RPG Crimson Desert, som väcker uppmärksamhet med sina imponerande bilder, har skjutits upp

Crimson Desert har försenats till ett okänt datum. Formell Crimson Desert Twitter konto delade ett meddelande från laget bakom spelet. Teamet sa att de behövde nya idéer att lägga till spelet. Enligt Pearl Abyss kommer denna fördröjning att göra det möjligt för dem att göra ett djupare och rikare spel.

dikter för att få en tjej att le

Från och med nu jobbar vi hårt på Crimson Desert. Det utvecklas snabbt, nya äventyr och upplevelser kommer. Men vi bestämde oss för att vi behövde mer tid för nya idéer, så ett rikare och djupare spel skulle uppstå.Utöver meddelandet ovan sa teamet att de vill släppa spelet senare för bästa upplevelse och att ett av deras mål är att skydda lagets hälsa.

hur man får pojkar uppmärksamhet

Crimson Desert i november 2019 ett av tre nya Pearl Abyss-spel tillkännagavs som. (Plan 8 och DokeV var de andra två spelen.) Spelet är designat av den tidigare RYL Online-designern Jason Jung. Det skulle ursprungligen bli uppföljaren till Pearl Abyss populära Black Desert Online MMORPG.

Spelet utvecklades till ett självständigt projekt under utvecklingen och utspelar sig nu på den fiktiva kontinenten Pywel. Spelare kontrollerar legosoldaterna och försöker överleva i spelets vilda miljö. Crimson Desert kommer att innehålla både enspelar- och multiplayerinnehåll.

om Om du ser trailern för Crimson Desert, Du kommer att se huvudpersonen, Macduff, ledaren för legosoldaterna i Pywel. Men om du hör om Crimson Desert för första gången skärmdumpar och detaljer här du kan nå.


av Wesley LeBlanc.