Mars i fiskmannen

Mars i fiskmannenMars är uppkallad efter den romerska krigsguden och är planeten för passion, handling och förstörelse. Fiskarna som är födda under inflytande från Mars placeras direkt i strid med sin milda, lättsamma natur av planetens ibland aggressiva energi. Här går vi igenom hur Mars position kan hjälpa till att forma och forma fiskmäns liv.

Hobbyer, intressen och personlighet

Som alla Fiskarna män , de som är födda under Mars är fredliga, snälla och medkännande. De gör det till sitt uppdrag att hjälpa andra och tenderar att ha en plats för underdogen. De bryr sig djupt om andra, inklusive både nära och kära och främlingar. De strävar efter att behaga inte för att de har något att vinna utan av hjärtans godhet.Ibland kan dock Mars i Pisces-män vara för trevliga. De arbetar hårt för att tillgodose andras behov, även till egen skada. De kan sluta låta andra dra nytta av dem hemma, på jobbet och i relationer. De kommer ofta bara att tillgripa direkt konfrontation när de inte kan hantera situationen längre, eftersom de är födda under inflytande från Mars, kan denna frigöring av uppdämd energi vara explosiv.Mars i fiskarna uttrycker inte nödvändigtvis sin ilska med aggression. De är älskare, inte krigare. Istället tenderar de att vara mer passivt aggressiva till sin natur än andra fiskar. De kan vara svåra att läsa och kan ofta inte ta itu med ett problem. Istället låter de andra gissa vad de kanske vill eller behöver.Medan Mars vanligtvis förknippas med maskulin energi, håller Fiskmäns snälla och vårdande natur dem i kontakt med sin feminina sida. De kan ibland ha problem med att balansera de två, och som sådan kan de vara något osäkra på deras maskulinitet. Många Mars i Fiskarna känner behov av att kompensera för sin naturliga känslighet med en tuff ytterfasad.

På grund av deras motstridiga maskulina och feminina sidor kan Mars i Pisces-män ha svårt att klara av deras emotionella tillstånd. Medan de flesta Fiskarna är mycket i linje med sina känslor, är män som är födda under inflytande från Mars mer benägna att dölja sitt sanna jag.

Dessutom förstärker den passionerade naturen hos Mars fiskmännens redan förhöjda känslomässiga tillstånd. De är mer benägna att uppleva ytterligheter när det gäller sorg och ilska. Istället för att låta dessa känslor flyta är dock Mars in Pisces män benägna att tappa allt inuti tills det exploderar.

Många Fiskmän använder kreativitet som ett emotionellt utlopp när de känner sig överväldigade. Mars in Pisces män kan vara oerhört begåvade inom områden som måleri, skulptur, musik och mer. Många berömda Mars in Pisces artister är kända för sina djupt passionerade och känslomässiga verk, inklusive Elton John, Bob Dylan, Tom Hanks och Vincent van Gogh.

På jobbet och hemma

Som kreativa själar är Fiskarna män benägna att fantisera. De vet vad de vill ha ur livet och dröjer ofta vid det. Men deras flyktiga natur kan göra det svårt att fokusera på vägen framåt, istället få dem att bli distraherade av här och nu.

Mars är en handlingsplanet, och de som är födda under dess inflytande tenderar att vara ambitiösa och drivna. Mars i Fiskarna är mer motiverade än andra födda under deras tecken. Mars inflytande gör att de kan fokusera och helt fördjupa sig i att uppnå sina mål, oavsett hur höga de kan vara. Fiskarna kan hälla all den energi som Mars ger i deras passioner.

Medan Mars driver många människor till handling, föredrar fiskarna att 'gå med flödet' och vänta på att bra saker ska hända. Medan de tar strategiska steg för att förbättra sin situation kommer de inte att stressa sig över nästa kampanj eller löneökning. Istället ska de agera i god tro att om de arbetar hårt och visar upp sina talanger kommer livet att föra dem dit de vill gå.

Ibland är en brist på självförtroende bakom en Mars i Fiskmänniskans passivitet. De som är födda under fiskens tecken är naturligt ödmjuka individer. De ser sig själva ofta som lika, om inte under, dem som finns omkring dem. Medan detta väcker respekt och beundran från dem omkring dem, särskilt inom det professionella området, kan det göra det till en kamp för fiskarna att fungera i en konkurrensutsatt miljö.

Med detta sagt är män i Fiskarna inte rädda för att stå upp och bli uppmärksamma. Trots att de inte är konfronterande människor, om de känner sig starkt om något, kommer en Mars in Pisces-man inte att dra tillbaka från en kamp.

kreativa sätt att be en tjej att vara din flickvän

Fiskindivider känner ofta starkast när det gäller sociala frågor. Tack vare Mars rörelser kan Fiskarna som är födda under dess inflytande samla det mod som de behöver för att stå upp för sig själva och andra. Mars uppmuntrar oss alla att möta vår rädsla och ger oss styrkan att övervinna dem med nåd.

