Naruto anländer till Fortnite med all sin ninjautrustning, kläder, tillbehör och till och med möjligheten att besöka Leaf Village

Naruto själv säger det i animen: Jag håller alltid mitt ord. Det är min pojke, my way of the ninja! . Om du såg fram emot ankomsten av de populära karaktärerna från anime Naruto: Shippuden, de är äntligen tillgängligaFortnite .

Också Uzumaki (Jinchuriki av det mäktiga nio-svansade odjuret) kommer inte att vara den enda smarta karaktären för crossover. Faktum är att vi kommer att ha alla Team 7 tillgängliga. Det betyder att Sasuke Uchiha, Sakura Haruno och till och med Kakashi Hatake anländer också . Fortsätt läsa så kommer vi att berätta allt som har kommit till titeln Epic Games.

Som de rapporterar från spelets officiella blogg , ett antal föremål kommer också in i spelbutiken . Till exempel kläder:coola sätt att be en tjej att vara din flickvän
    Naruto Uzumaki(i Seventh Master Hokage-stilen): Verkligen! Sasuke Uchiha(med svärdet Kusanagi pickaxe): Mitt enda mål är i mörkret. Sakura Haruno(i Sakura Uchiha-stil): Vi måste vara starka och hålla ihop. Kakashi Hatake(i Kakashi Anbu-stil): Jag kommer att skydda er alla med mitt liv.

Dessutom, som du kan se på bilden ovan, kommer de också retro ryggsäckar från Naruto:    Mochila retro Pakkun: Kakashis minsta niken. Retro Demon Wind Shuriken ryggsäck: en shuriken med skrämmande böjda blad. Leaf Village Cloak Retro Ryggsäck– En varm tunika som lämpar sig för att utföra uppdrag. Retro pergament ryggsäck: innehåller tekniker.

Och allt detta utan att glömma Naruto Peaks (bild nedan):stycke att säga jag älskar dig
    Anbu Sword Peak: svärd som används av Anbu. Kunai Peak (med den svarta stilen)– Det vässade vapnet som shinobin föredrog. Kusanagi svärd: Sasukes prisade svärd. Hidans lie– Den typiska lieen för förbannelsesritualer.

Det borde du också veta Narutos glidflygplan och gester anländer :

    Kurama segelflygplan– Ett skräckinjagande odjur med nio svansar förseglat i Naruto Uzumaki. (Inkluderar Shinobi Teamwork-laddningsskärm) Tillkallande Jutsu-gest: Kom du ihåg att skriva på ditt kontrakt? Ramen tid gest: njut av ett shinobi-mellanmål.

Å andra sidan kommer det att bli det tillgänglig en laddningsskärm baserad på Naruto : Shinobi lagarbete: arbeta som ett team för att skydda dina vänner, med Illustration av Studio Pierrot.

Dessutom kommer spelare att kunna få några av dessa objekt omnämnda genom hela artikeln genom olika partier . Som om det inte vore nog kommer Kakashi Hatake att erbjuda oss ninjauppdrag under den nuvarande Fortnite-säsongen . Och fram till slutet av säsongen kan vi i spelet hitta det nya kunai-vapnet med explosiv sigill för att kasta det mot våra fiender. Vi måste bara besök Kakashi för att få detta fantastiska vapen , eller hitta den i kistor eller lamabyte.

En sista detalj: Vi är inbjudna att utforska Konohagakure, Leaf Village! Således kommer vi att kunna besöka emblematiska platser, såsom Residence of the Hokage och Ichiraku i Narutos framträdande centrum. Självklart, vi kan slutföra uppdrag för att låsa upp fler platser spektakulära landmärken som Valley of the End och Chunin Exam Arena.