Penningtvätt på Twitch har protesterats i 3 dagar med hashtaggen #TemizTwitch

Efter de läckta Twitch-data under de senaste veckorna gjordes anklagelser om att vissa utgivare tvättade pengar via sajten.

Bedragarna påstås ha överfört bitar (bitbedrägerier) laddade med stulna kreditkort till de utgivare som de hade kommit överens om via Twitch, och sedan delade de två parterna på de inkommande pengarna till vissa priser.

Efter anklagelserna uttryckte några förlag som var inblandade i den här affären sina ånger och bekräftade händelsen, medan andra uppgav att de gav upp detta när de fick reda på omfattningen av händelsen och bekräftade vad som hände.söta dikter att berätta för din flickvän

Twitch streamers och användare som säger sluta med denna bluff, #cleantwitch-tagg de gav stöd. Dessutom pausade publicister sina sändningar till den 5 november för att stå emot detta bedrägeri som inträffade på Twitch-plattformen.typer av utmaningar att göra med vänner

Vad är Bit Scam?

Kreditkortsstöldbedragare kontaktar partner Twitch-streamers och erbjuder sig att donera till dem med stulna kreditkort. Förläggare som accepterar affären lämnar tillbaka en del av sina donationer till bedragarna, och de svarta pengarna som förlagen skickar till kreditkortstjuvarna blir rena. Således tjänar både förlag och kreditkortstjuvar på denna verksamhet. Adressen går inte att fastställa eftersom det inte sker någon lastköp med det stulna kreditkortet och bedragarna tror att de kommer undan med det de gör på det här sättet.


Ali Karsan är redaktör och Twitch-partnerutgivare på MRT Turkey.