Producenten för nästa Super Mario-film pratar om kontroversen med Chris Pratt och klargör hur han kommer att spela karaktären

Marios filmmedproducent Chris Meledandri har föreslagit att Chris Pratts skildring av huvudrollen han kommer inte att använda Marios vanliga italienska accent, och att rösten han har valt är fenomenal .I uttalanden till TooFab Meledandri tillfrågades om det kontroversiella valet av rollbesättning och svarade: Allt jag kan säga är att rösten han gör för oss i Mario är fenomenal. Ja, jag hoppas att folk hör det .

Angående den föreställningen föreslog han det Marios normala ton kanske inte är vad vi borde förvänta oss : Vi täcker [den där accenten] i filmen, så du kommer att se att vi definitivt ger det en nick, men det är inte nyansen av skådespeleri genom hela filmen. .

ditt mitt liv citerar för honom

Chris Pratt kommer att spela en karaktär som traditionellt representeras som italiensk, vilket också har skapat en hel del kontroverser, som Meledandri svarar på: Jo, som italiensk-amerikan förstår jag. Jag förstår kommentarerna. Charlie Day, som spelar Luigi, är av italiensk härkomst. Ja så det är vår blinkning .Röstskådespelaren från Mario-videospelen, den mytomspunna Charles Martinet , kommer han att göra en cameo i filmen, baserat på vad vi vet hittills, men han kommer inte att spela någon av dessa huvudkaraktärer.

Den animerade filmen, skapad av Gru-studion: Despicable Me Illumination, är planerad att gå på bio. 21 december 2022 . Projektet tillkännagavs ursprungligen 2018, med Illuminations vd Chris Meledandri och Super Mario-skaparen Shigeru Miyamoto som producenter.

Och om du vill ha mer verkar det också finnas en Donkey Kong-film under utveckling.