Shazam! 2 presenterar kostymerna för sina nya superhjältar

ansvarig för Shazam: Fury of the Gods , David F. Sandberg, ha officiellt avtäckte de nya kostymerna som bärs av hjältar i uppföljaren till DC Comics.Denna måndag och fram till Twitter , Sandberg valde förutse eventuella läckor genom att ge fansen en första titt på det nya shazam familjekläder . Bilden framhäver huvudpersonen, spelad av Zachary Levi, tillsammans med Freddy Freeman (Adam Brody), Darla Dudley (Meagan Good), Eugene Choi (Ross Butler), Mary Bromfield (Michelle Borth) och DJ Pedro Pena (D. J. Cotrona).

Grattis på födelsedagen till en fantastisk mammaSenaste avslöjandet kommer strax efter Sandberg delade en förhandstitt på (Levi’s) Shazam-kostym i en video som han lagt ut på sociala medier. Vad sett i det korta klippet har outfiten fler guldaccenter och ett mer elegant utseende, särskilt runt stövlar och handleder, och resten av kläderna ser också mer raffinerade ut . Blixtlogotypen på Shazam-familjens bröst var också något modifierad för att matcha den övergripande ensemblen.Uppföljaren till Shazam, officiellt med titeln Shazam! Fury of the Gods, kommer återigen att följa Teen Billy Bastons äventyr , som kan förvandlas till Shazam genom att säga sitt namn. Även om detaljerna i handlingen är knappa, titeln antyder att vi kommer att lära oss mycket mer om de sex gudarna som gav sina krafter till den unge mannen.vad man ska säga för att göra en tjej lycklig

Dessutom, i post-credit-scenen av den första Shazam! vi såg skurken Doktor Sivana träffa en utomjording som heter Mister Mind , men det är för närvarande okänt om den här handlingen kommer att spela med Fury of the Gods. Oavsett vad som händer med det, Helen Mirren och Lucy Liu har anslutit sig till rollistan som två nya skurkar , tillsammans med Rachel Zegler som kan ha dåliga avsikter eller inte , enligt The Hollywood Reporter .

Vi kommer utan tvekan att få veta mer om deras avsikter när Fury of the Gods har biopremiär 2023 . Men innan dess kommer det att finnas massor av andra DC-filmer. Utan att gå längre kommer vi att ha The Suicide Squad, av James Gunn, på HBO Max i sommar. Och allt utan att glömma The Batman, Black Adam, The Flash och Aquaman 2, idag 2022 .