Mars i Stenbocken Man

Mars i Stenbocken ManNär du parar ihop Mars och Stenbocken får du en man som är både stark och driven. Dessa män är inte rädda för att ta vad livet kastar åt dem och göra något av det. Många kan säga att allt som en Mars i Stenbocken man berör blir till guld. Många inser inte att han offrade sin moral för att uppnå den framgångsnivån.

Målet med den här artikeln är att hjälpa dig att förstå hur Mars påverkar Stenbockmannen och hur denna zodiaks personlighet och beteendeegenskaper påverkar världen.Förstå en Mars i Stenbocken Man totalt

Innan vi dyker in i detaljerna, låt oss titta på några av hans personlighetsdrag som helhet. Här är de:  • Han är starkt konkurrenskraftig och kommer att göra vad som krävs för att vinna
  • Dessa män är inte rädda för att byta till den mörka sidan
  • Medan han är frisk och vanligtvis tunn är han inte den mest atletiska personen
  • Väsentliga vinster kan komma i centrum i hans liv
  • Han har en kraftfull sexlust med konstant lust
  • Han är mest kompatibel med en partner som gillar att vara rollspel som den dominerande

Han har tveksam moral

Dessa män kommer inte ofta från välbärgade bakgrunder, så de måste trycka och skjuta sig till toppen, och de hamnar vanligtvis där. De är metodiska med de steg de tar, och det är okej om någon slår ner dem. De kommer tillbaka och jobbar dubbelt så hårt, så ingen får någonsin överhanden på dem igen.På grund av sin extrema drivkraft och ovillighet att misslyckas kommer han att trampa på någons tår om det betyder att han kommer ut på andra sidan. Dessa män ser inte på moral, som många andra gör. Om du någonsin har hört någon säga 'affärer är affärer', så närmar sig Mars i Stenbocken sina liv.

De skäms inte för vad de vill, och de kommer att berätta direkt och ärligt för dig allt som de tänker på.

En gång en Mars i Stenbocken man når framgång är när deras moral verkligen spelar in. Dessa män kan engagera sig i olagliga aktiviteter som spel, droger och prostitution. De jagar alltid nästa höjd och det större utbrottet av adrenalin. Du kommer ofta att hitta honom njuta av några av livets mest tabu lyx.

Han är lite av en 'trickster'

Om du försöker konfrontera en Mars i Stenbocken om något han gjorde, lycka till. Han är listig och karismatisk nog för att prata dig om det på en sekund. Han kommer att försöka lura och övertyga dig om att du är den som har problemet och att du inte ska våga försöka skylla honom för det.

Han har en förmåga att komma in i människors huvud, och vissa kan beteckna honom som en 'master manipulator.' Medan många kanske ser detta som ett negativt drag ser han det som tvärtom eftersom det är ett utmärkt sätt för Mars i Stenbocken att få vad han vill ha från sitt liv.

Om du verkligen kommer under hans hud kommer han att göra allt för att komma tillbaka till dig oavsett kostnad. Han är ett utmärkt exempel på vad som händer när du leker med eld. Detta gäller särskilt om du försöker komma i vägen för hans pengar eller karriärframgång.

De har ett starkt engagemang för naturen

Intressant nog, medan han deltar i aktiviteter som vissa människor anser vara oacceptabla, är han verkligen i kontakt med naturen på grund av sitt Stenbocktecken. Dessa män är mycket i kontakt med jorden, och de är vanligtvis begåvade med matlagning, jordbruk och vård av djur. De njuter av närvaron av djur och kommer sannolikt att ha mycket mark att dela med husdjur.

Vissa kan säga att Mars i Stenbock män har en grön tumme eftersom de är bra på att ta vad som helst och göra det till något vackert, oavsett om det är grönsaks trädgårdar, blommor eller landskapsarkitektur. Dessa män är begåvade när ingen säger till dem vad de ska göra.

Vissa kan kalla honom ”Mr. Scrooge ”

Scrooge är ett bra exempel på Mars i Stenbocken mannen. Dessa män sitter vanligtvis långt ifrån mängden och försöker hålla vad de har tjänat för sig själva. Förvänta dig inte att komma in i den här mannen och hälsas med en drink och varm måltid eftersom de föredrar att hålla allt för sig själva.

