Machine Gun Kelly säger att hans relation med Megan Fox är 'extas' och 'lidande'

Megan Fox berättade för publikationen att när hon först träffade MGK insåg hon att hon hade träffat sin själsfrände

långa meningsfulla stycken för din pojkvän

Den amerikanska rapparen Machine Gun Kelly och skådespelaren Megan Fox öppnar upp om sin romans och avslöjar en osynlig sida av deras förhållande.

Under en intervju med brittiska GQ Style delade Transformers-skådespelaren, 35, och Lace Up it-tillverkaren, 31, en sällsynt inblick i deras förhållande när de poserade för tidningens höst/vinter 2021-nummer.'Det ska vara ljust, men vi går åt helvete med varandra, sa Kelly.'Det är verkligen extas och ångest... Jag vill inte att folk ska tro att något är perfekt med oss. Jag sa inte att det var den mörkaste sagan utan anledning, tillade han.Fox berättade för tidningen att när hon först träffade sin skönhet insåg hon att hon hade träffat sin själsfrände.

'[Jag var] definitivt öppen [för] kärlek, men jag förutsåg inte att gå direkt in i min själsfrände så. Jag var uppenbarligen över hur jag hade levt, och de stigarna radades upp, de dörrarna öppnades, sa hon.

'Det var [som om] alla hinder som hade hållit oss isär under alla dessa år [hade tagits bort] och vi kunde äntligen korsa varandra', tillade hon.

hur jag känner för dig stycket