Onsdag: Netflix avslöjar 10 karaktärer från Addams-familjen Spin Off skapad av Tim Burton

Netflix och Tim Burton är skapa en spin-off-serie av Familjen Addams med riktiga skådespelare som kommer att släppas 2022. Och även om vi redan kände några av programmets huvudpersoner, har streamingplattformen avslöjat 10 nya skådespelare .

Spin off, med titeln onsdag, kommer logiskt fokusera på onsdag Addams , spelad av Jenna Ortega. Luis Guzmán rollades som Gomez Addams tidigare denna månad och Catherine Zeta-Jones rollades som Morticia Addams bara några dagar senare. Nu har ytterligare 10 karaktärer lagts till i showen. Du kan se dem alla i följande galleri .    Hunter Doohan(Your Honor, Truth Be Told) har fått rollen som Tyler Galpin, son till den lokala sheriffen som blir vän med onsdagen. Georgie Farmer(Treadstone, The Evermoor Chronicles) har fått rollen som Ajax Petropolus, en gorgonstudent som går på Nevermore Academy som är besvärlig, blyg och orolig. Moosa Mostafa(Nativity Rocks!, The Last Bus) har fått rollen som Eugen Otinger, en udda Nevermore Academy-elev som är ordförande för skolans biodlingsklubb. Emma Myers(Girl in the Basement, Taste of Christmas) har fått rollen som Enid Sinclair, den soliga, kaliforniska onsdagsrumskamraten som kommer från en San Francisco-baserad flock varulvar. Naomi J. Ogawa(Skylin3s) har fått rollen som Yoko Tanaka, en vampyr med en Harajuku-inspirerad gotisk stil och en av Nevermore Academys coola tjejer. Glad söndag(Dear White People, The Beta Test) har fått rollen som Bianca Barclay, en av Nevermore Academys mest populära studenter som kommer från en lång rad sjöjungfrur. Percy Hynes White(The Chosen, Pretty Hard Cases) har fått rollen som Xavier Thorpe, en karismatisk och övernaturligt konstnärlig student vid Nevermore Academy vars far är en berömd synsk. Thora Björk(Ghost World, The Walking Dead) har fått rollen som Tamara Novak, mamman till onsdagens sovsal och den enda Normie-anställda på Nevermore Academy. Riki Lindhome(Knives Out, Another Period) har fått rollen som Dr. Valerie Kinbott, onsdagens nya terapeut. Jamie McShane(Mank, Bloodline) har fått rollen som sheriff Donovan Galpin, en officer som har problem med Nevermore Academy och speciellt en av hans tidigare elever, Gomez Addams.

Dessa 10 tecken De kommer att gå med i skådespelarna tillsammans med Gomez, Morticia och Wednesday i spinoffen av Familjen Addams.tänkte på min dotter på hennes födelsedag

Denna spin-off av The Addams Family kommer från Tim Burton, som att regissera och producera serien med åtta avsnitt för MGM och UA Television . Showrunners Al Gough och Miles Millar kommer också att producera serien tillsammans med Andrew Mittman, Kevin Miserocchi, Kayla Alpert, Jonathan Glickman och Gail Berman.Det finns inget officiellt släppdatum för onsdag ännu, men serien kommer att ha premiär på Netflix någon gång under 2022 .