Romantiska Jag är ledsna meddelanden för honom och henne

Om du är i ett förhållande eller någonsin har varit i ett, då kommer du att veta att relationer är fulla av upp-och nedgångar. Det är oundvikligt, även i det bästa förhållandet.

Oavsett hur bra förhållandet är totalt sett kommer det oundvikligen att finnas några gånger när du befinner dig att behöva be om ursäkt för din betydande annan.Du kanske gjorde något som du inte borde ha gjort eller du sa något för att skada den speciella personen. Eller kanske du tog förhållandet för givet.Oavsett orsaken till oenigheten i ditt förhållande är det enda sättet att fixa saker att erbjuda en ursäkt. När du säger ”Jag är ledsen” erkänner du ansvaret för vad som gick fel.Använd en av citaten 'Jag är ledsen' nedan för att uttrycka hur ledsen du är för din betydande andra. Om du vill göra saker rätt, tänk på vad som gick fel.

Anledningen till att du vill tänka på detta är så att du kan undvika att upprepa samma sak igen i framtiden. Och om den andra personen vill prata om vad som hände, vet du bättre vad du gjorde fel. Annars kan din ursäkt betyda väldigt lite för dem.

Låt dessa citat hjälpa dig att uttrycka hur mycket du bryr dig om mannen eller kvinnan i ditt liv, liksom hur ledsen du är för att uppröra eller skada dem.

Jag är ledsen meddelanden

1. Jag är så ledsen att jag tog dig för givet. Du är allt för mig och mer. Kan du hitta det i ditt hjärta att förlåta mig?

2. Jag är ledsen, det sista jag vill göra är att driva dig bort. Det är du som jag älskar.

3. Jag är ledsen. Du vet att jag är ingenting utan dig.

brudgummens tal talar om exempel

4. Jag är ledsen för att jag är så dålig. Men jag är en dår som är kär i dig.

5. Jag är ledsen för vad jag gjorde. Jag kommer att vänta för alltid om det är så länge du behöver förlåta mig.

6. Jag vet att jag skadade dig men jag tror att vi fortfarande är tänkta att vara det. Jag är så ledsen.

7. Jag vet att jag förstörde ditt förtroende för mig. Förlåt mig, jag ville aldrig att du skulle tvivla på mig och mina avsikter.

8. Min älskling, du har all rätt att vara arg på mig. Jag vill bara att du ska veta att jag är väldigt ledsen och att jag älskar dig så mycket.

9. Jag är så ledsen för att förråda ditt förtroende. Ditt förtroende är en skatt som jag inte behandlade bra. Jag kommer att arbeta hårt för att få tillbaka det förtroendet från dig.

10. Jag är så ledsen att mina ord och handlingar fick dig att gråta. Jag tänkte inte och borde ha vetat bättre än att göra det. Vad kan jag göra för att göra saker bättre? Jag skulle göra allt för att få dig att le igen.

11. Kan du någonsin hitta det i ditt hjärta att förlåta mig för detta enorma misstag som jag har gjort? Jag älskar dig för mycket för att ge upp oss. Du är min framtid.

12. Jag är ledsen att jag ljög för dig. Jag vet att det får dig att fråga om du kan lita på mig. Men jag kommer att göra allt jag kan för att bevisa att du inte fattade fel beslut genom att vara med mig.

13. Jag är ledsen för att jag lät min fåniga stolthet komma i vägen för vårt förhållande. Det sista jag vill göra är att göra dig olycklig.

14. Jag vet nu att min oärlighet har skadat vårt förhållande. För det är jag verkligen ledsen. Och jag är ledsen att jag inte insåg det tidigare.

15. Du är på allvar det bästa som någonsin har hänt mig och jag är ledsen att jag tanklöst kastade allt bort. Jag vill bara ha dig tillbaka.

16. Jag är ledsen att jag inte visade hur mycket jag brydde mig om dig. Nu när du är borta inser jag hur mycket jag tog dig för givet. Du betydde så mycket för mig även om jag inte visade det. Du betyder fortfarande så mycket för mig.

17. Jag är ledsen att jag alltid själviskt ställde mina behov framför dina. Vi är ett team och jag bryr mig mer om dig än jag någonsin kan säga. Jag kan bara hoppas att du ger mig en andra chans så att jag kan bevisa att jag är en förändrad person.

18. När du lämnade mig slutade min värld att vända. Jag är djupt ledsen för att jag vill att du ska gå. Jag vill bara ha dig hemma igen med mig och kommer att göra vad som krävs för att ha dig tillbaka.

