Lördag bilder

InnehållVi längtar alla efter helgen hela veckan. På lördag är det dags, helg! Vi kan sova i lugn, äta frukost sent, leka med barnen, titta på fotboll eller göra något trevligt med familjen. Naturligtvis finns det också några av oss som måste gå till jobbet på lördagar. Ändå försöker vi spendera så mycket tid som möjligt med hans hobbyer, familj och vänner på helgen. På lördagar tacklas allt för vilket det helt enkelt inte finns någon tid kvar under veckan. På denna sida har vi samlat några fina ordstäv och bilder om lördag. Ha kul att surfa!

Gratis bilder 'Happy Saturday'Lördag är den perfekta dagen att önska alla våra släktingar, vänner och bekanta en fantastisk dag. En metod är till exempel att skicka fina eller roliga bilder via Facebook eller WhatsApp. Många av dessa bilder säger då “Äntligen lördag” eller “Äntligen helgen”. Men se själv.Bilder-Bilder-poesi om en tjej du gillar

Bilder-

Bilder-

Bilder 'God morgon på lördag'På lördagar har vi mer tid för våra släktingar och naturligtvis för våra vänskap, som vi vill odla. Visa din älskade redan på morgonen tänk på dem och önska dem en god morgon. Du kommer att komma ihåg väl!

Bilder-

Bilder-

Bilder-

Bilder-

Roliga bilder för lördag morgonVad kan vara bättre än att bara stanna i sängen och sova på kalla och regniga lördagar? Vi tillåter oss själva tiden och bestämmer själva vad vi vill göra med vår helg. Ofta planerar vi vad vi vill göra i god tid före helgen. Det finns också massor av roliga bilder för varje lördag.

Roliga bilder-för-lördag-morgon-1

Roliga bilder-för-lördag-morgon-4

Roliga bilder-för-lördag-morgon-3

Roliga bilder-för-lördag-morgon-2

Bilder med ordstäv för lördag

Dessa bilder och deras ordstäv är perfekta för varje lördag och kan till och med fungera som dekor på väggen.

Ordspråk-med-bilder-för-lördag-1

Ordspråk-med-bilder-för-lördag-4: e

Ordstäv-med-bilder-för-lördag-3

Ordstäv-med-bilder-för-lördag-2

GIF 'Ha en trevlig lördag'

GIF är animerade bilder som är ännu mer uttrycksfulla än konventionella bilder. Använd GIF-egenskaperna och skicka dessa speciella bilder till alla dina släktingar, vänner, kollegor och bekanta!

Bilder-

Bilder- “Ha en trevlig lördag” -gif-4

Bilder- “Ha en trevlig lördag” -gif-3

Bilder-

Roliga bilder för lördagskvällen

Inte bara är lördag morgon en anledning att vara glad för många utan också lördag kväll. Vi möter antingen vänner, går ut med familjen eller njuter av en trevlig kväll och tittar på TV hemma. Hur som helst, lördagskväll är alltid något mycket speciellt. Det bästa: På söndag kan du sova igen och ha en hel dag kvar till dina hobbyer och familj!

Roliga bilder-för-lördag-kväll-1

Roliga bilder-för-lördag-kväll-4

Roliga bilder-för-lördag-kväll-3

Roliga bilder-för-lördag-kväll-2

Bilder för lördagshälsningar för helgen

På lördagar tar många av oss chansen att hälsa på våra släktingar, vänner och bekanta och önskar dem en trevlig helg. Ta en titt på dessa bilder och skicka dem till dina kontakter enkelt och gratis!

Bilder-för-lördag-hälsningar-för-helgen-1

söt sak att sms en tjej

Bilder-för-lördag-hälsningar-för-helgen-4

Bilder-för-lördag-hälsningar-för-helgen-3

Bilder-för-lördag-hälsningar-för-helgen-2

Vi hoppas verkligen att du gillade vårt urval av bilder och ordstäv för lördag. Vi inbjuder dig att ladda ner dessa bilder gratis och skicka dem till alla dina släktingar, vänner och bekanta. Visst kan du trycka fram ett leende i andras ansikte med den ena eller den andra bilden. Med detta i åtanke önskar vi dig mycket roligt och naturligtvis Ha en bra helg !