Som sagt kan det låta som en dålig sak, men det är inte alltid. Dessa män är helt enkelt i kontakt med livets tickande klocka och de försöker spara varje sista dollar, så de är alltid beredda. Om du lyckas arbeta dig in i livet för en Mars Stenbockman kommer han att ta väl hand om dig.

När du väl har vunnit hans hjärta kommer han säkert att skylta dig med gåvor, spendera mycket pengar på dig och se till att du alltid har vad du behöver. Problemet är att det inte är lätt att få honom till den punkten.

Sex, droger och promiskuitet

En av anledningarna till att människor har svårt att få något åtagande från Mars i Stenbocken är på grund av hans lust. Han längtar alltid efter nästa upphetsning, och han är inte rädd för att leta någon annanstans om du inte tillhandahåller det. Dessa män är otroligt sexuella, och de kommer att visa den sexualiteten för alla. Detta kan ibland bli ett problem och bli konstigt eller till och med stötande.

Han har liten kontroll över sina behov, vilket leder till otrohet i relationer. Även om du hamnar i ett åtagande med den här mannen, kan han objektivera dig och få dig att uppfylla honom med liten oro över hur du känner. Det kan hända att du ständigt försöker sexuellt tillfredsställa den här mannen och inte får något tillbaka.

Om han känner att du inte uppfyller hans förväntningar kommer han att sparka dig till trottoaren och gärna gå vidare till sitt nästa offer.

Den idealiska partnern för en Mars i Stenbocken är någon som tycker om kinkiness, kreativitet och dominerande i sovrummet. Den här mannen kommer att ta över och tvinga dig att göra sitt bud. Vissa människor tycker om den typen av beteende, och om det låter som du kommer du att vara rätt hemma med den här mannen.

Hans ständiga önskan om spänning och spänning är det som leder till denna typ av beteende. Känslan av eufori är något han jagar, så om han inte är upphetsad i sovrummet kan det också leda till att han missbrukar droger och alkohol. Dessa män är adrenalinknarkare.

Finansiell tillväxt tar över denna mans liv

Det enda som kan komma i vägen för en Mars i Stenbockens mans tid i sovrummet är pengarna i hans plånbok. Han kommer gärna att ge upp sex i flera veckor om det betyder att han måste spendera några extra timmar om dagen på kontoret. Han är en ambitiös arbetsnarkoman som aldrig låter någonting störa sin jakt på ekonomiskt välstånd.

Dessa män lyckas vanligtvis mer som företagare och oberoende entreprenörer än de gör som anställda. De lyssnar inte bra och kommer vanligtvis att gå in i en ledarroll från en ung ålder och sitta bekvämt där.

Vi har sagt att Mars i Stenbock män kommer att ljuga och fuska sig till toppen, men det behöver inte alltid vara fallet. Om han kan hitta en situation där det finns en stark grund att bygga på behöver han inte skjuta sin moral åt sidan för att få ekonomisk framgång.

Tänk bara på att borden kan vända på en sekund. Om han ser en möjlighet att få ett ben över någon, öppnar han fönstret och kastar all sin moral där ute för att dö.

Det handlar om kraft

När vi tittar på allt som har diskuterats hittills inser vi snabbt att allt kommer från hans önskan att få makt över alla. Oavsett om det är i sovrummet eller på kontoret, vill Mars in Capricorn-mannen vara den starkaste och mest kraftfulla personen i rummet hela tiden. När han väl känner sig hotad eller om någon har förmågan att ta bort något från honom, går han in i försvarsläge.

När han väl har spelat försvar kommer han att göra vad som krävs för att bevisa att den andra personen inte är bättre än honom.

Samma regler gäller för sovrummet. Du har inte sex med en Mars i Stenbocken; han har sex med dig. Om du inte tycker om att bli kontrollerad, återhållsam och till och med misshandlad, kommer han att ha svårt att känna sig intim med dig.

Kraft är hans ultimata afrodisiakum, och han bryr sig inte hur mäktig du är så länge han har majoriteten.

Efter att någon har upplevt sex med en Mars i Stenbocken säger de ofta att det inte är detsamma med någon annan. Han har sannolikt haft många relationer och sexuella partners genom åren, och han kommer att jämföra varje ny partner till den sista.

roliga sätt att muntra upp någon över text

Även om denna zodiak kan vara bedräglig, moraliskt krokig och helt farlig, kan han vara en bra vän, älskare och partner om du behandlar honom med respekt och visar honom att du kan lita på.

0aktier