Melania kallar Trumps första fru 'uppmärksamhetssökande'

Melania kallar Trumps första fru Ivana 'uppmärksamhetssökande'

WASHINGTON: USA:s presidentfru Melania Trump anklagade sin mans första fru Ivana för att göra 'uppmärksamhetssökande och egennyttiga ljud' i måndags, efter att den före detta fru Trump skämtsamt kallade sig själv som första damen när hon försökte sälja sina memoarer.

ursäkta citat för honom från hjärtat

I en intervju med ABC News för att marknadsföra sin nya bok - 'Raising Trump' - försökte den 68-åriga Ivana Trump ett litet skämt när hon beskrev sitt mångåriga förhållande med USA:s 45:e president.'Jag har direktnumret till Vita huset men jag vill egentligen inte ringa honom dit eftersom Melania är där, och jag vill verkligen inte orsaka någon form av svartsjuka eller något liknande eftersom jag i princip är Trumps första fru. , OK? Jag är första damen, okej? sa hon till ABC med ett skratt.Melania Trump, 47 och normalt sett väldigt reserverad, var inte road.'Fru. Trump har gjort Vita huset till ett hem för Barron och presidenten', sa ett kortfattat uttalande från hennes taleskvinna Stephanie Grisham, publicerat av CNN. Barron är familjen Trumps unge son.

en kärleksavsnitt till din förälskelse

'Hon älskar att bo i Washington, DC och är hedrad av sin roll som USA:s första dam.'

'Hon planerar att använda sin titel och roll för att hjälpa barn, inte sälja böcker,' sa Grisham.

Hon tillade: 'Det finns uppenbarligen ingen substans i detta uttalande från ett ex. Detta är tyvärr bara uppmärksamhetssökande och självbetjänande buller.'

Ivana Trump är mamma till Trumps tre äldsta barn: Donald Jr, Ivanka och Eric.

Den tidigare fastighetsmagnaten har två andra barn: Tiffany, med sin andra fru, Marla Maples, och 11-åriga Barron - som bor med sina föräldrar i Vita huset.

söta e-postmeddelanden för att skicka din flickvän

Ivana, en tjeckiskfödd före detta modell, skidåkare och affärskvinna, gifte sig med Trump 1979. Paret var en fast del av New Yorks kändiskrets innan de skilde sig i en skandalflamma 1992.

Trump fortsatte att gifta sig med Maples, som han hade haft en affär med, men de skilde sig sex år senare. Melania är Trumps tredje fru.

Ivana är kanske mest känd för att ha myntat Trumps smeknamn 'The Donald'.