Tecknar att han inte är intresserad av dig mer

Det är naturligt för dig att göra ursäkter för det dåliga beteendet hos människor du gillar. Det är precis så kakan smuler sönder. Kärlek är verkligen blind, så du måste vara helt medveten om de subtila och in-your-face-faktorer som talar om för dig att din man bara inte är intresserad av dig.

För att rädda ansiktet, här är några signaler som din kille inte längre är intresserad av dig.Tecknar att han inte är intresserad av dig mer

Sign One: Ingen kontakt

I det här fallet kanske din man plötsligt inte kontaktar dig alls längre. Kanske när du först kopplade in smsade han dig dagligen. Plötsligt är det dagar innan du får ett meddelande från honom. Lita på mig här. Om han var över huvudet för dig, skulle han ansluta till dig varje chans han har.Om din man plötsligt inte prioriterar dig måste du skicka honom packning.Tecken två: Du är ett alternativ

Det här kan tyckas vara lite konstigt i början, men om din man behandlar dig som ett alternativ måste du starta rumpan. Om han inte är villig att helt engagera sig för dig, inklusive dina förhoppningar och drömmar, är han inte den man du förtjänar.

Tecken tre: Du är en riktig hemlighet

Om din pojke-leksak inte ropar ut till alla hans killevänner att du är den mest fantastiska saken, har du ett problem. Han borde skryta om dig och stolt över att ha dig vid hans sida. Om så inte är fallet måste du avsluta det nu.

Tecken fyra: Ingen framåt

Den här är tuff för att alla går framåt i olika takt. Men om du känner att din man stannar eller bara inte försöker gå vidare till nästa nivå i ditt förhållande kan det här vara ett tydligt tecken på att han bara inte är intresserad längre.

Du måste fråga honom vad han vill och behöver från dig rakt upp och gå därifrån. Att sätta honom på plats kan vara mycket bra att hjälpa dig att räkna ut vad du behöver göra.

vad vill man ha i ett förhållande

Signal fem: bara där när han behöver dig

Återigen är detta svårt att räkna ut. Om en kille bara råkar vara kvar när han behöver dig, för sex, pengar eller annat, bryr han sig inte riktigt om dig.

Signal Sex: Kort meddelande

Om en man alltid ger dig kort varsel för sina planer är det en tydlig signal att du inte är en prioritet på hans lista över saker att göra. Stanna och tänk på de gånger han kallade dig för något och ta reda på om det var äkta eller bekvämt.

Signal Seven: Han älskar att skapa drama

Detta är en taktik som är smart och grym. Killen skapar drama i hopp om att flickan blir ointresserad. Helt otäckt om du frågar mig.

Signal åtta: buller när du är redo att gå vidare

Om en man inte längre är intresserad av dig, för att lugna sin skuld, kommer han att slåss när du är redo att gå vidare. Det här är en du bara behöver hoppa över och gå vidare eftersom du förtjänar bättre.

Signal Nine: Han lämnar meddelanden åt dig

Det här är svårt eftersom du vill tro på honom, men fakta staplar upp mot honom. Detta är ett sista steg för att hänga på det som inte längre är. Det är naturligt, och när du är medveten om det, då biter det inte så mycket.

Signal tio: bryter inte upp med exen på riktigt

Det här är en biggie. När en man inte riktigt, verkligen, är djupt intresserad av dig längre, kommer han att ursäkta för att inte bryta med sitt ex. Acceptera inte detta eftersom detta inte är acceptabelt.

Vad piper?

Signal Eleven: De är inte lagligt skilda

Helig skit! Tveka inte dig själv, mina damer. Om mannen du förmodligen är kär i inte är lagligt skild av någon anledning, måste du lämna honom i dammet.

Signal tolv: De skyller hela tiden på tiden

Detta är en subtil och lömsk signal som tyder på att din pojke bara inte bryr sig om dig längre. En man som fortsätter att göra ursäkter för allt, för varför de inte kan göra något eller vara någonstans, säger med handlingar att du inte längre är hans prioritet. Visst, det gör ont, men du är bäst att flytta till en man som förtjänar och vill ha din uppmärksamhet.

Signal Tretton: Ingen ansträngning

När en man visar lite eller inga ansträngningar för att arbeta med ditt förhållande berättar han att hans känslor för dig minskar eller är borta. Detta gäller särskilt om du ser en sporadisk ansträngning efter att du antydt honom att du inte är glad eller redo att lämna.