Deras attityd ger dem ofta många vänner på arbetsplatsen. Mars i Fiskarna är ofta omtyckta och respekterade. Även om de är begåvade, stiger de ofta snabbast på arbetsplatsen tack vare sin trevliga och medkännande natur.

I en ledande position riskerar dock Mars i Pisces-män att deras arbetare utnyttjar deras förtroende. Medan de ofta beundras på arbetsplatsen, fruktar de flesta inte deras vrede. Mars i Fiskarna är långsamma till ilska och snabba att förlåta. De föredrar också att undvika konfrontation, även med dem under dem, och kommer att låta små överträdelser glida utan att säga någonting.

När en Mars i Pisces-mannen är i slutet av sin säkring kan han dock slå ut. Detta kan orsaka problem både hemma och på arbetsplatsen. Hans passionerade natur kan förvandlas till rå, ohämmad energi och aggression. Han kan också vara utslag och impulsiv och fatta beslut i heta ögonblick som han senare kan ångra.

Mars in Pisces män tenderar att fungera bäst i flexibla roller med lågt tryck. Medan de kommer överens med andra kan de ha problem med att fungera som ledare eller regissör. Istället fungerar de bäst när de får göra sina egna saker. Deras starka drivkraft, tillsammans med deras känsla av kreativitet, ger en arbetare som kan uppnå stora saker när de får den tid, det utrymme och den motivation som de behöver.

Kärlek, sex och relationer

Fiskarna är inte naturligt konfronterande människor. De hatar att hantera stridigheter, särskilt när de råkar vara grundorsaken. De flesta fiskarna män vill hellre förbise smådjur eller förolämpningar och undvika argument när det är möjligt. Istället försöker de agera som fredsbevarare.

Mars är inte en sinnesplanet eller ett hjärta. Snarare driver det människor genom djurinstinkter. Mars inflytande kan sätta dig i kontakt med ditt ID, vilket enligt Freudian teori , är den mest primitiva och grundläggande delen av din personlighet. Det driver oss att utnyttja den råa, animaliska delen av oss själva som styrs av sex och aggression.

Medan Venus härskar genom romantisk och emotionell attraktion dikteras Mars av sexuell lust. Fiskar Män födda under inflytande från Mars tenderar att vara mer öppna sexuellt än andra. De älskar att utforska med sin partner och är öppna för att prova nästan vad som helst. På grund av sin medkännande natur gör Fiskarna också mycket givande älskare och försöker ofta behaga.

Mars animaliska inflytande kan göra Fiskarna män oförutsägbara och spännande älskare. De är väldigt i kontakt med sin råa emotionella sida, och det tenderar att visa sig i deras relationer. Mars i Pisces-män föredrar icke-verbal kommunikation och uttryck för kärlek, såsom gåvor, gynnar och uppmärksamhet.

Deras kreativa strimma ger Mars i Fiskarna män lite av en vild strimma i sovrummet. De dagdrömmer ofta och kan komma med invecklade fantasier för att agera med sin partner. Med Mars i Fiskarna blir den sexuella sidan av ett förhållande sällan gammal.

Medan Mars i Fiskarna är bekväma att vara öppna med sina kroppar i ett förhållande, har de mer problem med att uttrycka sig känslomässigt. De arbetar ofta igenom problem i ett förhållande på ett omogent eller ohälsosamt sätt.

Fiskarna som är födda under inflytande från Mars förlitar sig ofta på manipulation för att få vad de vill. De är inga främlingar för drama och rör om potten vart de än går. De tenderar att ta offerrollen och kan vägra hjälp från dem som försöker erbjuda äkta hjälp. Det kan ta lite ansträngning från deras sida att inte få sig själva och andra förpackade i drama när saker inte går som de ska.

Slutsatsen på Mars i Pisces Men

Mars i Fiskarna är lite av en motsägelse av sig själva. Å ena sidan har de den djupt känslomässiga, medkännande och kreativa karaktären hos en person som är född under Fiskens tecken. Å andra sidan påverkar Mars rörelser dem dock att vara aktiva, passionerade och ibland aggressiva.

Genom att förstå en Mars komplexa natur i Fiskarna kan man, vänner, familj och älskare lära sig att skapa ett starkt förhållande och undvika stridigheter. Även om det är en utmaning ibland att ha en Mars i Fiskarna i ditt liv, gör det också framtiden ljus, spännande och oförutsägbar.

0aktier