Tecken på att han inte gillar dig merDet kan vara en underbar känsla när du vet att någon är intresserad av dig. Den personen uppmärksammar dig och får dig att känna dig speciell. Men vad händer när du börjar fråga om han inte gillar dig längre?

Vissa killar är inte de bästa för att muntligen kommunicera sina känslor, så du kan inte enbart lita på deras kommunikationsförmåga för att hjälpa dig att räkna ut om han fortfarande gillar dig eller inte. De visar dock alla sina sanna känslor genom sina handlingar.Genom en grabbs handlingar kan du analysera och avgöra om han inte gillar dig längre. Och det finns många sätt att försöka ta reda på.Det finns många anledningar till varför du skulle ifrågasätta om den här killen inte gillar dig längre. Du kanske känner att han bara inte gör samma ansträngning som förut eller det är bara en magkänsla som du har. Kanske tror dina vänner att han tappar intresset för dig.Nedan finns tecken på att han inte gillar dig längre. Även om det finns många sätt att försöka ta reda på om hans intresse fortfarande finns eller inte finns det bara ett idiotsäkert sätt att veta svaret säkert. Det enda sättet du definitivt kan veta hur han mår är att fråga honom hur han känner för dig.

Under tiden kan tecknen nedan hjälpa dig att bedöma ditt förhållande för att se om tecknen pekar på att han tappar intresset eller inte.

18 tecken på att han inte gillar dig längre

Han är distraherad

Hur vet du om din kille agerar distraherad? Om han alltid är på sin telefon när ni är tillsammans, särskilt under datum, agerar han distraherad.

Var han uppmärksam på vad du säger när du pratar? Pratar han mindre med dig än tidigare och tar det längre tid än vanligt att svara på dina samtal och dina meddelanden? Allt detta är tecken på distraktion och de kan innebära att han inte gillar dig längre.

Om han bryr sig om dig kommer han att vara uppmärksam på dig och han kommer ihåg vad du säger till honom. Och om han inte kommer ihåg många saker som du berättar för honom, bryr han sig förmodligen inte längre.

Han är inte runt dig

Om han brukade vara nära dig ganska ofta och nu är han ständigt ingenstans att hitta, kanske han inte längre är intresserad av dig.

Detta gäller särskilt om du arbetar tillsammans eller går i skolan tillsammans eller befinner dig i någon miljö där det är svårt att undvika att träffa varandra.

När du springer i samma cirklar och fortfarande inte ser honom, kan han mycket väl undvika dig. Om du inte har ett gemensamt utrymme som arbete eller skola, är det möjligt att han har blivit upptagen. Samtidigt, om han vill träffa dig, kommer han att ta sig tid att göra det.

Han blir inte avundsjuk

Om din kille brukade vara den svartsjuka typen och inte längre slår ett öga om en annan kille betalar dig för mycket komplimang eller om du umgås med killar, kan det vara ett potentiellt tecken på att han inte gillar dig som han brukade vara.

Tänk samtidigt på om han alltid har varit en svartsjuk typ. Om han aldrig har blivit avundsjuk, kanske du inte har något att oroa dig för, äntligen när det gäller detta tecken. Det är också möjligt att han inte är svartsjuk eftersom han är säker på ditt förhållande.

Det är sunt förnuft att om någon vill vara med dig, måste de lägga ner tid och ansträngning för att vara med dig. Och om han inte är där och inte finns någonstans på det senaste, är det möjligt att du bara inte är en prioritet för honom längre.

Om du nämner för honom att du har hängt eller pratat med en killevän och han inte ens ställer frågor eller slagit ett öga, så har han möjligen tappat intresset för dig.

Killar kan vara konkurrenskraftiga av naturen, så om han inte ens är fjärrintresserad av att du spenderar tid med andra killar än vad hans intresse för dig antagligen har avtagit.

Han flirar inte längre med dig

När du tänker på detta måste du tänka på vad han brukade göra innan han inte gör det nu. Var han tidigare mer fysisk med dig? Håller han inte längre i din hand eller kysser dig?

Har han slutat ge dig komplimanger för hur du ser ut, särskilt när du försöker klä dig för honom? Eller har han slutat duscha dig med sin tillgivenhet? Allt detta är tecken på att han inte flirter med dig längre eller inte flirar med dig lika mycket.

Bristen på intimitet är en stor röd flagga som han inte längre är intresserad av dig. Antagligen betyder det antingen att han är för upptagen med att vara intim med någon annan eller att han bara inte vill leda dig längre.

Krama och röra är några sätt att flörta med någon och visa ditt intresse för dem. Om den här killen brukade vara väldigt intim med dig och har slutat ett tag, finns det verkligen anledning för dig att oroa dig.

Om han inte flirar med dig längre, kan det vara ett tecken på att han inte gillar dig längre. Å andra sidan, överväga hur länge denna förändring har pågått.

Har det pågått i en dag eller några dagar? Eller några veckor? Går han igenom något stressigt just nu som kan distrahera honom?

Om svaret är ja, kanske du inte är anledningen till att han inte uppmärksammar dig. Det är därför det är bäst att prata med honom om vad du tänker och att dela dina bekymmer med honom.

