Philosopher's Stone-regissören Chris Columbus tar ställning mot en omstart av Harry Potter-filmen: det är inte vettigt

Trenden med remakes, reboots, remasters ... blir mer intensiva och hits som Demons själar i tv-spel har man till exempel gjort originalmaterialet i många fall i bakgrunden. NuChris Columbus, regissör för Harry Potter och de vises sten, har tagit ställning till förfrågningar om att starta om eller göra om de ursprungliga Harry Potter-filmerna ... och din åsikt kommer inte att falla alla i smaken .Chris Columbus meddelade nyligendina önskemål återförena den ursprungliga Harry Potter-stjärntrion , Daniel Radcliffe, Emma Watson och Rupert Grint (Harry, Hermione och Ron), att föra Harry Potter och det förbannade arvet till den stora skärmen . I detta sammanhang har Columbus svarat på frågan om omstarter i mitten Collider , som står i den mest motsatta ytterligheten av de röster som ber om en omstart av sagan:

Jag kan inte svara på den första frågan [om det finns planer på att starta om sagan], Jag vet inte. I den här versionen av Hollywood vi lever i gör alla om allt och startar om allt. Jag menar, det kommer att bli en Home Alone-omstart. Vad är poängen med det? Filmen finns, låt oss leva med filmen som fanns. Det är inte vettigt för oss att göra om The Wizard of Oz, det är inte vettigt för någon av oss att göra om de klassiska filmerna. Gör något original, för vi behöver mer originalmaterial .

Columbus är tydlig: du behöver inte starta om Harry Potter-serien . Dessutom påpekar regissören något som andra personligheter inom underhållningsbranschen har påpekat: vi behöver mer originalmaterial. Ett tydligt exempel är Disney med alla dess anpassningar av klassiker till verklig action.Det vet vi i alla fall om det blir en omstart av de ursprungliga Harry Potter-filmerna är det mer än troligt att det inte kommer från Columbus hand . Och vad tycker du om omstarterna? Är de nödvändiga?