Resident Evil: Welcome to Raccoon City innehåller nästan ett påskägg från ett av Resident Evil 5:s mest ihågkomna memes

Resident Evil: Välkommen till Raccoon City kommer till våra biografer nästa fredag. Och om du är ett fan av Capcom-sagan, du kommer säkert att njuta av alla små hemligheter och referenser till spel som är utspridda i filmen.

Och medan ett stort antal påskägg tog sig till finalen, några av de mest minnesvärda scenerna från Resident Evil-spelen klarade sig inte , inklusive den memevärdiga scenen i Resident Evil 5, där Chris Redfield träffa en sten .Filmens regissör, ​​Johannes Roberts, berättade i en MRT-intervju att han från början ville inkludera scenen i filmen, och noterade att även Chris Redfields skådespelare, Robbie Amell, Jag var intresserad av att filma scenen . Tyvärr kunde det inte fungera i filmen, men Roberts hoppas att en framtida film i denna nya omstartssaga kan inkludera scenen .du gör mitt hjärta lyckligt meme

Robbie har ett fantastiskt sinne för humor, och det var som 'Åh man. Vi måste uttrycka det här på något sätt. Roberts berättade för oss. Vi kommer aldrig på hur vi ska få det att fungera, och allt jag kan hoppas är att någonstans i denna nya vision av Resident Evil-världen, allt leda till att […] Robbie tar sig fram genom att slå en sten. .En uppföljare till Resident Evil: Welcome to Raccoon City har ännu inte fått grönt ljus . Trots detta har Roberts massor av idéer om vart den nya Resident Evil omstartsagan kan leda, inklusive vilket nästa spel i serien som skulle kunna anpassas till den stora skärmen . Däremot påminner vi om att vi redan har publicerat vår recension av filmen. Du kan läsa den här. Och vill du ha mer information om filmen så har du Exklusiva videor med karaktärsprofiler tillgängliga på spelsidan på MRT.