Han behandlar dig precis som alla andra

Problemet med att behandla dig som alla andra är att han inte behandlar dig som om du är speciell. Och om han till och med är fjärrintresserad av dig, skulle han anstränga dig mer.

Oavsett om det innebär att göra extra tid åt dig eller ta ut dig, om han gillar dig, så borde han behandla dig som ett kärleksintresse.

Även om han fortfarande är trevlig mot dig, räcker det inte. Om han behandlar dig mer som en syster eller en bästa vän, är det något fel här. Han borde behandla dig som en flickvän eller fru.

Om du har romantiska känslor för någon kommer du naturligtvis att behandla dem annorlunda. Du kommer att behandla den personen som om de är speciella eftersom de är speciellt för dig. Det är så vi visar de viktiga människorna i våra liv att vi bryr oss om dem.

Om han behandlar dig som bara en annan person som han känner, kan det betyda att du inte är speciell för honom längre och att han inte längre gillar dig som ett romantiskt intresse. Titta tillbaka och tänk på de konversationer som du har haft nyligen.

Om det låter som att han bara kunde prata med en syster och det inte ens finns en antydan till romantik i något av hans ord, är det mycket möjligt att han inte gillar dig längre.

Han frågar dig inte om ditt liv

En kille som gillar dig som mer än en vän vill veta mer om dig. Han vill veta vad som intresserar dig och han vill veta vad som händer i ditt liv.

tecken på att en tjej har en förälskelse på dig

När vi gillar någon, särskilt på ett romantiskt sätt, är det bara naturligt att vi vill veta mer om dem. Och vanligtvis, om en kille vill veta mer om dig, kommer han att ställa frågor om ditt liv.

Om han inte uttrycker något intresse för vad som händer i ditt liv, så gillar han dig kanske inte längre. Eller han är mer intresserad av en fysisk relation snarare än en känslomässigt kopplad romantisk.

Han pratar om andra kvinnor

Att prata om andra kvinnor kan vara en enorm röd flagga. Pratar han om andra kvinnors attraktivitet på det senaste eller verkar han beundra en av dem lite för mycket? Detta kan vara ett tecken på att han är intresserad av andra kvinnor.

Om han pratar om andra kvinnor, ignorerar han medvetet eller omedvetet dina känslor. Det ses vanligtvis inte som acceptabelt att prata om andra kvinnor när en kille är i ett förhållande.

Och om han pratar om andra kvinnor på ett visst sätt, kan han skicka tips om att han inte längre är intresserad av dig romantiskt.

Han är för vänlig med andra kvinnor

Detta hänger samman med det tidigare tecknet att han inte gillar dig längre. Om han agerar alldeles för vänlig med andra kvinnor, känner han uppenbarligen inte uteslutande knuten till dig.

Om din kille är en naturligt vänlig person är det en sak. Men om han ägnar extra uppmärksamhet åt vissa kvinnor och agerar flirtigt med dem, har du anledning att vara orolig.

Han umgås med andra kvinnor

Detta är ett annat tecken som har att göra med andra kvinnor. Om han tillbringar en hel del av sin fritid med andra kvinnor, kan han skicka dig signaler om att han letar efter andra romantiska intressen som inte är du.

Vanligtvis, när en kille vill vara med dig, kommer han att spendera mindre tid med andra kvinnor eller så slutar han att se andra kvinnor helt, även om vänner kan vara ett undantag.

Om du inte är den enda huvuddamen i hans liv, betyder det att han inte vill att du ska vara hans främsta. Och det betyder att han inte gillar dig lika mycket som han brukade. Vilket innebär att det är dags för dig att gå vidare.

Du är aldrig den första som lär dig saker om honom

Känner du att du alltid är den sista personen som vet saker om den här killen? Om stora saker händer i hans liv och han inte berättar om dem, betyder det att du inte är en del av hans liv.

Om han ville att du skulle vara i hans liv skulle han dela mer detaljer om sitt liv med dig. Att dölja dessa saker för dig och låta dig vara den sista personen som vet allt får dig att känna att du inte hör hemma i hans liv.

Så om han inte delar detaljer om sitt liv med dig eller om du är den sista personen som känner till dessa saker, kanske han inte gillar dig längre. Innan du dock drar slutsatser, prata med honom om varför han inte känner sig bekväm att vara så öppen med dig.

Han initierar aldrig med dig

I alla förhållanden måste båda inblandade anstränga sig. En del av att göra en insats inkluderar att initiera med den andra personen.

Det kan sträcka sig från att inleda en konversation till att initiera fysisk intimitet. Det är hur vi visar vårt intresse för en annan person.

Samtidigt finns det människor som är passiva eller som inte är bra på att planera saker. Tänk på om han stänger av alla dina planer och om han någonsin föreslår alternativa datumidéer för dig.

Om han inte ens ger några insatser om hur ni två kan spendera tid tillsammans, är han inte längre intresserad av dig.

Notera också hur han kommunicerar med dig. Inleder han någonsin en konversation först eller är det alltid du som måste pressa honom för att prata med dig?

