Prinsessan Diana avslöjade den bittra sanningen om sitt första möte med Camilla Parker i en hemlig intervju

Prinsessan Diana avslöjade en bitter sanning om sitt förhållande till Camilla-Parker Bowles i hemligt inspelade intervjuer 1991 för sin biografi, 'Diana: Her True Story' av Andrew Morton.

Diana sa att hon sågs som ett hot av hertiginnan av Cornwall från deras första möte, prins Harrys mamma ska ha avslöjat detta i hemligt inspelade band som senare användes som material för hennes biografi.

Grattis på födelsedagen 21 år gamla bilder

En reviderad version av boken, med titeln 'Diana: Her True Story — In Her Own Words', publicerad 2017, med citat från de inspelade sessionerna.'[Jag träffade henne] väldigt tidigt. Jag introducerades till cirkeln, men jag var ett hot. Jag var en väldigt ung tjej men jag var ett hot, sa Diana.Hon, enligt ett media, avslöjade fler saker om Camilla. Prinsessan beskrev också ett lunchmöte som hon hade med sig efter förlovningen med prins Charles, där Camilla enligt uppgift frågade om Diana planerade att jaga med sin nya fästman.Diana var 19 när hon förlovade sig med 32-årige prins Charles. Nästan en miljard människor från 74 länder tittade på Dianas och Charles bröllop den 29 juli 1981. Camilla var 33 år då.

söta stycken för att få henne att le

Prins Charles och Camilla Parker Bowles knöt samman vid en civil ceremoni i Windsor Guildhall den 9 april 2005.