Gör tips för killar

När det gäller att kyssa en tjej eller göra ut, vill du se till att du spikar det. Med andra ord, du vill inte ha rykte om att suga på att klara dig. Ingen tjej kommer någonsin att vilja kyssa dig!

Var aldrig rädd för. Vi ska titta på vad vi ska göra och vad vi inte ska göra när du träffar en tjej.Ju mer praktisk expertbevisad information du har i ditt huvud, desto bättre.Gör tips för killar

En kyss borde vara magisk. Hur man kysser så att du inte sviker är VIP när det gäller att fånga den odelade uppmärksamheten hos dina drömtjejer.Håll flirten till ett minimum

Visst, det är positivt att göra lite flirta för att skapa rätt stämning men gör inte misstaget att bli galen. Om du säger till en tjej att du älskar hennes hår eller hennes skor kommer hon att älska dig för alltid! Börja bara inte prata om hennes fina rack eller hennes söta röv.

Du kan krama henne och berätta för henne att hon är söt men låt det vara så. När du flörtar öppnar du dörren för att kyssa henne och det är fantastiskt.

Var klok och välj rätt ögonblick

Det är verkligen svårt att välja rätt tidpunkt för att kyssa din tjej, men det är möjligt. Vanligtvis är slutet på datumet den perfekta tiden att flytta in men se till att du ägnar stor uppmärksamhet åt hennes kroppssignaler, du vill inte förstöra det här.

Försök att inte göra din första kyss på en allmän plats. Och snälla kyssa inte och berätta, det är bara halt.

Börja långsamt

Det är viktigt att du rör dig långsamt. Alla 'snabba' drag kommer att få dig avvisad pronto. När du långsamt går mot henne ger du henne en chans att visa att hon inte är redo. Förhoppningsvis är det inte så, men ibland händer det.

Om du gör det på hennes läppar säkert, se till att dina ögon är stängda. Att kyssa med öppna ögon för första gången är verkligen freaky!

Luta huvudet åt sidan och borsta läpparna först. Om du sedan känner det och inte har en smäll i ansiktet, kyssa henne.

Var uppmärksam på hennes reaktion

Var försiktig med de vibbar hon ger. Hon kanske vill kyssa för djupt av humlen. Eller så kanske hon bara vill ha en lite besvärlig peck för att börja. Lägg din hand på hennes ansikte när du kysser för det kommer att fungera som tröst.

Kram henne medan du kysser henne eftersom du inte kan gå fel med det.

Glöm inte att ta djupt andetag

En av de värsta sakerna med att kombinera den första kyssen med nerver som du faktiskt glömmer att andas. Om din kyss råkar förlängas, se till att du andas genom näsan. Medan du tänker på är det viktigt att hålla kyssen så länge du kan.

Var bara säker på dig och när du behöver bryta av och komma upp för luft, gör det bara. Och se till att du hoppar direkt in igen.

Franska kyssar är VIP

Vet du vad en fransk kyss är?

Det är när dina tungor kommer i kontakt. Det är helt rakt upp.

Vad du inte vill göra är att bli för upphetsad och stoppa tungan i halsen. Lita på mig, oavsett hur mycket passion du tror att du har, det kommer att stänga av henne.

Det är här du förmodligen vill låta flickan ta ledningen ... eller inte. Om du vill göra det, se till att du är 'mild' och rör dig 'långsamt.' Utforska lite med tungan och se hur hon reagerar.

Fransk kyssning lärs sig och det betyder att det kommer att kräva mycket och mycket övning. Och glöm inte att komma ihåg att det bara inte är för vissa människor.

Visa henne passionen bakom kyssen

Kyssa henne som du menar det eller kyssa henne inte alls. Passionerad kyssning kan fortfarande vara kort och söt tills du blir bekvämare med varandra. En passionerad kyss är där du suger på läpparna på din tjej.

Lätt dig själv med den här och se till att du slutar när du är trött. En passionerad kyss kan inte ljuga enligt Elite Daily .

Bara något att fundera över.