Det kan betyda att han aldrig smsar eller ringer dig först. Det kan också betyda att det aldrig är den som försöker spendera tid med dig. Istället är det alltid upp till dig att planera saker med honom. Om han tar noll initiativ åt dig, är han inte intresserad av dig just nu.

Han verkar inte låta sig göra planer med dig

När han brukade kunna schemalägga saker för dig och nu kan han inte ens rita in dig för att göra planer, då händer något fel. Det är troligt att han vill se om något bättre än dina planer kommer upp först.

Om han inte kan förbinda sig att spendera tid med dig, har hans intresse för dig definitivt minskat. Du borde inte jaga honom för att göra planer.

Han är för upptagen för dig

Varje kille som är intresserad av dig, oavsett hur upptagen hans schema är, kommer alltid att ta tid för dig. Om han bara kommer med en ursäkt efter varandra om varför han inte kan prata med dig eller träffa dig, är han inte engagerad i att vara med dig.

Naturligtvis är det helt normalt att någon har ett hektiskt liv och ansvar som måste tas om hand. Men om han är så upptagen att han inte kan se dig alls, är han bara inte intresserad av att försöka få det att fungera med dig.

Han öppnar sig inte för dig

Om han inte öppnar för dig, speciellt om han brukade, kan det betyda att han inte gillar dig längre. En kille som gillar dig borde kunna avslöja sina känslor.

När en kille gillar dig, borde han kunna låta vaken gå ner och åtminstone öppna upp för dig i viss utsträckning. Om han sätter upp en mur mellan er, vill han inte dela sitt liv med er.

Även om det finns en chans att han är rädd för att vara sårbar mot dig, kommer vissa killar bara att stänga av dig när de inte gillar dig längre. Så ha det viktiga samtalet med honom om vad allt detta betyder.

Han har blivit omtänksam mot dig

När två personer verkligen har något bra på gång blir de i linje med varandras behov och känslor.

Från att veta vad den andra personen vill göra och att vara medveten om vad som får dem att känna sig bekväma, att vara framgångsrikt med någon kommer att innebära att man tar hänsyn och gör kompromisser.

Om han har börjat göra saker, oavsett hur stora eller små, som inte alls tar hänsyn till dina behov och preferenser, kan det vara ett tecken på att han inte längre är intresserad av dig.

När allt kommer omkring bör ett förhållande vara ömsesidigt trevligt och om han har slutat ta hänsyn till dig, så finns det ett stort problem där.

Han pratar bara med dig när han behöver något

Vad sägs om en kille som uppmärksammar dig, men bara när han behöver att du gör något för honom? Den typen av förhållande är inte äkta och om han gör detta med dig så används du.

Om han är för upptagen för att tillbringa tid med dig, men ringer till dig när han behöver hjälp med något, är han inte intresserad av dig. Han är bara intresserad av vad du kan göra för honom. Och om han gillade dig förut kunde han bara utnyttja dig nu.

Vad sägs om när du behöver hjälp? Om den här killen inte ger dig en hjälpande hand när du behöver det, kanske han verkligen inte gillar dig längre som en romantisk partner.

Han undviker att ses med dig

Om han tidigare inte hade några problem att vara ute med dig och han plötsligt inte är vid din sida, så är något uppe. Det finns några möjliga förklaringar till varför han kanske beter sig så.

Det är möjligt att han nu är intresserad av någon annan och inte vill ses med dig eftersom det skulle skrämma bort den andra personen. Eller kanske vill han inte ses med dig alls.

ett citat för att muntra upp någon

Om han undviker att ses med dig måste du släppa honom. Du förtjänar att hitta någon som gillar dig tillräckligt för att de inte ska skämmas för att vara vid din sida när du är ute offentligt.

Du har en magkänsla

Ibland vet din tarm bara när något inte stämmer. Kanske gör han alla rätt saker men du kan se att hans hjärta kanske inte finns i det längre. Eller kanske kan du säga att han inte tittar på dig på samma sätt som han brukade.

Eftersom din tarmkänsla inte är ett solidt bevis, vill du verkligen prata med honom så att du kan bekräfta om dina misstankar är sanna eller inte.

Slutsats

Det här är bara några av de många tecken som kan berätta om han inte gillar dig längre. Titta på ditt förhållande nu och hur det var tidigare så att du kan notera eventuella förändringar i hur han beter sig mot dig nu.

Om något av dessa tecken gäller ditt förhållande, vill du prata med honom om dina misstankar. Antingen kommer han att säga att du har fel eller så kommer han att erkänna att han inte gillar dig på samma sätt som han brukade.

Efter att ha haft denna diskussion med dig vill han antingen skilja sig från dig eller så vill han få saker att fungera med dig. Oavsett slutsatsen är det nödvändigt att ni båda kommunicerar så att ni kan lösa denna fråga en gång för alla.

Och om den här killen inte ens är villig att prata om saker med dig, bryr han sig uppenbarligen inte längre. Om så är fallet måste du sluta vänta på honom. Klipp dina band, fortsätt och vänta på någon som faktiskt förtjänar dig.

57aktier