Morbius tillkännager en ny försening av sitt releasedatum i Spanien, hur länge måste vi vänta på att se Jared Leto som vampyrskurken?

Filmer kommer och går, men förseningarna är oändliga. Sony har meddelat en ny försening av släppdatumet för filmen Morbius , vampyrskurk som utspelar sig i Spider-Man-universumet. Datumet flyttas från 21 januari 2022 till 28 januari 2022 . Lyckligtvis är det en veckas försening. Det är inte första gången Morbius blir försenad. Det var ursprungligen planerat till 31 juli 2020, sedan 19 mars och sedan 8 oktober 2021.Sammanfattning av Morbius : En av Marvels mest övertygande och konfliktfyllda karaktärer kommer till bioduken med Oscar-vinnaren Jared Leto förvandlad till en gåtfull antihjälte, Michael Morbius. Dr. Morbius, som är farligt sjuk med en konstig blodsjukdom och fast besluten att rädda andra från samma öde, försöker en desperat chansning. Det som först ser ut att vara en radikal framgång visar sig snart vara ett potentiellt värre botemedel än sjukdomen .

Skådespelaren Jared Leto har blivit utvald att spela i Morbius. I uttalanden till Mängd , sa Leto : Han är en briljant läkare, en forskare som börjar med att försöka hitta ett botemedel mot en mycket sällsynt sjukdom som han har och som drabbas av cirka 1 000 fler människor i världen. Jag var intresserad av rollen eftersom den här karaktären går på en resa där han går från att vara på randen av döden till att hitta ett botemedel mot den här sjukdomen och vara otroligt frisk, och sedan förändras saker och han blir monstruös. Så det är lite av en Jekyll and Hyde, vilket naturligtvis är en klassisk roll .I filmen medverkar även andra skådespelare och skådespelerskor som t.ex Matt Smith, Jared Harris, Adria Arjona och Tyrese Gibson . Den är regisserad av daniel espinosa . Morbius har premiär den 28 januari 2022 i Spanien.