General Hospital tipsar om Jason Morgans comeback, gör Steve Burton om rollen?

De senaste General Hospital spoilers tyder på att det finns tips som tyder på att Steve Burton kan vara på väg tillbaka till Port Charles.

1 000 kg systrar: Tammy dating 10 år yngre man efter att ha dumpat BBWKing Phillip! Kyss på ett äldreboende?

Tammy Slatons dejtingliv har varit lika problematiskt som hennes hälsotillstånd. Genom alla säsonger av 1000 Lb Sisters har huvudrollsinnehavaren...

Systerfruar: Kody & Robyns Nanny är ett hemligt surrogat? Redo Välkommen New Baby In The Family

De senaste avsnitten av Sister Wives har skickat alla fans i en chock. Det verkar som att ingen fru till Kody Brown förutom Robyn kommer överens med honom. Allt hände..

90 dagars fästman: David Toborowsky genomgår STOR viktminskningsförvandling! [Se resultat]

Det populära 90-dagarsparet David och Annie Toborowsky har hittat en speciell plats i tittarnas hjärtan. Genom åren har de dykt upp i flera s..

Allmänna sjukhuset: Leos kris för samman Ned och Olivia

Spoilers från General Hospital tyder på att Leos kris kan leda till några bra saker under de kommande dagarna. Det ser ut som att Olivia och Ned kommer att gå samman för att bekämpa den här krisen och hjälpa Leo på vad de än kan.

Systerfruar: Christine Brown stoltserar med TUNGA VIKTFÖRETAG, främjar mental hälsa efter skilsmässa!

Syster Wives-stjärnan Christine Brown har blivit ett känt namn och hennes splittring med kändispolygamisten Kody som lät henne gå ner lite i vikt.

Systerfruar: Kody förolämpar Christine för att hon pratar bullsh*t, smäller till fruar för att de kritiserar hans covid-regler!

Sedan början av covid-pandemin har Sister Wives-stjärnan Kody Brown satt många restriktioner för sin familj.

7 Little Johnstons: Jonah & GF Ashley gör slut? Fans tror att deras förhållande inte fungerar längre!

7 Little Johnstons Jonah bestämde sig för att flytta vidare till sin plats. Men han glömde att informera sin älskade flickvän. Gjorde han det med flit?

Allmänna sjukhuset: Maurice Benards chockerande reaktion! Pratar om Carly-Nina Catfight

Allmänna sjukhustittare som har hängt med i tvålen vet att det har börjat värmas upp mellan Carly och Nina. Naturligtvis har detta

Allmänna sjukhuset: Blir Cyrus förlöst eller lurar han alla?

Tittare på General Hospital som har följt med tvålen vet att Laura nyligen besökte Cyrus Renault. När det hände gav Cyrus Laura

Systerfruar: Robyn är inte nöjd med Kody längre, säger att det inte är vad hon 'registrerade sig för'

Något väldigt oväntat händer i den senaste säsongen av Sister Wives. Genom åren har fanskaran lagt märke till den ökända skådespelaren Kody Br..