Ranbir Kapoors äktenskapsplaner med Alia Bhatt bet i dammet i covid-19

Ranbir Kapoors äktenskapsplaner med Alia Bhatt 'bita i damm' i covid-19

du är mitt liv citat för henne

Ranbir Kapoor och Alia Bhatt var redo att sätta igång stora bröllopsklockor innan allt sköts upp.

Bollywood-megastjärnan erkände att han missade deadline när intervjuaren Rajeev Masand påminde honom om hans tidigare planer på att lösas, med barn i 32-34-årsåldern.Under den intervjun gjorde skådespelaren ett överraskande avslöjande om hans planer på äktenskap med Alia Bhatt som gjorde fansen frenesi.Han citerades och sa att jag missade den deadline med sex år och 'skulle redan ha blivit förseglad om pandemin inte hade drabbat våra liv'.hur man förför en tjej genom text

Anledningen till att den här nyheten kom som en chock för fansen som Ranbir sa, jag vill inte förvirra det genom att säga någonting. Jag vill sätta kryss för det målet mycket snart i mitt liv.

Innan han avslutade, berörde stjärnan dock hans senaste verk-eskapader och förklarade brainstormingsprocessen han genomgår innan han valde sina filmer.

Ranbir medgav att det är 'instinkt, magkänsla, timing, vid vilken tidpunkt filmen har kommit, regissören, historien och karaktären. Du kan inte tycka om något och förvirra dig själv genom att ge det till andra människor att läsa materialet, men mest dess instinkt.