Gör dig själv en tjänst och lämna.

Signal fjorton: En minut, de älskar dig, och nästa, de gör det inte

Det här är en total flip-flapper-varning! När en man säger till dig en dag att han är helt i dig och nästa dag säger att han inte är säker, måste du ta detta som en stark indikator på att han inte längre är intresserad av dig.

Om en kille inte är intresserad nog att veta om han vill vara i ett förhållande med dig eller inte, är han inte det.

Signal femton: Det handlar om honom

Om din man gärna kappar om sig själv eller gör varje konversation om honom och aldrig om dig, är det dags att släppa bomben och starta ut honom. Relationer är att ge och ta, och om han inte är intresserad av din dag eller de saker som gör dig lycklig, bör du gå vidare.

Nyhetsflöde: Din man borde vilja veta allt om dig. Han måste ha ett intresse av dig om förhållandet har en chans. Något att tänka på.

Signal sexton: Han öppnar inte för dig

Vissa män är blyga, men det är en skillnad mellan att vara blyg och lite för hemlighetsfull av alla felaktiga skäl. Om din pojkvän inte alls pratar om sig själv och alltid leder konversationen till dig eller något annat när du ställer honom personliga frågor, är det en signal att han inte är redo eller villig att gå vidare med dig.

Om så är fallet måste du klippa i trådarna och hitta killen du förtjänar.

Signal Seventeen: Love but Not in Love

Det här är svårt att svälja. Ingen vill att någon ska säga att de älskar dig men inte är kär i dig. Det är en enorm skillnad.

En annan vinkel på den här är att han kanske berättar att han bara inte är redo för ett förhållande och att det inte har något att göra med dig men att han bara inte är rätt kille för dig. Tycker du inte att du borde vara domare för det?

Om du hör något av ovanstående är det ett tydligt tecken på att han inte längre är intresserad.

Signal Eighteen: Getting Nasty with Other Women

Tillit är galet viktigt i alla förhållanden, så om du ens misstänker att din kille sover, måste du ta det som en in-your-face-signal att han inte längre är i dig. Ännu värre, om han sover öppet och inte ens försöker vara smygande, måste du bli av med honom.

Låt inte en kille leka med dina känslor och nedvärdera ditt värde. Alla förtjänar att bli älskade och omhuldade, inklusive dig.

Signal Nineteen: It's All about the Sex

Visst, enligt experterna är sex mycket viktigt i alla förhållanden. Det är dock inte allt. Om han bara är intresserad av dig när ni två blir heta och tunga, måste du skaka på huvudet och överväga att han förmodligen bara använder dig för sex.

Ett hälsosamt förhållande handlar om balans, och när den enda tiden du spenderar tillsammans handlar om sex, är det dags att säga adjö.

Signal tjugo: Du känner att du bara är vänner

Det här är en annan solid signal som din pojkvän inte är intresserad längre. Om du känner att du bara är vänner eller till och med vänner med förmåner, måste du ta ett steg tillbaka och titta på de andra ledtrådarna han lämnar dig.

hur man vet att din fru älskar dig

Att vara vänner är bra men inte när du vill ha en pojkvän. Prata med honom och se om han känner på samma sätt som du.

Signal tjugo: visar dig ingen respekt

Det spelar ingen roll om du är vän med någon eller romantiskt involverad, du bör alltid behandla varandra med kärlek och respekt. Det är inte bara grundläggande sätt men det är basen för hälsosamma relationer.

Om din man inte vet det här, ska du springa bättre eftersom du är ute efter en grov åktur. Din kille ska älska och respektera dig och visa dig hur omtänksam, förståelse och stöd han är. Han bör också alltid ha integritet och bry sig om dina känslor.

Signal Twenty-Two: Lovely to the World but Not You

Det här är en farlig signal som du måste ta på allvar. Om en kille visar kärlek, respekt, omtänksamhet och hans omtänksamhet för alla utom dig, är han definitivt inte intresserad av dig. Detta är ganska mycket definitionen av en jerk, och ju snabbare du går vidare desto bättre.

Signal tjugotre: Ingen syn framåt

När en kille inte är villig att ta upp och prata om framtiden med dig i det, till och med de dagliga sakerna, är han sannolikt inte intresserad av dig. Nu är det en skillnad mellan total undvikande och att inte vara redo att prata om att gifta sig och slå sig ner.