19. När vi kämpade och jag hade tid att svalna och tänka igenom insåg jag hur mycket du verkligen betyder för mig. Snälla förlåt mig.

20. Det finns verkligen ingen bra ursäkt för hur jag fick dig att känna dig. Tror du att du någonsin skulle kunna förlåta mig? Jag älskar dig och jag hatar att veta att jag skadar dig.

21. Jag ångrar djupt att jag har sårat dina känslor och fått dig att gissa vårt förhållande. Tro mig när jag säger att jag verkligen är ledsen för att få dig att känna så.

22. Jag är ledsen att jag lät min svartsjuka komma över. Snälla förlåt mig.

23. Jag är så ledsen för att svika dig. Jag kommer att göra allt som krävs för att få dig att stanna hos mig.

24. När jag säger att jag är ledsen säger jag också att jag älskar dig.

25. Jag är ledsen att jag bröt mitt löfte till dig. Jag kommer att göra bättre om du tar mig tillbaka.

26. Förlåt mig för de slarviga misstag som jag har gjort i vårt förhållande.

27. Jag är ledsen för att jag lät mina känslor komma över. Jag älskar dig och jag vill behandla dig rätt.

28. Jag är ledsen att jag trodde att du flörtade med någon annan. Jag tillät mig att överreagera först utan att ge dig en chans att försvara dig.

29. Jag är ledsen för att jag tappade humöret. Jag älskar dig och du förtjänade inget av det.

30. Jag är ledsen att jag var så oförskämd mot dig. Du förtjänar endast den mest ömma kärleken och tillgivenheten.

31. Jag är ledsen för vad jag sa till dig av ilska. Jag tänkte inte och jag hoppas att du kan förlåta det jag sa.

32. Jag är ledsen att saker är så svåra just nu. Finns det något sätt att samarbeta för att hitta en kompromiss som vi båda är nöjda med?

33. Jag är ledsen för att jag beter mig som ett barn. Kan du förlåta mig?

34. Jag hatar mig själv för att skada dig. Tror du att du någonsin kan förlåta mig?

35. Utan dig har världen ingen mening för mig. Jag saknar dig så mycket. Förlåt mig för att jag drev ut mitt liv. Det finns inget jag vill ha mer än dig tillbaka i min värld.

36. Jag är ledsen för att ha förolämnat dig. Jag vet inte vad jag tänkte. Vänligen acceptera min ursäkt, jag älskar dig.

37. Jag kan inte limma ihop de trasiga bitarna i ditt hjärta, men jag kan försöka läka det med min kärlek. Förlåt mig och låt mig bevisa min hängivenhet för dig.

38. Jag kan inte lova att vi aldrig kommer att ha en ny kamp, ​​men jag kan lova att vara mer förståelse och tålamod. Snälla ge mig en ny chans. Jag kommer att försöka bli en bättre person för dig.

39. Mina lögner kan vara de mörka molnen, men din förlåtelse skulle vara silverfodringen. Jag är ledsen för att lura dig, förlåt mig.

40. Jag kanske har hett temperament men är inte hetare än du. Jag är ledsen.

41. Jag är ledsen att jag inte satte vårt förhållande först när det betyder allt för mig. Jag lovar att visa det mer från och med nu.

42. Jag är ledsen för att du känner dig så upprörd. Mitt hjärta slår bara för dig.

43. Jag menade aldrig att skada dig. Förlåt mig, min kärlek.

44. Jag är ledsen för att jag inte är den person du förtjänar. Jag kommer att försöka göra bättre från och med nu. Jag älskar dig så mycket.

45. Jag känner mig så dålig för att du känner dig ledsen. Jag älskar dig och vill aldrig att du ska känna så.

46. ​​Jag är ledsen för att jag agerat så avskilt. Om du verkligen vill veta hur jag mår, är min kärlek till dig beviset.

47. Jag vet att saker inte bara kan gå tillbaka som de var över natten. Men jag är villig att vänta varje dag och anstränga mig för att tjäna tillbaka din kärlek och förtroende.

48. Jag känner mig som den värsta personen i världen för att göra dig så upprörd. Snälla förlåt mig.

49. Jag önskar att jag kunde ta tillbaka det jag sa och gjorde för att skada dig. Jag älskar dig och jag är ledsen.

50. Jag är ledsen, jag menade inte att krossa ditt hjärta. Jag lovar att ta hand om det bättre.

51. Jag är ledsen, snälla låt mig bevisa för er att vårt förhållande är viktigt för mig.

52. Du är den snällaste, sötaste personen jag känner. Förlåt mig att jag känner dig sårad.

53. Jag vet att jag säger att jag är ledsen inte fixar allt, men kan det vara det första steget i att reparera vårt förhållande?

