Merry och Pippin var på väg att ha en nakenscen i Sagan om ringen och detta förklaras av dess skådespelare

Sagan om ringen-filmerna innehåller några av de mest ikoniska karaktärerna i filmhistorien, inklusive Shires två mest besvärliga hobbiter: Merry och Pippin, spelade av Dominic Monaghan och Billy Boyd i adaptioner av Peter Jackson. Nu har vi vetat det vi höll på att se de två karaktärerna nakna i en scen , som skådespelarna själva har kommenterat.

I det senaste avsnittet av The Late Show av Stephen Colbert , Dominic Monaghan och Billy Boyd har avslöjat det manusförfattaren Philipa Boyens skrev en scen till Sagan om ringen där båda hobbiter var nakna .

Det var nästan nakenhet i filmerna , kommenterar Billy Boyd. Philippa Boyens skrev en scen, eftersom vi hade skämtat och retat folk. Hon sa, 'Åh, det är en ny scen som vi ska spela in nästa vecka, med Ents... När Merry och Pippin är i Treebeard, blir han rädd och skakar sina grenar, vilket får dem att falla, och när de träffar alla grenar på vägen ner tappar de sina kläder tills de är nakna. Och Merry vänder sig till Pippin och säger: Det är kallt, eller hur? Och Pippin svarar: Håll mig, glad .ha en trevlig kväll och god natt senarehur man kommer över svik citat

Denna uppenbarelse var inte helt gratis, eftersom den är en del av en kommentar om möjliga nakenscener i Amazons kommande Lord of the Rings-serie . Vissa fans av sagan har uttryckt sin oro (och till och med undertecknat protestansökningar) över att Amazon inte tar med nakenhet eller överdrivet sexuellt innehåll i denna nästa produktion, påverkad av andra fantasyhits som Game of Thrones.I rättvisans namn mot Phillipa Boyens och kyskhetens försvarare i Midgård, skrev Tolkien själv redan i böckerna en scen där hobbiter fällde sina kläder. Som Tolkien-experten Stpehen Colbert påpekar, när Merry och Pippin träffar Tom Bombadil tidigt i deras äventyr, uppmuntrar han dem att lämna dessa kalla trasor och springa nakna genom gräset för att koppla av efter deras prövningar.

Tydligen, den här scenen av Merry and Pippin naken sköts aldrig , även om det inte har hindrat båda skådespelarna från att fortsätta skämta om frågan.

Jag ville. Jag har en alldeles fantastisk rumpa Monaghan kommenterade.

Dominic Monaghan och Billy Boyd dök upp i Stephen Colberts program för att marknadsföra hans nya podcast som vi redan berättade om för några veckor sedan, där båda skådespelarna berättar om sin erfarenhet av att filma Sagan om ringen-filmerna.

Grattis på 60-årsdagen rolig man

Vi har också nyligen fått nyheter om produktionen av Amazons Lord of the Rings-serie, som fortfarande är i färd med att ha premiär så snart som möjligt på Prime Video.