Fysiska tecken på din fru fuskÄr du orolig att din fru krossar dig? Du kan ha rätt. Vanligtvis vet tarmen sanningen, enligt relationsexperter på MSN. En studie visade att nästan en femtedel av de intervjuade kvinnorna erkände att de fuskade sina nuvarande partners. Det är en läskig statistik.

Här är några viktiga varningsskyltar som din fru kan fuska mot dig.Fysiska tecken på din fru fusk

Tecken # 1 - Hennes ålder

Enligt experterna börjar fuskfrekvensen öka bland tjejer i början av 30-talet efter att de har varit gift i minst sju år.Tecken # 2 - Hon arbetar, fungerar, fungerar

Det råder ingen tvekan om att arbetande kvinnor är mycket mer benägna att fuska på sina partners än en hemma-mamma. För att lägga till detta är det mer troligt att de blir otäcka med en kollega. På baksidan är det samma för män.Det kommer ner till möjligheter. Naturligtvis tenderar vi att bli kär i de människor vi är runt oftast. Så om din tjej arbetar långa timmar med sina medarbetare, kanske du vill överväga att hon kanske fuskar på dig, särskilt om hon pratar om en kille regelbundet och speciellt om han inte är hård i ögonen.

Tecken # 3 - Hon tar in pengarna

Högt betalda kvinnor är mer benägna att fuska; det är ett faktum. Detsamma gäller män. Det finns något med ekonomisk säkerhet och makt som spelar in i tankesättet.

När du tar en sekund att tänka på det är det verkligen meningsfullt. Med pengar kommer självständighet, och med självständighet kommer tankesättet att du kan komma undan med saker som du normalt inte skulle göra. Om din tjej tjänar massor av pengar och du misstänker att hon fuskar är hon det.

Skylt 4 - Hakades upp tidigare

Fakta säger att andra äktenskap är mycket högre i skilsmässa än ett första äktenskap. Så om din fru gifte sig en eller till och med två gånger före dig, måste du vara försiktig med att hon kan avvika. Var medveten.

Tecken # 5 - Affärer som drivs i familjen

Sanningen att säga, ofta kvinnor som har vuxit upp med en förälder som har fuskat slutar vara fuskare själva. Nu är det verkligen inte rättvist att bedöma, men du måste ta hänsyn till den beprövade vetenskapliga statistiken bakom denna punkt.

Historien upprepar sig ofta för att du bara vet vad du har lärt dig i den miljö du har vuxit upp i.

Tecken # 6 - Din tjej är inte nöjd med dig

När en tjej säger att hon inte är lycklig i sitt äktenskap är det mer än fem gånger mer benägna att fuska på sin man än kvinnor som säger att deras äktenskap är lyckligt.

Det roliga är att kvinnor tycker att en affär är helt bra när de inte är lyckliga i sitt äktenskap. Hon försöker troligen hålla det tillsammans för barnen, vilket är väldigt sorgligt.

Tecken # 7 - Din fru har ett år gammalt barn

Studier visar att kvinnor som har ett år gammalt barn säger att de är mindre nöjda med sina äktenskapliga relationer. Konstigt men sant. Så om du och din fru har ett litet barn, är det viktigt att tänka på att din fru kanske trasslar på dig.

Tecken # 8 - Hon är inte religiös

Män som inte går i kyrkan eller synagogen är mer än tre gånger mer benägna att fuska mot sin man än en kvinna som deltar i sin religiösa praktik minst en gång i veckan. Det är ett tufft uttalande för mig att acceptera, men jag har inte vetenskapliga uppgifter för att utmana det.

Om din fru inte har någon religion är du bäst att se upp.

Tecken nr 9 - Du spelar poker och hon tittar på Bachelorette

När par går i terapi brukar de rapportera att de tillbringar mycket lite tid tillsammans.

Syndar tror att när de väl är gifta finns det inget mer arbete att göra, att deras fru kommer att acceptera dem som de är och vara trogna för alltid. Prata om ett dumt antagande.

Det är här frun kommer att vandra på jakt efter en man som ger henne värde och mening, ägnar uppmärksamhet åt henne och får henne att känna sig speciell.

Tecken # 10 - Mycket lite självkänsla

En viktig anledning till att en fru kommer att leta efter validering utanför hennes äktenskap är att hitta en man som ger henne validering, ett syfte och får henne att känna att hon är vacker och värdefull.

