Marvel's Avengers: Spider-Man-kostymer avslöjade

Crystal Dynamics har avslöjat några av de kostymer som finns tillgängliga för Spider-Man, som kommer att läggas till PlayStation-versionen av Marvel's Avengers. Dessa skal inkluderar även skinn baserade på Secret War och Spider-Man Noir-serierna.Spider-Man-kostymer ska läggas till i spelet På Avengers officiella hemsida presenteras för visning. Som namnet antyder är den 'klassiska kostymen' baserad på Steve Ditkos ursprungliga Spider-Man-teckningar med blå och röda tygstrukturer.hur man skriver ett ursäktsbrev till din pojkvän

Bugle Boy-dräkten klär Spider-Man i jeans, skjorta och tröja. Om det är lite för vardagligt för dig, kan en Secret War-dräkt inspirerad av Gabriele Dell'Ottos arbete i Secret War-serierna passa bättre för dig.

stycke att skriva till din flickvän

Crystal Dynamics har sagt att det kommer att lägga till kostymerna som visas på sin hemsida, och fler kostymer kommer att dyka upp på Avengers sociala mediekonton innan Spider-Man läggs till spelet.

Spider-Man kommer till PlayStation-versionen av Avengers som en del av With Great Powers-evenemanget, som startar den 30 november. borttagning av betalda XP-boosters från spelet då blir det nästa stora förändring för Avengers.Vän till ditt grannskap Du kan kolla in Spider-Mans gameplay här.

Grattis till en man på födelsedagen

Matt Purslow skriver på MRT.