Testa vattnet med den 'talande kyssen'

Den här är ofta reserverad för romantiska kärlekshistorier, men du kan också använda den! Den här kyssen handlar om timing och hitta din komfortzon.

hur man gör en tjej till dig

Nyhetsflöde - Om du är nervös eller spänd, kommer den här kyssen bara inte att fungera eftersom det är lite av en komplicerad teknik.

Du måste tida den kyssande delen precis i din konversation. Självklart är hon i dina armar och på nära håll och personligt. Vill du kanske läsa lite poesi för henne och kyssa henne medan du gör det?

Om du är bra kan du till och med använda den här kyssningsmetoden när du säger ett skämt. Det handlar om att fånga hennes odelade uppmärksamhet med dina ord och försegla affären med en magisk kyss.

Prova ... du kanske gillar det!

Glöm aldrig dina händer

Glamour experter förstår läpparna är huvudattraktionen men det betyder inte att du ska glömma dina händer när du gör ut. När du använder händerna visar det flickan att du inte bara går igenom rörelserna och att du verkligen tänker på henne.

Händerna erbjuder säkerhet och förstärker bara effekterna av kyssen.

Stoppa konversationen när det är dags att engagera sig

Naturligtvis måste du värma upp henne med konversation innan du dyker in för kyssen. Men att prata för mycket kan störa make-up-sessionen i det stora hela. Särskilt när det är din första kyss tillsammans, se till att du slutar skjuta med att prata och koncentrera dig på kyssningen.

Håll dig lugn - koppla av

Oavsett om du gillar det eller inte, kyssar är stressande, särskilt om du har haft några dåliga erfarenheter av kyssar. Kyssar handlar om anslutning så du måste ta ett chillpiller och slappna av om din kyss kommer att lämna henne som vill ha mer.

Andningsmynt är VIP

Oavsett vad, när du är på ett datum, se alltid till att du har några andetag av myntgummi till hands. Du vet bara aldrig när möjligheten kommer att bli kyssad, och det finns på allvar inget värre än att kyssa en gentleman med dålig andedräkt - Yuk!

Förstör inte ögonblicket med kritik

Jag kan inte tro att jag måste säga detta men det finns killar som kommer att kritisera en tjejs kyssförmåga mitt i en kyss. Helig skit som är halt!

Att kyssa är inte lätt, särskilt om du är nervös. Tänk bara på hur du skulle känna det om en tjej gjorde det mot dig.

Håll dina 'konstruktiva' kritiska tankar för dig själv till senare. Då kan du försiktigt hjälpa henne att förbättra sin kyssteknik om du tycker det är lämpligt.

Fråga ... Vem gjorde dig till den kyssande polisen?

Ta reda på vad din specialkyss är

Ni två kan arbeta tillsammans för att ta reda på vilken typ av signatur eller specialkyss du vill ha. Kanske är det två snabba prickar och sedan en fin djup. Eller kanske går du bara in för att den franska kyssen ska börja.

Det spelar ingen roll, så länge ni båda är på samma sida med din specialkyss. Bara något speciellt mellan er två.

Mjuk tillgivenhet fungerar

När en kille borstar håret bakom örat när han kysser dig eller om han helt enkelt glider handen ner på sidan av ditt ansikte, är det enormt attraktivt. Lite säker beröring går långt när du vill spika konsten att göra ut.

Go For The Tender Bite

Var mycket försiktig här herrar, för om du biter för hårt och skär hennes läpp kan du vara i varmt vatten. Kontrollera dig själv och bli inte överexciterad tack.

FAKTA - Skonsamt läppbett är sexigt när du gör det rätt.

Att blanda upp det är magiskt

Människor är vana varelser och det blir tråkigt snabbt. När du blandar ihop dina kysstekniker öppnar du dörren för att hålla saker spännande och levande och viktigast av allt oförutsägbara.

Vissa kyssar fungerar och andra inte. Det är helt okej.

Se bara till att blanda ihop det för att hålla henne på tårna.

Fråga henne om du kan kyssa henne

Den här verkar nästan lite för uppenbar. En tjej känner sig speciell när du ber henne om tillstånd innan du gör något. Om du vill kyssa henne och du frågar henne kommer detta att ta bort trycket från er båda.

Det betyder bara att hon mår bra med att du kysser henne och du behöver inte oroa dig för om hon verkligen vill kyssa dig eller inte.