54. Jag förstår att du behöver tid för att förlåta mig. Men vet att jag är full av ånger och att jag kommer att vänta.

55. Jag är ledsen över att jag gjorde dig ledsen. Jag menade inte att göra din värld mörkare. Kan du förlåta mig för att jag gjorde ett sådant misstag?

56. Jag är full av så mycket ånger för att skada dig och förlora dig. Och jag kommer att göra vad som krävs för att vinna tillbaka dig.

57. Jag tål inte att du är arg på mig. Jag kommer att göra allt jag kan för att få din förlåtelse.

58. Du är min styrka och utan dig är jag svag. Kan du förlåta mig för att jag är så dum?

59. Jag är ledsen för att få dig att känna att du inte räcker. Du är mer än tillräckligt för mig.

60. Jag är ledsen för att jag inte lyssnade på dig. Du är min andra hälft och du förtjänar att bli hörd, särskilt av mig.

61. Jag är ledsen att du känner dig så missförstådd. Kan du ge mig ytterligare en chans att bevisa att vi hör hemma?

Jag älskar dig så mycket meme för honom

62. Efter att du gick sönder hela min värld i bitar. Förlåt mig och kom tillbaka till mig. Jag saknar dig så mycket. Ingenting är detsamma utan dig.

63. Jag kan inte tro hur dumt jag var att driva dig bort. Jag är ledsen. Snälla kom tillbaka.

64. Jag är ledsen för att göra dig besviken. Hur kan jag lösa in mig själv i dina ögon? Du är den person jag älskar och vad du tycker om mig betyder världen för mig.

65. Vår kamp har fått mig att inse hur mycket du verkligen betyder för mig. Är det för sent för mig att säga att jag är ledsen?

66. Jag är mycket ledsen för vad som hände häromdagen. Snälla förlåt mig.

67. Jag tål inte att se dig se så olycklig ut ännu en sekund. Jag är verkligen ledsen.

68. Jag är ledsen kärlek, det var aldrig min avsikt att skada dig.

69. Jag kommer att vänta så länge jag behöver, jag vill bara att du ska förlåta mig.

70. Att skada dig var det mest förödande jag någonsin kunde ha gjort. Jag är så ledsen. Jag älskar dig så mycket.

71. Det går inte en minut utan att jag tänker på hur jag skadar dig. Jag är ledsen.

72. Åtgärder talar högre än ord. Så först, låt mig säga att jag är ledsen för att skada dig, mitt livs kärlek, och låt mig sedan bevisa det för dig.

73. Jag tog dig för givet och nu betalar jag priset för det. Jag älskar dig. Jag är ledsen.

74. Jag är ledsen för att jag fick dig att gå. Mitt liv är inte meningsfullt utan dig i det.

75. Jag är ledsen att jag hade nerven att ta dig för givet. Jag vet inte vad jag tänkte. Du betyder så mycket för mig.

76. Efter att vi gick ihop insåg jag att vårt förhållande var viktigare än min själviska stolthet. Jag är ledsen att jag insåg det för sent, men jag skulle göra allt för att få dig tillbaka.

77. Det finns så många saker som får mig att sakna dig. Ditt leende, ljudet från din röst, din varma omfamning och din mjuka beröring. Snälla förlåt mig. Jag saknar dig så mycket.

78. Jag värnar om de lyckliga stunder vi har tillsammans och de spelar om och om igen i mitt huvud. Jag är ledsen för att ta alla dessa underbara minnen för givet.

79. Jag är ledsen för att jag förstört saker så illa med oss. Jag är inte rädd för att erkänna att jag gjorde ett misstag.

80. Förlåt mig. Jag vet att den ont jag känner av att skada dig inte är nära den smärta du känner just nu.

81. Om jag kunde ta tillbaka de saker jag sa till dig skulle jag göra det. Du är hela mitt hjärta.

82. Jag menade inte vad jag sa till dig. Jag ber om förlåtelse från mitt hjärta. Du är den person som jag älskar mest i världen.

83. Jag är ingenting utan dig. Snälla förlåt mig.

84. En kärlek som din är så svår att hitta. Förlåt mig för vad jag gjorde.

85. Jag vill bara vara i dina armar igen. Jag är ledsen. Kan du acceptera min innerliga ursäkt?

86. Kärlek är smärtsam när personen du älskar är upprörd över dig. Jag är ledsen, kan du acceptera min uppriktiga ursäkt?

