Saints Rows nya spel kan tillkännages på Gamescom 2021

Det ser ut som att ett nytt spel kommer att läggas till Saints Row-serien på Gamescom 2021, som kommer att hållas denna vecka.Geoff Keighley från The Game Awards och Gamescom Opening Night Live delade på Twitter att det nya spelet Saints Row kommer att äga rum i evenemanget med spelarna.

På tal om Gamescom Opening Night Live, showen kommer att sändas live onsdagen den 25 augusti klockan 21.00.hur väl känner han migSpelare som inte tror att inlägget är för Saints Row inkluderar Reboot-bilden Till Saints Row-sidan de kan ta en titt.Rykten och antydningar om ett Saints Row-spel som kommer att heta Saints Row 5 eller annat, speciellt med tanke på att Saints Row 4 släpptes 2013 Det har funnits ganska länge. THQ Nordic säger att det nya Saints Row-spelet är under utveckling 2019, Koch Media uppgav att det officiella tillkännagivandet av spelet kommer att ske 2020. hade han sagt.

freaky linjer att säga till en tjej

På grund av covid-19-pandemin eller andra okända orsaker har detta uttalande inte gjorts ännu, men Gamescom 2021 verkar avslöja nästa spel i serien.

citat om kärlek som kommer tillbaka till dig


Adam Bankhurst, nyhetsskribent på MRT.