Mitt liv på 600 pund: Coliesa McMillian dör vid 41 års ålder under komplicerad operation

En sorglig nyhet har drabbat My 600-lb Life. TLC-showens alun Coliesa McMillian gick bort vid en ålder av 41 nyligen. En dödsruna i hennes hemstat Louisiana bekräftar realitystjärnans sorgliga bortgång. Det stod att Coliesa var ’kärleksfull, mamma, syster, moster och vän.’ Det stod vidare att hon reste till himmelsk boning tisdagen den 22 september 2020. Dödsorsaken är dock fortfarande okänd. Låt oss gräva in för att veta mer.

du är mitt liv citat för henne

My 600-lb Life: Coliesa dök upp på säsong 8 av programmet

Coliesa dök upp på säsong 8 av TLC-showen. Innan hon gick med i showen för sin viktminskning drabbades hon av en hjärtattack och fästmans bortgång. Hon gick bort efter att ha lidit av komplikationer under sin viktminskningsresa. Detta följde bara sex månader senare hennes avsnitt av showen gick live. Enligt uppgift vägde Coliesa cirka 643 pund när hon först dök upp på showen. Hon hade redan en hjärtattack men som läkarna sa, hennes fetma gjorde det desto svårare att få hjärtat att stämma.

Direkt efter hennes bortgång släppte även nätverket ett officiellt uttalande på sociala medier. Det läser att TLC är ledsen över att höra om Coliesas alltför tidiga bortgång som delade sin historia på My 600-lb Life. Nätverket skickade sina varma kondoleanser till familjen och andra sörjande medlemmar.Coliesas familj kommer fram för att meddela hennes bortgång

Mitt liv på 600 lb

Coliesas familj kom ut på sociala medier för att dela denna hjärtskärande nyhet. De sa att hon dog på måndagsmorgonen och de kan inte börja berätta hur de mår. Och så bad de folket att ge dem sitt utrymme och respektera dem. I en kommentar till det här inlägget uppgav en familjemedlem att realitystjärnan hade vissa problem till följd av hennes operation som orsakade hennes död. Redan i juni berättade hennes familj om hennes livsuppehälle efter att hon 'nästan dog.' De sa också att resan framåt skulle bli hård och lång. Men hon återvände till sitt hem i Houston.söta skämt att berätta för din flickvän

Familjen berättade vid den tiden att även om hon är hemma är hon bunden till sin säng. De tillade att Coliesa är en fighter som nu har mycket smärta. Men August och familjen indikerade den försämrade hälsan hos realitystjärnan. Hon hade en hjärtattack tidigare men var 'för stor för att opereras.' Och det kanske resulterade i vad som hände. Ändå hoppas vi att Coliesa vilar i frid.