Det är förståeligt att vissa män tar ett tag att komma till det scenen.

Men om han inte är villig att prata om någonting som du planerar tillsammans, är det en bra indikation på att han inte är intresserad av dig som du vill.

Signal tjugofyra: Vision Faker

Den här är lite hårdare att upptäcka. Om du är med en kille som fejkar vad som kan hända i framtiden så att han kan få vad han vill i nu, mer än troligt sex, är du bäst att bryta av det. Det här lilla draget är ganska lätt att göra för honom eftersom han vet att han inte kommer att vara med på lång sikt.

Var försiktig med den här, och om det verkar för bra för att vara sant är det förmodligen inte tillräckligt bra.

Signal tjugofem: Control Freak

När en man kontrollerar är han osäker och litar inte på dig. Genom att kontrollera varje rörelse tar han bort ditt oberoende och självförtroende, och det kommer så småningom att slå dig ner.

Den här signalen är farlig och du förtjänar inte den. Mannen du kallar din pojkvän borde vilja att du är du, och han borde definitivt lita på dig.

Signal tjugo-sex: Han är en manipulator

Master manipulatorer är också mycket farliga. Det här är en färdighet som vissa män har. Det är en sjukdom som tar balansen ur ett förhållande. Killar som manipulerar försöker säga att de älskar dig och vill ha det bästa för dig.

Lyssna inte eftersom det inte är sant. Din man borde lyfta upp dig och stödja dig, inte slå dig ner med svartsjuka, respektlöshet och besittningsförmåga.

Signal tjugosju: för upptagen

Om en kille som förmodligen försöker imponera på dig bara är för upptagen för att få tid åt dig, är det en stark indikator att han inte är intresserad av dig. Män som vill vara med en tjej kommer att ta sig tid att vara med henne, oavsett hur hektiskt deras schema är.

Låt honom inte ge dig denna ursäkt. Ursäkter får dig ingenstans snabbt i livet.

På baksidan, låt oss titta på några undermedvetna tecken på att han är helt i dig!

Tecknar att han är i dig

Sign One: Ansikte mot dig

När en kille vänder mot dig med bröstet, ansiktet och huvudet är chansen ganska bra att han är intresserad av dig. Om han inte var det skulle han pekas åt andra hållet. Om hans fötter är riktade mot dig, har du något att bli upphetsad över.

Tecken två: Stäng är bättre

När en man står eller lutar sig in i ditt personliga utrymme är det en tydlig signal att han vill känna dig bättre. Det här är hans sätt att försöka hitta en samtrafik med dig.

Tecken tre: Han är alla leenden

De flesta ler mot varandra oavsett om de är intresserade eller inte; det är bara artigt. Men om du märker att en kille ständigt ler mot dig, försöker han antagligen berätta att han gillar dig.

Var uppmärksam på hur mycket han ler och om du känner att det är äkta. Titta på indikatorerna och lita på din tarm med denna subtila ledtråd att han är intresserad av dig.

Tecken fyra: ögonlåset

Det råder ingen tvekan om att ögonen säger mycket om huruvida en kille gillar dig. När en man låser ögonen med dig betyder det att han är säker och vill att du ska veta att han tittar på dig (förhoppningsvis inte på ett läskigt sätt).

Tänk på att det finns en skillnad mellan att stirra och låsa ögonen. Ögonlåset är ett anslutningsmoment som borde vara tillräckligt länge för att göra ett märke. Experterna säger också att om han blinkar medan han fångar ditt öga, betyder det att han verkligen vill lära känna dig bättre.

Tecken fem: ögonbrynen är uppe

När en man lyfter ögonbrynen är detta en omedveten handling som säger att han är åtminstone lite intresserad av dig. Var uppmärksam på den här, och kanske lyfter du ögonbrynen tillbaka.

Tecken sex: Prata med händerna

Om en kille pratar med händerna, ropar detta ut till världen att han är bekväm och säker och vill kommunicera med dig öppet. Det är ett utmärkt tecken det bästa är ännu att komma!

Tecken sju: Han lutar sitt huvud

Första saker först: han måste ta ögonkontakt med dig och vara vänd mot dig med sin kropp. Om allt är på plats och han lutar huvudet något, är det ett suggestivt drag han vill prata med dig. Om du redan pratar, ännu bättre!

