'My 600 Lb Life': Är Dr Nowzaradan gift? Har han barn?

'My 600 Lb Life': Vi har sett Dr. Nowzaradan förvandla många liv med sin kunskap. Han är en kändisläkare som har hjälpt överviktiga patienter att gå ner i vikt och komma tillbaka på rätt spår. På sätt och vis har han gett vissa människor ett nytt liv. När patienter förlorade allt hopp och lust att leva livet fullt ut, inspirerade Dr. Nu dem och fick dem att tro att det fortfarande finns utrymme för dem.

du är fantastisk meme för henne

Mitt liv på 600 Lb har visat oss många framgångshistorier om människor som en gång trodde att de kanske aldrig ens skulle kunna gå själv igen. De är inte bara oberoende nu, utan de lever också sina liv till fullo. Allt tack vare Dr Nowzaradan. Men efter allt detta vet fansen fortfarande inte mycket om hans personliga liv. Är han gift? Har han barn? Låt oss ta en titt.My 600 Lb Life: An Insight To Dr. Now's Personal Life

Dr. Nowzaradan har förvandlat liv på ett bra sätt under lång tid. Tittarna lär sig nästan allt om hans patienter som spelar på My 600 Lb Life. När det gäller Dr. Nu, den världsberömda kirurgen, vet vi inte mycket förutom det faktum att han är en fantastisk läkare.

Dr. Nu har varit gift i nästan 27 år innan hans fru ansökte om skilsmässa 2002. Han har tre barn. Den äldsta sonen Jonathan är VD för Megalomedia, programmets produktionsbolag. Han har två döttrar Jessica och Jennifer som arbetar inom konstområdet.Mitt liv på 600 kg: Vad har doktor nu att säga till människor som är överviktiga?

Enligt Dr. Nu finns det mer än en miljon människor i USA som väger mer än 700 pund. Hans budskap till dem som lider av extrem fetma är att de inte är ensamma. De borde veta att de inte behöver ge upp och att det finns läkare som kan hjälpa dem att få ett bra liv.Se detta inlägg på Instagram

#Vi måste respektera alla men först ha en känsla av självrespekt och stolthet över det vi gör. Vi måste lära oss att lyfta oss själva under tiden lyfta andra. Vi måste förändra vårt liv till det bättre, och samtidigt andras liv. vi måste leva efter varandras lycka #Vågen ljuger inte folk gör #Dr. nu#

Ett inlägg som delas av Dr. Nu MD (@younannowzaradan) den 23 februari 2020 kl. 23:13 PST

My 600 Lb Life: Dr. Nows syn på viktminskning och vad som krävs för att komma dit

Dr. har nu mycket erfarenhet av att hantera sjukligt överviktiga patienter från olika samhällsskikt. Han kallar viktminskning mer för en mental utmaning. Kroppen och sinnet måste hinna med utmaningen. Han säger också att de psykologiska utmaningarna är svåra att övervinna.

en vacker dikt för min fru

De flesta patienter vägrar till och med att acceptera att de möter känslomässiga utmaningar samtidigt som de övervinner sina ätstörningar. Dessutom kan en viktminskningsresa vara överväldigande för patienten. Därför är familjestöd ett måste eftersom det kan vara en lång och stressig resa.

Fortsätt att titta på My 600 Lb Life för fler inspirerande berättelser om hur Dr. Nowzaradan hjälper människor att gå ner i vikt.