Ego boost betyder allt när det gäller att ta reda på om din fru fuskar på dig.

Tecken # 11 - Din fru är en smula nötig

Studier visar att det är kvinnorna som är lite narcissistiska och längtar efter sexuell spänning. Tänk på dessa kvinnor som de lösa kanonerna som inte riktigt tänker på konsekvenserna av deras omedelbara handlingar.

Visste du att kvinnor som är utåtriktade är mest benägna att drabbas av herrar?

Lite du måste vara uppmärksam på.

Tecken nr 12 - Denna gal är helt het

Om du har en fru som är het, råder det ingen tvekan om att hon kommer att träffas om och om igen. Det spelar ingen roll om hon har på sig en ring för killar är allvarligt obevekliga när de letar efter den heta och speciella tjejen att parade runt.

Det här är svårt eftersom du vet att din gal alltid undrar om det finns en annan kille där ute som är bättre för henne.

romantiska plocka upp rader för din flickvän

Tecken # 13 - Hon blir så mycket varmare

Det här är en röd flaggsignal som din fru fuskar. Om hon plötsligt bestämmer sig för att träna i gymmet dagligen för att gå ner i vikt och få tillbaka sin stenhårda kropp kan du vara säker på att det inte är något för dig.

Köper hon nya kläder?

Får hon håret gjort och ser ut som en miljon dollar när hon lämnar huset?

Om hon gör allt detta kan du vara säker på att det inte är något för dig.

Signal nr 14 - Introduktion av leksaker

Om din fru plötsligt börjar introducera sexleksaker eller en ny favoritposition du inte visste något om, kan du satsa på din nedre dollar som hon fuskar. Ett nyintresserat intresse av att vara sexig, i allmänhet, i ett äktenskap är anledning att ifrågasätta.

Var försiktig med den här för om du inte lärde henne detta måste du fråga dig själv vem som gjorde det.

Signal nr 14 - Hon är i ägglossningsform

Forskning visar att en kvinna som ägglossar nästan fördubblar sina fantasier om andra män. Det betyder bara att du måste förstå att du inte är den enda mannen på bilden. Titta på fakta här. Om du inte är den enda mannen som tänker på henne, betyder det att hon är med eller vill vara med någon annan.

Det är aldrig lätt att acceptera det faktum att din fru förmodligen bedrar dig. I själva verket suger det helt. Tänk på dessa fakta eftersom det är bättre för dig att ta reda på detta förr än senare.

Finns det en acceptabel anledning för din fru att fuska? Förmodligen inte, men kom ihåg att det finns två sidor i varje historia. Enligt The Telegraph , många män och kvinnor fuskar och har lurats på någon gång. Det är ganska sorgliga nyheter!

Studier visar att män och kvinnor tenderar att fuska av mycket olika skäl. Killar avviker för att de letar efter 'få jobbet gjort' -kön, och kvinnor vill bara ha något fräs med en koppling anslutning. Män verkar göra det bra att hoppa över anslutningsdelen.

Det är vettigt om du tittar på det ur en evolutionär synvinkel, där männen var leverantörer och upphovsmän, och kvinnorna var vårdgivarna av vårdande typ.

När en kvinna inte är nöjd med sitt förhållande i helheten, inte bara kön, kommer hon att gå utanför äktenskapet för att hitta den eller de saknade bitarna med en annan man.

Det är mycket lättare att räkna ut om en kvinna är otrogen eftersom allt du behöver göra är att analysera hennes beteende och ansluta prickarna.

Var uppmärksam på följande 'typer' av kvinnor för ledtrådar som din fru kan fuska på dig.

Typer av kvinnor som kan fuska:

Skriv ett - Miss uppmärksamhet

Det finns kvinnor som förväntar sig att män uppfyller alla deras behov, oavsett hur oseriöst eller löjligt det är. Hon kan sätta upp dig för att misslyckas eländigt eller kanske sätta press på dig att uppfylla alla sina drömmar och förväntningar.

Denna typ av kvinna är mycket mindre benägna att vara nöjda eller hitta tillfredsställelse i ett förhållande. Hennes lösning är att motivera hennes behov, behov. och förväntningar och fuska, i hopp om att hitta en man som kommer att ge henne allt hennes hjärta önskar och mer.

