Officiellt: De ursprungliga huvudpersonerna i Harry Potter kommer att samlas på HBO Max för att fira 20-årsjubileet av franchisen. Vad kan vi förvänta oss?

Daniel Radcliffe, Rupert Grint och Emma Watson kommer att träffas igen för att fira 20-årsjubileet av Harry Potter-serien i en ny HBO Max-special. Och det kommer inte att vara det enda bekanta ansiktet! Vi kommer också att se Chris Columbus, som regisserade The Philosopher's Stone och The Chamber of Secrets, samt andra skådespelare i serien.Enligt pressmeddelandet kommer återföreningen att bjuda på helt nya intervjuer och konversationer med skådespelarna som kommer att minnas filmerna, och det kommer att ske i de ursprungliga Hogwarts-inställningarna. Projektet liknar Vänner: Återträffen , som återförenade huvudrollen i komediserie för att fira och reflektera över serien och dess arv.

Harry Potter 20-årsjubileum: Återvänd till Hogwarts är en återförening som sänds på HBO Max den 1 januari. Tanken är att ta med Huvudskådespelare och original av filmerna , Radcliffe, Grint och Watson tillsammans med Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, Ian Hart...Annonsen nämner inte författaren till Harry Potter-verken, JK Rowling, som har kritiserats för sina anti-transpersoners åsikter. Det verkar som att den kontroversiella författaren inte kommer att vara med på mötet.får en tjej att falla för dig

Även om Radcliffe, Grint och Watson inte har spelat Harry, Ron och Hermione sedan Deathly Hallows Part 2, Columbus har uttryckt sin önskan att återförena dem för att anpassa arbetet med Harry Potter och The Cursed Legacy till den stora skärmen. . Kanske är det här mötet nyckeln till att starta samtalen mellan regissören och skådespelarna.