Memorial Day-bilder

minnesdag-bilder

Happy Memorial Day bilder och bilderInnehåll[ visa ]

min kärlek till dig dikter för flickvän

Det är Memorial Day i USA. Minnesdag i Storbritannien och Kanada. Båda är utformade för att hedra och minnas de modiga soldater som dog kämpade för vår frihet. Semestern observeras den sista måndagen i maj i Amerika och varje 11 november i Storbritannien och Kanada. (1, 2)Memorial Day HistoryMemorial Day är en tid att besöka kyrkogårdar för att dekorera gravarna för deras avlidna soldater. I själva verket var det ursprungligen känt som dekorationsdagen av den anledningen.
Inbördeskriget hade upphört och Amerika letade efter ett sätt att läka. Det var drivkraften för semestern. Den utvecklades för att fira alla som dog i plikten. (3)Så här beskrev general John A. Logan, ledare för norra inbördeskrigets veteraner, den ursprungliga avsikten:
”Den 30 maj 1868 är avsedd för att strö med blommor eller på annat sätt dekorera gravarna till kamrater som dog till försvar för sitt land under det sena upproret, och vars kroppar nu ligger i nästan varje stad, by och by kyrkogården i landet, föreslog general Logan. (3)

Fira minnet av de fallna
Många samhällen, stora som små, håller parader och den amerikanska flaggan slås i halvmasten från gryning till middagstid.

Kanadensare bär röda vallmo på sina kläder för att symbolisera soldaternas minne. (4)

rolig tinder plocka upp linjer som fungerar
57 Patriotism Citat

10aktier
  • Tryck för att kopiera
  • PinterestTryck för att kopiera