87. Jag är ledsen om jag skadade dig på något sätt. Kan vi prata om detta så att vi kan kompensera?

88. Hur jag uppförde mig var oacceptabelt, särskilt med tanke på hur mycket du betyder för mig. Kan du förlåta mig?

89. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och av alla fibrer i mitt väsen. Jag är ledsen för att jag är så svår.

90. Mitt hjärta gråter utan dig. Jag är ledsen för att jag drev bort dig.

91. Kärlek betyder att du måste säga att du är ledsen. Och jag är verkligen ledsen, från mitt hjärta.

detta att prata om med din flickvän

92. Att du inte pratar med mig är den största smärtan som jag har haft att leva med. Jag är ledsen för allt jag gjorde.

93. Jag är människa och kommer att göra misstag. Jag vet att det inte ger mig någon ursäkt för vad jag har gjort, men jag vill att du ska veta hur mycket jag älskar dig och hur ledsen jag är.

94. Jag är ledsen att jag lät saker snurra utom kontroll. Jag vill inte förlora dig.

95. Kan du se smärtan i mina ögon och se hur ledsen jag är? Jag älskar dig och vill att du ska se min ånger.

96. Jag vet att saker och ting inte har varit enkla på sistone och jag är ledsen för det. Jag lovar att ändra saker till det bättre.

97. Jag är ledsen. Jag vet att det inte har varit lätt att vara med mig nyligen.

98. Jag är ledsen för att ha orsakat den person jag älskar så mycket lidande.

99. Jag är ledsen för att ljuga för att göra, jag älskar dig och jag borde ha varit ärlig.

100. Jag erkänner att jag verkligen trasslat. Jag är ledsen. Och jag älskar dig för mycket för att ge upp det vi har.

101. Jag är ledsen. Jag menade aldrig att göra dig illa. Jag vill bara älska dig och få dig att känna dig älskad.

102. Jag är ledsen. Du vet bättre än någon annan att mitt hjärta slår bara för dig.

103. Jag är ledsen för att du känner dig så ensam. Du förtjänar mycket bättre än så och jag lovar att bli en bättre partner. Jag vill aldrig att du ska känna dig ensam igen.

105. Jag är inte så bra med ord, men jag kan nog ord för att säga att jag är ledsen. Jag älskar dig och jag menar det.

106. Jag vet inte vad jag ska göra utan dig. Snälla ge mig en chans att göra upp saker åt dig.

107. Du har alltid stått vid min sida genom det tjocka och tunna. Jag är ledsen för att jag inte var där för dig på samma sätt som du har varit här för mig.

För henne:

108. Du är min prinsessa och jag är villig att göra vad som helst i världen för att få din förlåtelse.

109. Min älskling, min drottning, jag är så ledsen för hur dum jag har varit.

110. Du är den enda kvinnan jag vill vara med. Jag är ledsen för att jag upprörde dig.

För honom:

111. Jag är ledsen, du är den enda killen för mig.

112. Du är den enda killen vars armar jag vill vara i. Förlåt mig.

Glömmer du en födelsedag:

113. Födelsedagar som dina är aldrig avsedda att glömmas bort, men en pojkvän som jag är tänkt att bli förlåtad. Jag är så ledsen att jag glömde bort din födelsedag.

114. Jag kan inte vända tillbaka tiden, men jag kan försöka kompensera för dig. Jag är ledsen för att glömma din speciella dag. Jag älskar dig.

115. Du har all rätt att göras mot mig för att glömma din speciella dag, men kan du förlåta mig?

116. Din födelsedag kom och gick, och jag missade ögonblicket. Grattis på sen födelsedag till min kärlek, jag är ledsen att jag hälsade dig så sent.

117. Jag kanske har ett glömskt sinne men jag har ett stort hjärta som jag hoppas kommer att kompensera för att jag glömmer din födelsedag.

Glömmer en årsdag:

118. Jag är så ledsen att jag glömde vår speciella dag. Snälla förlåt mig. Varje dag med dig är så speciell för mig.

119. Jag är så ledsen att jag glömde bort vår årsdag. Jag har inga ursäkter att erbjuda, bara min ursäkt och min kärlek till dig.

120. Idag är vår speciella dag och den förtjänar att firas. Jag är ledsen för att glömma vår årsdag.

121. Jag kan inte tro att jag har glömt vår årsdag. Jag är så ledsen och jag kommer att göra allt du vill kompensera för detta misstag.

122. Du är det viktigaste för mig och jag vet att min glömska vår årsdag antyder något annat. Jag är ledsen att jag svikade dig. Låt mig skämma bort dig med en fantastisk dejtnatt för att verkligen fira vår speciella dag.

308aktier