Typ två - Miss Innocent Virgin

Denna typ av kvinnor vet troligen inte vad hon vill ha i sängen eller har inte modet att be dig om det. Synd att du inte kan läsa hennes tankar. Kanske har hon svårt att föreställa dig som far till sina framtida barn.

Eftersom kommunikation är allt kommer den här kvinnan inte att ha några problem att gå utanför äktenskapets helighet för att försöka hitta mannen som kommer att behaga henne i sängen. Synd att hon inte gav dig ett riktigt skott!

Typ tre - älskar den spännande höga

Det finns kvinnor som faller i äktenskapets armar och förväntar sig att smekmånaden ska vara för evigt. När din fru längtar efter den känslomässiga spänningen i önskan och att älska en ny partner, kanske hon fastnar i den äventyrliga smekmånadsfasen, och detta kan driva henne att fuska på dig.

Var försiktig om det här är den typ av kvinnor du är förknippad med.

Typ fyra - den mentala svagheten

Om en kvinna är självmedveten och inte tror på sig själv, går hon ofta utanför sig själv för att leta efter validering av andra män. I grund och botten har hon ett läckert ego som lätt krossas.

Tänk på henne som en spelare som saknar självförtroende och har det ständiga behovet och önskan att få veta hur fantastisk hon är. Istället för att arbeta för att få detta från sitt äktenskap tycker hon att det är lättare att gå ut och ha en affär.

Typ fem - vill bara inte vara den dåliga flickan

Den här kvinnan vill bryta med sin man, men hon vill inte skada hans känslor. Hon vill inte vara den 'dåliga' i förhållandet. Hon kan vara rädd för att vara ensam och för att se till att detta inte händer kommer hon att fuska med en eller flera män för att se till att hon har ett par möjliga ersättare på sidan.

Dags att förstärka tallriken ... Är det hela ditt fel?

När ett äktenskap hamnar i trubbel måste du gå tillbaka och fråga dig själv vilken del av detta som är ditt fel. Över 90% av kvinnorna som fuskar tror att de kan motivera det. Med andra ord, allt är 'hans' fel, och hon har inga problem som ropar detta högt och tydligt.

Det tar alltid två till tango, men när en kvinna fuskar på en man, oavsett, är allt på henne. Det kallas kommunikation INNAN du bestämmer dig för att bryta dina äktenskapslöften. Håller med om att vara oense och gå vidare.

Låt oss titta på fysiska tecken på att din fru är fusk!

Fuska 1 - Beteendeförändringar

När din fru plötsligt börjar ändra sin attityd, och det kan inte förklaras, det är inte i normalen, det är klokt att tänka på att hon kanske sover på dig.

Var bara försiktig här eftersom din tarminstinkt ofta är korrekt. Var uppmärksam på hur hon agerar, och om hon ändrar språk och stänger av dig eller inte kommunicerar med dig som hon brukar göra, kanske hon fuskar.

Cheat 2 - Null And Void With Intimacy

Det finns tillfällen när kvinnor inte känner för att ha sex, när de är på sin period eller när de verkligen har huvudvärk.

Men om ditt sexmönster har förändrats utan giltig förklaring och du inte har haft det på mer än en månad, måste du tänka på den trogna faktorn. Detta fysiska tecken är så uppenbart i själva verket. Varför skulle hon vilja ha någon intimitet med sin man när hon får sitt bytessamtal med sin älskare?

Så länge du inte har gjort något för att göra henne förbannad och hon håller tillbaka på kön, kan fusk vara riktigt.

Cheat 3 - She's Drifted Off

Många otrogen kvinnor kopplas från sina partners och blir avlägsna. Om din fru visar en avlägsen, men ändå aggressiv attityd till dig och hennes vanliga rutiner börjar försvinna, måste du tänka på att hon kanske sover på dig.

Om hon hela tiden verkar irriterad på dig och knappt ser på dig är det ett tydligt tecken på att hon gör magi på utsidan. Hon behöver dig verkligen inte längre eftersom hon tydligen har hittat vad hon behöver i en annan mans armar.

Hur ska du annars förklara detta beteende mot dig?

Fuska 4 - Hon ser plötsligt HOT ut!

Det här är ett annat uppenbart tecken på att din fru bedrar dig. Om hon plötsligt går på diet, träffar gymmet och börjar göra håret och naglarna, måste du överväga att hon troligen gör det av en annan anledning än du.