Sign Åtta: Palms Up

När en man sträcker sig mot dig med handflatorna uppåt säger han dig med sina kroppsgester att han gillar dig. På baksidan, om hans händer är stängda och hans handflator är nere, är det inte ett bra tecken.

Sign Nine: Han gillar att röra

När en man gillar att röra vid dig visar han dig att han vill känna dig bättre, att han vill ha din närhet. Annars skulle han inte röra dig alls.

Tänk på att det finns män där ute som bara är naturligt känsliga. Så var uppmärksam på hans andra kroppsgester och anslut prickarna.

Tecken tio: uppmärksamhetssökande

Om en man alltid försöker få din uppmärksamhet visar han dig att han vill ha mer. Kanske smsar han eller ringer dig hela dagen. Kanske dyker han upp på ditt arbete eller kanske ber han hämta dig efter gymmet.

När en kille försöker få din uppmärksamhet på ett bra sätt, gillar han verkligen dig.

Sign Eleven: The Mirroring Move

Enligt studier, när en man är intresserad av en kvinna, kommer han att spegla hennes rörelser. Genom att göra detta försöker han få kontakt med dig internt och mer fördelaktigt eftersom han rör sig på samma sätt som du är.

Försöker luta mot honom och se vad han gör, bara för skojs skull. Eller så kan du ta en slurk av din dryck och se om han följer efter. Detta är inte en perfekt vetenskap, men det antyder att han verkligen gillar dig.

Tecken tolv: Du får hans uppmärksamhet

När en man ger dig sin odelade uppmärksamhet säger han att han är intresserad av dig. Ännu bättre, när han stänger av alla elektroniska enheter och fokuserar bara på dig, säger det dig att han vill ha mer.

Den här ska få dig att må bra inifrån och ut.

Underteckna tretton: lägger ansträngning i hans utseende

Vanligtvis vill män se bra ut för en tjej. Och när en kille anstränger sig tydligt för sitt utseende, indikerar han att han gillar dig. Kanske kör han omedvetet handen genom håret eller räcker ut skjortan.

Håll ögonen öppna för den här.

Sign Fourteen: Treated Like Gold

När en man går ur hans sätt att behandla dig som guld, gillar han verkligen dig. Kanske släpper han blommor på jobbet åt dig eller lämnar en söt anteckning på vindrutan.

Du är en lycklig gal när du har en man som ser till att du mår bra inifrån och ut.

40-årsdag önskar en kille

Sign Fifteen: Quick Change

När en kille slingrar sig med sina medarbetare och plötsligt slutar när en tjej går i rummet, kommunicerar han att han gillar henne. Det antar att det inte är chefen!

Den här är lite knäppa men söt. Följ din tarm med den här.

Sign Sixteen: Läppslickning

Enligt experterna, när en kille ständigt slickar läpparna, försöker han känslomässigt få kontakt med dig. Visst, han kan bara vara nervös, men du måste också överväga det faktum att han förmodligen gillar dig.

Sign Seventeen: Constant Body Change

När en gentleman ständigt rör sig och byter hållning är det en signal att han är intresserad av dig. Han försöker naturligtvis visa upp sin manliga styrka i hopp om din uppmärksamhet i gengäld.

Sign Eighteen: Fidgeting

När en kille ständigt trasslar, leker med bältet och lägger händerna i fickorna, är det ett trevligt subtilt tecken på att han verkligen är intresserad av dig.

Sign Nineteen: Naturally Polite

Om en kille gillar dig, kommer han att göra en poäng med att visa dig hans sätt. Saker som att öppna dörrar och ta dina påsar kommer att vara normen. Om han råkar erbjuda dig sin jacka på en kall dag kan du vara säker på att han är helt i dig.

Sign Twenty: Mr. Protection

När en kille ser till att du känner dig säker säger han att han gillar dig. Till exempel, om en hund kommer springande och han ser till att du är säker bakom honom, har du precis slagit jackpotten.

Slutord

Relationer är allt annat än enkla. Ingen vill skada sig, vilket gör det mycket viktigt att överväga och förstå tecken som han inte är intresserad av längre. Det kommer att skada ett tag men det är verkligen till det bättre för det är aldrig rätt att bo i ett förhållande med en man som inte förtjänar dig.

Använd alla dessa tecken och signaler och följ din tarm för att ta reda på om du har mannen i dina drömmar eller inte.

3. 4aktier