Remedy firar Max Paynes 20-årsjubileum med en nostalgisk video som kommer att överraska dig, skinnjacka ingår

Det verkar som en lögn, men 20 år har gått sedan lanseringen av den första Max Payne . Ett spel som förutom att bidra med ganska banbrytande och intressanta idéer till videospelsindustrin (den där kulan …), markerade också ett före och efter i karriären för Remedy Entertainment .För ja dock idag måste vi associera franchisen med Rockstar Games , detta föddes från händerna på skaparna av Alan Wake eller Control. Och idag den finska utvecklaren vill fira med oss ​​alla (även med Rockstar och 3DRealms) detta historiska ögonblick. Och sanningen är att de kommer att göra det upphetsa de mest nostalgiska med videon de har publicerat . Du kan se det nedan.

Som ni kan se har firandet kommit genom en publicering av det officiella Remedy-kontot på Twitter . Och detta åtföljs av en video där han har träffat både Sam Lake (Remedy manusförfattare, även känd för att ha erbjudit sitt ansikte till huvudpersonen i Max Payne), som karaktärens ursprungliga röstskådespelare, James McCaffrey.

Dessutom har Lake fått en mystisk låda där... överraskning! Du tycker att skinnjackan är så ikonisk (och kaxig) av karaktären. Och om det rådde några tvivel, Han har satt på den för en demonstration som knappast kommer att hetsa fansen av denna fantastiska titel.

Å andra sidan, och som du kan se i tweeten, har Remedy öppnat en hashtag för alla som vill fira 20-årsdagen av Max Payne-sagan: # MaxPayne20 . Men, och åtminstone för tillfället, inget spel annonserat eller sammanställning relaterad till IP.