Puma och Nintendo tillkännager spektakulära Animal Crossing: New Horizons sneakers

De Puma sportkläder och skor märke har meddelat ett nytt samarbete med Nintendo, vilket kommer att se företaget lansera sitt eget inspirerade sneakers Djur som korsar nya horisonter .

riktigt långa stycken att skicka till din flickvän

Som avslöjas i en första titt på Sneaker Freaker (via ScreenRant ), är skodonets vilda värld på väg att nå nya horisonter när Puma tillkännager sin ny kollektion av Wild Rider-skor med Animal Crossing-tema . Naturligtvis har inte lanseringsdatumet eller priset för dessa skor för närvarande avslöjats. Du kan se dem i galleriet nedan .

Kombinera Animal Crossings naturliga färgpalett med en rad charmiga New Horizons-karaktärsikoner , skorna lever upp till några av Nintendos bästa Animal Crossing-samarbeten. Samt nickar till tonen och karaktärerna i spelet, skons mockafoder ger en mer robust känsla medan Pumas signatursidorand kompletterar looken.Och med Dämpad Animal Crossing-märke implementerad genom hela designen av skon (namnet visas inte som sådant), utan att överdriva för mycket, blir dessa sneakers en annorlunda produkt (mycket välkommen) till modevärlden inspirerad av videospel . Å andra sidan kommer även andra plagg att ingå i samarbetet mellan Animal Crossing och Puma, Med en huvtröja som redan har visats . Enligt Sneaker Freaker kommer samarbetskläderna att innehålla stilar för både vuxna och barn när den startar.Detta Det är inte det första klädsamarbetet som kommit från Nintendo på senare år. . I oktober såg vi Animal Crossing och Marios världar i en kollektion av det australiensiska märket BlackMilk Clothing (ovan). Samtidigt, förra mars, tillkännagav Nintendo och Levi's en kollektion inspirerad av Mario som inkluderade apor, byxor, jackor med mera .