Lucy Liu diskar över bråk med Bill Murray på 'Charlie's Angels'-uppsättningen

Lucy Liu diskar över bråk med Bill Murray på 'Charlie's Angels'-uppsättningen

bästa önskemål citat för ljus framtid

Skådespelaren Lucy Liu satte sig nyligen för en pratstund och blev uppriktig om bråket hon hade med Bill Murray när hon var på uppsättningarna av Charlies änglar.

Stjärnan berättade om sin incident när hon var på Los Angeles Times Asiatisk nog podcast och citerades och sa att jag känner att några av de här berättelserna är privata.Men jag kommer att säga att när vi började repetera den här scenen, som vi alla var på byrån, hade vi tagit helgen för att omarbeta just den scenen och Bill Murray kunde inte komma eftersom han var tvungen att delta i någon familjesammankomst. Så det var alla andra, och vi gjorde bara scenen mer flytande.Hon tillade, jag önskar att jag hade mer att göra med det, men det gjorde jag inte, eftersom jag var den sista i rollerna och jag hade förmodligen minst privilegium när det gäller att delta kreativt vid den tiden.När vi gör scenen börjar Bill att slänga ut förolämpningar, och jag kommer inte gå in på detaljerna, men det fortsatte och fortsatte. Jag var typ 'Wow, han verkar som om han tittar rakt på mig.' Jag kunde inte tro att [kommentarerna] kunde vara riktade mot mig, för vad har jag att göra med något särskilt viktigt vid den tiden?

Hon fortsatte också med att säga att jag bokstavligen tittar runt min axel, som vem pratar han med bakom mig? Jag säger: 'Jag är så ledsen. Pratar du med mig?' Och det var han helt klart, för då började det bli en en-mot-en-kommunikation.

En del av språket var oförlåtligt och oacceptabelt, och jag tänkte inte bara sitta där och ta det. Så, ja, jag stod upp för mig själv, och jag ångrar det inte. För oavsett hur lågt på totempålen du än befinner dig eller var du än kommer ifrån, så finns det ingen anledning att nedlåta dig eller slå ner andra människor. Och jag skulle inte stå ner, och det borde jag inte ha gjort.

Grattis på födelsedagen för en flickvän