Microsoft lanserar en webbplats för att fira 20-årsjubileet av Xbox: vill du ta en promenad genom dess virtuella museum?

Som en del av Microsofts 20-årsfirande från Xbox , har företaget lanserat sitt eget virtuella och interaktiva museum. Onlineutrymmet presenterar en serie av utställningar fulla av information, och till och med ett avsnitt om ... oss själva! Ja, om spelaren själv och historien om hans Gamertag.Släppt av Microsoft på Xbox-webbplatsen , detta fantastiska initiativ kommer med ett antal fiffiga funktioner som du kan använda för att granska din Xbox-data, återupplev ögonblick av nostalgi från flera generationer av varumärket , eller till och med ta reda på mer om din egen Xbox-resa. Du kan se några grafiska exempel i galleriet Nästa.

fina texter att skicka din flickvän

När du laddar sidan är museibesökare möttes med ett bord som är fyllt med olika Xbox-minnen . Och alla dessa föremål tar oss i handen till några av de ikoniska delarna av Xbox:s tjugoåriga historia. Genom interaktiva länkar kan användare flytta och utforska olika områden inställd på att fira de olika generationerna av Xbox-konsoler, samt en utställning om Halo-sagan och en annan om oss själva som Xbox-spelare .Efter att ha loggat in på sidan kan du hitta en v mängd information om din personliga Xbox-historik elegant visas genom denna utställning som museet erbjuder. Själva skärmen innehåller en mängd information om din tid med Xbox, till exempel data om de olika generationerna av konsoler du har ägt, information om dina mest spelade spel med Microsoft , din prestationshistorik under den här tiden och mer.hur man pratar med äldre kvinnor

Xbox-museets lansering är bara ytterligare ett exempel på den vikt som Microsoft ger varumärkets 20-årsjubileum . Tidigare i år meddelade Microsoft att de skulle samarbeta med Adidas för att skapa ett eget Xbox-inspirerade jubileumssneakers , medan andra firanden också inkluderade tillägget av mer än sjuttio spel till studions bakåtkompatibilitetstjänst, ett livespel för att fira årsdagen, och även information om hur Xbox Game Pass-tjänsten föddes .