Netflix släpper ny trailer och affisch för Cowboy Bebop: rymdskepp, vapen och mer

Netflix Cowboy Bebop-trailer är här! Den nya förhandsvisningen är två och en halv minut lång och erbjuder en titt på olika utdrag ur serien , varav några kommer att vara mycket bekanta för anime-fans. Inkluderar en rekreation av en av de mest kända originalbilderna, som har dykt upp i otaliga animemusikvideor genom åren.

Trailern gör det klart att live-action-anpassningen kommer att vara starkt inspirerad av originalmaterialet , även om det inte nödvändigtvis är en remake till punkt och pricka. Bland de mest igenkännbara elementen är Pierrot Le Fou, ekoterroristgruppen Space Warriors och Teddy Bomber, några nickar till berättelserna om Spike och Jet.

Förutom trailern, Netflix har släppt en ny affisch för serien som du kan se nedan. Den visar Spike, Jet och Faye runt svärdfisken i vad som ser ut som en gammal västernstad.Denna Cowboy Bebop-trailer är det bästa utseendet vi har fått av live-action-anpassningsserien hittills . Åsikterna från fansen är väldigt blandade: vissa är exalterade och andra undrar om titeln har en identitetskris när det gäller anime-serien.

Netflix Cowboy Bebop kommer officiellt att ha premiär på Netflix den 19 november.