Mitt i Kanye Wests Twitter-rant, delar Kim Kardashian trailer för 'KUWTK' säsong 19

Fans av Kardashian-Jenner-stammen har andats ut när den nya säsongen (19) av den berömda dokusåpan Håller med i Kardashian börjar premiär på torsdag.

På Instagram delade sminkmogulen Kim Kardashian en liten tjuvtitt på den efterlängtade säsongen av seriens helt nya säsong.

'Säsong 19 är här! Missa inte säsongspremiären av #KUWTK ikväll kl. 20.00 endast på E! @kuwtk, skrev Kim.citat om hur mycket någon betyder för dig

Tidigare tillkännagavs att showen kommer att avslutas 2021, med sin 20:e och sista säsong som avslutar den 14 år långa resan.I ett långt och känslosamt meddelande meddelade Kim beslutet.'Till våra fantastiska fans - Det är med tunga hjärtan som vi har tagit det svåra beslutet som familj att säga adjö till Keeping Up with the Kardashians.

'Efter vad som kommer att bli 14 år, 20 säsonger, hundratals avsnitt och många spin-off-program, är vi oerhört tacksamma för alla er som har sett oss under alla dessa år – genom de goda tiderna, de dåliga tiderna, lyckan, tårarna och de många relationerna och barnen. Vi kommer för alltid att vårda de underbara minnen och otaliga människor vi har träffat på vägen, skrev Kim.