Fråga så får du. Om inte är det dags att gå vidare ändå.

Se till att du drar i håret

Dra inte i det som om du skulle göra det med din bror eller syster. I heta ögonblicket, om du försiktigt drar i håret som kommer att höja insatserna i avdelningen.

Tydligen får det bara kyssen att må bättre.

Det är värt ett försök, tycker du inte?

Låt dina läppar ta en promenad

Var inte rädd för att låta dina läppar utforska. Kyssa henne mjukt först och ge dig iväg därifrån. Kanske vill du också kyssa hennes nacke och ansikte? Experimentera några och följ din partners ledtrådar för att se om du är på rätt spår.

Plantera en på henne när hon minst förväntar sig det

Fråga män rapporterar när du smyger in en kyss oväntat, det ger bara bränsle till elden; det är sött och tillgiven. Så kanske när du lagar mat på hennes middag kan du smyga dig bakom henne och kyssa hennes nacke eller hår lekfullt.

Vad detta gör är att ta bort spänningen ur kyssen och göra den minnesvärd.

Inget tuggummi snälla

Detta är verkligen grovt. Kyssa någon med slem gummi i munnen - Yuk! Det finns undantag från reglerna men du borde inte vara en.

Spotta bara tandköttet innan du börjar make-up-sessionen och du är redo att gå.

Ändra din destination

Kyssar kan bli gamla snabbt. Det kan förlora sitt blixtlås snabbt och det är därför det är viktigt att du byter plats där du kysser. Ta henne någonstans super speciell för att göra det minnesvärd.

* Vad sägs om i en hiss?

* Vad sägs om en park?

Endast fantasin sätter gränser. När du ändrar din destination för din makeup-session, kommer du att rocka hennes värld och det är magiskt.

Låt oss nu titta på vad du inte ska göra när du kysser ...

Don'ts Of Kissing

Börja aldrig din dag utan en meningsfull adjö smooch

Kommunikation är avgörande i alla relationer, oavsett om det är nytt eller erfaret. Genom att kyssa din partner, oavsett vad, innan du börjar dagen säger du att allt är okej och att du har fått varandras rygg.

Allt är väldigt viktigt i alla meningsfulla relationer.

Sluta oroa dig så mycket för din nästa dragning

Kosmopolitisk säger att detta inte är ett schackspel. Sluta överanalysera kyssen, för allt som ska göras är att stjäla åskan från ditt speciella ögonblick.

Med andra ord behöver du bara sluta banta, släppa din vakt och gå för det.

Teasa henne inte för mycket, annars kommer du av som en kunglig prick

Det är okej att reta, men om du retar henne för mycket kommer du att bli en prick. Om hon tror att du bara skruvar med henne, är du väl borta.

Sluta retas och ge henne den kyss hon vill, behöver och i slutändan förtjänar.

Easy One The Saliva

Jag gick en gång med den här riktigt fantastiska killen, men när han kyssade mig var det som att han hällde koppar saliv i min mun. Ärligt talat, det var helt motbjudande så mycket som jag gillade honom.

Se till att du inte är killen som dreglar under dina make-out-sessioner, annars kommer du att flyga solo. Ingen tjej tål det.

Led INTE med hårt bitande

Om hon naturligtvis inte säger att hon vill att du ska bita hårt i läppen, gör det bara inte. Att ha en blåmärke och blödande läpp från en kyssning är verkligen inte cool.

Om du biter, gör det bara en knapra tills du är bekväm med varandra och vet vad hon gillar. Du kan spränga det om du inte gör det.

Alla älskar passion, men det är inte så att de slår ansiktet mot dig

Trycket är bra med den perfekta kyssen, men om du kväver henne eller gör hennes ansikte ont, är det ett negativt. Koppla bara av och gör allt med måtta så kommer du ha det bra.

Luta dig in men överdriv inte det

Filmkyssar är inte riktiga. Låt oss reda ut det just nu. När du kysser en tjej måste du luta dig in men överdriv det inte. För mycket av en bra sak är bara inte bra. Slutet av berättelsen.

