MultiVersus tillkännagav officiellt, gratis Smash Bros. från Warner. Första detaljer och karaktärslista: Batman, Arya Stark, Jake the dog och mer

Warner Bros har officiellt meddelat MultiVersus, ett fightingspel som liknar Super Smash Bros utvecklat av Player First Games som samlar karaktärer från serier som Scooby Doo, Adventure Time, Loony Tunes och till och med Game of Thrones . Det kommer att släppas 2022 för konsoler och PC, och det kommer att vara gratis i ett gratis att spela format.MultiVersus kommer att stödja spel för 1v1, 2v2 och 4 spelare, i tematiska scenarier för karaktärerna som finns i spelet , som Batcave och Fort Jake och Finn. En ofullständig lista har redan avslöjats, och mer kommer att tillkännages, och var och en av dem kommer att innehålla den ursprungliga röstskådespelaren/skådespelerskan (åtminstone i den engelska versionen) . Hittills är de bekräftade karaktärerna följande:    Läderlappen Stålman Wonder Woman Harley Quinn Lurvig(Scooby doo) Bugs Bunny(Looney Tunes) Arya Stark(Game of Thrones) Hunden Jake(Äventyrsdags) Finn människan(Äventyrsdags) Steven universum Granat(Steven universum) Tom och Jerry Reindog(original karaktär för MultiVersus)

Varje karaktär har en unik färdighetsuppsättning som har designats för att dynamiskt kombineras med andra karaktärer . Personalisering görs genom plugins, vilket möjliggör en viss variation i spelet. Naturligtvis finns det även skal för varje karaktär som tillåter en viss visuell variation, såväl som emotes.

Som ett gratis spel, MultiVersus kommer att finansieras med köp i spelet . Warner Bros. Games har ännu inte avslöjat vad dessa köp kommer att bestå av, men med ett säsongsbaserat format som kommer att vara fullspäckat med innehåll, verkar det klokt att åtminstone förvänta sig kosmetika. Trailern visar också upp vad som verkar vara ett kamppasssystem, som ses i menyerna på sidan med karaktärsdetaljer.

MultiVersus kommer att stödja cross play och cross progression på alla sina plattformar som stöds: Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4 och PC. via Steam. Guilds och sociala funktioner gör att du kan utmana andra grupper och klättra på topplistorna.

hur väl känner du någon

Spelarens första spel kommer att genomföra speltester före release , och du kan registrera dig för att delta i dem på MultiVersus webbplats .

MultiVersus följer i fotspåren av Nickelodeon All-Star Brawl, ett annat slagsmålsspel i Super Smash Bros.-stil som samlar karaktärer från många universum. Innehållet i Super Smash Bros. Ultimate har upphört efter ankomsten av Sora från Kingdom Hearts, så en ny strid öppnar för att ta seger för spelet med den bästa listan över karaktärer.