar folk också varför Zach inte har gratulerat sin bror ännu. Här är allt du behöver veta.

roliga utmaningar att göra hemma

Little People Big World: Jeremy & Audrey tillkännager Baby #3! Visar upp vackra babybump

Bebis nr 3 är på väg! LPBW-stjärnan Jeremy Roloff och hans fru Audrey lämnade showen för några år sedan. Fans älskade att se dem på TV och har väntat på att de skulle komma tillbaka. Tja, från och med nu, deras tillbaka på TLC-serien ser inte särskilt troligt ut. Men de två har fortfarande ett stort fan att följa på sina sociala medier. De avslöjade nyligen en stor nyhet efter att ha gått på en paus i sociala medier i en månad, och det går för närvarande viralt. Ja, Jeremy och Audrey Roloff väntar ett tredje barn efter treåriga Ember Jane och ettåriga Bode James.

Den hjärtvärmande videon visar familjen som står utanför och leker. Jeremy kastar upp Ember i luften och fångar henne, följt av sin pojke Bode, som båda bar bedårande rosa overaller. Men TLC-stjärnan kastar sedan ett pappersark i luften, vilket visar sig vara ett sonogram, vilket bekräftar att Audrey är gravid. Det är då fansen lägger märke till hennes fantastiska babybula. Senare står familjen tillsammans med en tavla som säger, Tie-Breaker Coming November.Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jeremy James Roloff (@jeremyroloff)Ember ropar förtjusande mot kameran och avslöjar att mamma har en annan bebis. Jeremy meddelar också att deras tie-breaker-bebis kommer i november. Familjen ser redan ganska glad ut att välkomna den nya medlemmen. Audrey skrev i bildtexten till sitt inlägg, Vi är på väg att bli en familj på 5! Fans hamstrade in för att gratulera paret och är glada över att se deras familj växa. Dessutom fick Audrey också många komplimanger för sin vackra babybula. Men några av deras anhängare var besvikna över att Zach inte kom in för att gratulera sin bror.LPBW: Zach gratulerade inte Jeremy Amid Family Fued! Fans tror att det beror på hans tragiska förlust

Det är en märklig sak att säga, men vissa fans diskuterade att Zach och Tori kan vara avundsjuka på Jeremy och Audrey, efter den tragiska förlusten de upplevde i mars i år. Tyvärr, Tori fick missfall när hon väntade sitt tredje barn med Zach. Därför kan paret som för närvarande är med i den nya säsongen av Little People Big World vara obekväma med Jeremy och Audreys tillkännagivande av Baby #3. Dessutom påpekade folk att tvillingbröderna har tävlat med varandra hela tiden. Så Zach kan snart tillkännage sitt tredje barn också. Dessa kommentarer sågs ner på av andra fans eftersom de var väldigt okänsliga och respektlösa.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Zach Roloff (@zroloff07)

Några familjemedlemmar som Amy och Jacobs fru Isabel kommenterade både Jeremy och Audreys inlägg. Men några av fansen är fortfarande oroade över att varken Zach eller Jacob eller Matt har gratulerat Jeremy ännu. Det gick rykten om att männen i familjen inte har bra relationer med varandra längre. Dessutom pratar några av dem inte ens med varandra mitt i familjefejder . Men Matt har ett bra förhållande till sina barnbarn, inklusive Ember och Bode. Därför kan han snart visa sin spänning för Jeremy och Audreys tredje barn också.

Å andra sidan kan vi behöva vänta för att se om bröderna håller sina egon åt sidan och önskar paret på deras speciella dag. Gillar du Jeremy och Audrey? Är du exalterad för deras könsavslöjande ceremoni till bebis nr 3? Håll kontakten med TV-säsongspoilers för alla kommande uppdateringar relaterade till medlemmarna i LPBW-rollerna.