Chansen är stor att hon tappade kontakten med dig och ser ut att känna sig attraktiv och sexig.

Var försiktig här eftersom hon kanske försöker se ut och må bättre om sig själv bara för henne. Du måste trampa försiktigt och kanske trumma upp tarmarna för att fråga henne varför hon lägger så mycket på att se het ut. Försäkra henne om att du är galen glad att hon är, men se till att hon ger dig sanningen.

Vanligtvis gillar folk inte att förändras.

Fuska 5 - beroende av telefonen / datorn

Teknik är både söt och otäck. Det är för lätt idag att gömma sig bakom en datorskärm och samla upp modet för att skapa relationer praktiskt taget som stör den verkliga affären. Vissa kvinnor börjar lura sig med online-dejtingsajter och plötsligt på papper se mannen i sina drömmar, eller så tror de, och de hoppar på chansen att ansluta ansikte mot ansikte.

Om din fru spenderar mycket tid på sina elektroniska enheter, fristående från dig, är det rättvist att säga att hon kanske krossar dig.

Detta är en annan tydlig fysisk faktor som din kvinna kan fuska.

Fuska 6 - Skyddande av hennes telefon

Plötsligt kanske du märker att din fru får fler meddelanden än normalt. Kanske skyddar hon dem. Om hon är mycket försiktig med sin telefon och ser till att hon tar tag i den innan du tittar på den, är det ett säkert tecken på att hon har något på gång som hon inte vill att du ska veta om.

Cheat 7 - It's All About the Office

Studier visar att många fusk förekommer på kontoret. Det är svårt att skjuta bort en attraktion utan strängar när du arbetar med en super het man varje dag. Ibland är det för svårt att motstå. Det enda sättet att få kontakt med en man är att spendera tid med honom.

Tänk på det. När du arbetar 8 timmar med en man, fem dagar i veckan, och du lockas till honom, är det supertufft att motstå. Du ser honom mer än du ser din fästman.

Var bara försiktig med de människor hon jobbar med och hur mycket övertid hon lägger in.

Cheat 8 - Hon vill bara inte att du ska gå med henne någonstans

Du kanske märker att hon lämnar hemmet lite tidigt eller oftare än vanligt. Självklart har hon en ursäkt, som att komma till jobbet tidigt för att få lite extra arbete gjort eller släppa in för att se en flickvän som går igenom en svår tid.

Om du tycker att din tarm känns misstänksam mot henne, måste du följa den.

Ofta är dessa hemlagade omslag bara ett lock för att hon fuskar på dig.

Slutsatsen ... Om hon förändrar sin normala rutin för att vara runt dig mindre är det en allvarlig röd flagga som hon kanske fuskar på dig.

Fuska 9 - rådjur i strålkastarna med sina ursäkter

Ofta, om din kvinna inte har någon förmåga att ge dig logiska förklaringar, bara ursäkter, då är hon verkligen otrogen mot dig.

Titta på din partner i ögonen, och om du faktiskt kan se det avlägsna urkopplade utseendet, fuskar hon antagligen på dig.

Cheat 10 - Scaredy Cat

Om din partner har svårt att sova, upplever episoder av depression och ångest och agerar galen konstigt, ljuger hon förmodligen för dig.

Rädsla har ett sätt att ta bort kontrollen. Om hon fuskar kommer hon att vara rädd att du kommer att ta reda på det, oavsett hur du är bortkopplad.

Om hon verkar nervös och obekväm när du ställer henne frågor, fuskar hon säkert på dig.

Slutord

Det är en sådan svårighet när du ifrågasätter om din fru bedrar dig. Ingen man vill tänka det, men mycket oftare än inte är det sant.

Du måste titta på fakta och signaler för att ge dig all information du behöver veta för att ta reda på om din fru går utanför ditt äktenskap för att ha kul.

Det är inte rätt på något sätt du tittar på det, men du måste vara tydlig så är fallet INNAN du gör detta till henne.

Ett starkt äktenskap bygger på kärlek och förtroende och vill lyfta varandra och stödja varandra för alltid.

söta god morgonord för henne

Om din fru fuskar måste du sparka henne till trottoaren, oavsett hur mycket du 'tror' att du älskar henne.

73aktier