Ignorera inte vad hennes mun säger

Många gånger berättar allt för dig som din tjej kysser. Var uppmärksam på hur de svarar på dina kyssframsteg. Om du fokuserar på flickan kan du verkligen inte gå fel.

FAKTA - Att ignorera vad hennes mun och kropp säger till dig kan likställas med katastrof.

Håll dig aldrig med läpparna

Ett av de största misstagen som killar gör är att bara hålla fast vid läpparna och aldrig våga längre. Spelar ingen roll om det är nerver eller mer. Du måste se till att du utforskar lite och tar fokus från läpparna.

Nibba hennes öra.

Kyss hennes hals. (kolla in vår detaljerade artikel: 15 sätt att kyssa en flickans hals)

Vad sägs om att borsta dina läppar över hennes kind?

Seriöst, om du bara kysser hennes läppar, kommer du aldrig att vinna. Säger bara…

Aldrig någonsin i ett miljon år går från grundläggande kyssning till nötig sexhandling

Det finns killar som går från att kyssa för första gången till att lägga det på tungt för att gå till sovrummet, allt inom några minuter.

Nyhetsflöde - Var inte den killen.

Om du väljer att göra detta finns det en mycket god chans att du kommer att bli smackad och hejdå tjej.

Långsamt och stadigt vinner loppet. Sätt dina behov i väntan och var uppmärksam på din tjej så kommer du längre snabbare.

Låt inte ditt sinne försvinna

Det här är svårt eftersom vi alla lever mycket fulla och komplicerade liv. Om du smockar med en tjej som du verkligen gillar, se till att du inte medvetet låter ditt sinne flytta till något utanför ögonblicket, det speciella ögonblicket du kysser den här speciella tjejen.

Tänk inte på den här för länge, gör det bara.

Kyssande myter du vill styra bort

Myth One - Just Humans Do It

Nyhetsflöde - Människor är inte de enda som kysser nära och kära. Meerkats, ekorrar och chimpanser kysser alla, bara för rekordet, enligt Att bryta .

Myt två - Det finns inga sjukdomar med kyssar

Ja, det finns några bakterier du kan passera med att kyssa. Vissa är mycket allvarliga som hepatit B, herpes. Var bara försiktig innan du dyker in för kyssen, för ditt eget välbefinnande.

Myth Three - Kiss Is Always The Smooth Move

Psykologi idag rapporterar att efter det romerska imperiets fall, verkade romantisk kyssning i nästan tusen år vara föråldrad? Men när Shakespeare gjorde sitt utseende, var romantiken tillbaka.

Myth Four - Det var fransmännen som skapade den berömda franska kyssen

Visst, det här kan ha lite sanning, men låt mig förklara det ytterligare. I Frankrike kallades denna kyss för 'Florentinsk kyss'. Det var först efter första världskriget som 'French Kiss' fick auktoritet.

Intressant tycker du inte?

Myth Five - Du behöver mycket mer än en kyss för att bli uppvärmd

På allvar, om en kille kysser dig rätt, borde det vara allt du behöver för att göra dig redo för så mycket mer. Vad kyssar gör är att få dig att värmas upp, öka blodflödet och flytta binjurarna till överdrivning, så att din kropp är redo att vidta åtgärder.

Myth Six - En kyss har ingen mening

Om du på allvar tror att en förstörd kyss med första dejten inte betyder något, har du allvarligt fel. När du kysser en kille och byter saliv betyder det något, genetiskt sett.

Myth Seven - Pecks Suck Hind Teat

Tyvärr, det är lite av jordbrukarens terminologi. Slutsatsen är att du inte behöver en galen full-on-make-session för att skörda frukterna av en enkel kyss. Peckar är magiska och kan bara ha mer betydelse än en galen passionerad kyssningssession.

Bara något att tänka på.

Slutord

Mina herrar, när du vill kyssa eller 'sminka' dig med en tjej finns det många faktorer du behöver tänka på.

* Ta reda på din teknik.

* Var uppmärksam på hennes kroppssignaler,

* Ha förtroende för dig.

Det är en försök och felprocess. Använd de här tipsen för killar så kommer du att imponera på flickan framför dig.

Åtgärd och lycka till!

350aktier